Hawkeyes vil forsøge at slå Cyclones for tredje straight time

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Hawkeyes vil forsøge at slå Cyclones for tredje straight time

Hawkeyes vil forsøge at slå Cyclones for tredje straight time

AMES, Iowa (KTIV) Det er 40 års jubilæum for fornyelsen af ​​Iowa, Iowa State serien. Iowa fører alle tidsserierne 42 22, men cyklonerne har vundet 10 af de sidste 19 møder. De sidste to spil er gået til Hawkeyes.The Hawks dominerede sidste sæson, vinde 42 3 i Iowa City.Det snappede en række af fire lige sejre af besøgende holdet i serien.Iowa er 1 0 denne sæson Moncler Outlet Online efter at have slået Wyoming i uge en 24. 3. Hawkeye head træneren Kirk Ferentz er 9 9 mod cyklonerne, og hans hold er en trepunkts favorit på lørdag. ‘Vi har 23 spillere lige nu i vores to dyb, der voksede op i denne tilstand, 57 totalt på vores roster fra Iowa’ sagde Kirk Ferentz. ‘Så de voksede op med at se på denne serie. Jeg tror, ​​de ved fuldt ud, hvad det betyder, bare interessen og hvad der står på spil for alle involverede.’ ‘Hvert trofospil skal vi sætte det på bordet og kæmpe for det, ’sagde stramme ende Noah Fant.’ Så vi ved, at vi kommer ind og kæmper hårdt for det, så vi håber på et godt resultat. ‘Iowa State er også 1 0 efter at have slået Northern Iowa i uge en, 42 Moncler Sale 24 . ISU s sidste sejr over Iowa i Ames var i 2011 i et 44 41 tredobbelt overarbejde spil. Cyclone lovovertrædelsen havde 360 ​​af deres 405 yards mod UNI i de sidste tre kvartaler. De kan ikke tilbyde en anden langsom start mod Iowa. ‘En gevinst er ikke, hvad vi skal basere vores sæson ud af,’ sagde bred modtager Allen Lazard. ‘Vi har et holdmål og hold tankegang om at gå ud hver eneste uge med at vinde. Så for at måle det mål og den vækst, vi har fra sidste år til dette år, kan vi få den diskussion i slutningen af ​​året. ‘Iowa og Iowa State kickoff klokken 11:00 på lørdag på ESPN2. Washington Capitals venstrefløj Alex Ovechkin fejrer sit mål i den første periode af et NHL-hockeyspil mod Winnipeg Jets mandag den 12. marts 2018 i Washington. PAOK ejer, forretningsmand Ivan Savvidis, anden fra venstre, nærmer sig AEK Athens ‘Manager Operation Department Vassilis Dimitriadis, center , som hans bodyguard og PAOKs spillere Fernando Varela, anden fra højre og Djalma Campos. Hunter gør sin tone, hjælper Phillies land Jake ArrietaHunter gør sin tonehøjde, hjælper Phillies land Jake ArrietaOpdateret: Tirsdag den 13. marts 2018 7:36 EDT2018 03 13 11:36:16 GMT