Havkat må ikke være meget smuk

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Havkat må ikke være meget smuk

Havkat må ikke være meget smuk

Havkat må ikke være meget smuk, men de kæmper hårdt og smager godt

6. juni 1993By GARY DIAMOND

En af de mest populære arter af fisk i nationen har kun et ansigt, dets mor kunne elske havkat. De ‘findes i de fleste ferskvands søer, floder, vandløb og brackede vandbugter i hele kontinentale USA.

I Harford County er der store tal, der befinder sig i Conowingo Lake, Susquehanna River og hele Chesapeake Bays øvre del, især i områder nord og øst for Pooles Island.

Havkat er som biler. De kommer i et stort udvalg af farver, størrelser og modeller. Arter omfatter bullhead, kanal, blå, flathead og små stenkatte. Selv om de mest almindelige arter i Harford County er bullheads og kanal katte, opstår der sjældent en stødt fladhoved eller blå havkat i Conowingo Lake eller Susquehanna River, lige under Conowingo Dam.

Der er mange myter forbundet med havkat, især om deres kostvaner. I modsætning til den almindelige overbevisning rotter havkat ikke igennem mudrede bundområder og ser efter forfaldne former for mad. I virkeligheden spiser de hovedsagelig på små smågrise, små bluegills eller crappie, krebs, orme og ferskvandsrejer.

Havkat har en utrolig lugtfølelse og er i stand til at opdage lugt, der gives af små partikler af mad på store afstande. Veteran Harford County havskat lystfiskere foretrækker at bruge den friskeste agn til rådighed ikke rottede bidder af kylling som nogle folk vil gerne have dig til at tro.

Fiskefiskere, der fisker fra Conowingo Damens catwalk, bruger friske, skårede sild, hele levende shiners, små, levende bluegills, natkrydsere og blyanter til at fange kanal havkat, der vejer op til 15 pund. Disse lokkemad er velegnede til fiskeri af de hurtigt bevæbnede tailrace farvande, hvor stive båd stænger, store synke og tunge Dacron linjer er nødvendige for at lande kanal katte og en lejlighedsvis karpe.

Downriver i nærheden af ​​Lapidum Landing kolliderer flodens strømning med tidevandsstrømme, der stiger fra Chesapeake Bays øvre rækkevidde, hvilket Moncler Sale nedsætter vandets hastighed fra 8 knob til en snegls tempo. Følgelig gør den lavere flods havkatbefolkning ikke ‘Der må ikke bruges store mængder energi for at få et måltid.

Fiskefiskere, der fisker mellem Lapidum og flodens mund, bruger let spindeltagning til landkanal havkat, der spænder fra 2 til 12 pund. Desuden har de også mulighed for at bruge et udvalg af stærke duftende lokkemad, såsom kyllingelever, menhaden, klumper af forarbejdet ost og kommercielt fremstillede concoctions solgt hos et par lokale tackle butikker.

Bondefiskede natkrydsere, skåret sild og menhaden er sandsynligvis de mest produktive havkatssnaer, der anvendes i de lavvandede farvande mellem Havre de Grace og Pooles Island. Selvom havkat i dette bestemte område sjældent overstiger 5 pund, er gennemsnitsstørrelsen næsten 3 pund, hvilket anses for højt for kattestammer, der findes i brakvand.

Selvom store mængder kanal havkat fanges af strandfiskere hver sommer, bliver de største fangster normalt lavet af fiskere, der har adgang til små og mellemstore både. Årsagen bag dette fænomen er ganske simpel.

Havkat, der ligner alle arter af fisk, er strukturorienteret. De samles i områder med pludselige ændringer i bundkontur som kanalkanter, klumper, bunker, punkter og drop offs.

Disse variationer afbryder den naturlige strøm af floden eller bugten, hvilket skaber turbulente, bagvandskanaler, hvor ungfisk, foderarter og andre former for mad indsamles i store mængder. Hver af disse steder bliver i det væsentlige en fodringsstation for rovdyrsarter. Derfor, hvis en kugle af natkrybber eller sildkuld drives på samme sted, er den forpligtet til at tiltrække fiskens opmærksomhed.

Havkat, især dem over 5 pund, satte et godt slag på lys tackle. De springer Moncler Udsalg ikke ud af vandet, men en voldsom kanalkat vil gøre sit bedste for at ryste krogen med hovedskakning, bulldog-taktik, der ofte virker. En kanalkatts bedste egenskab er imidlertid dets spisekvalitet.

Frisk havkat kan fremstilles ved hjælp af mange opskrifter, og de er ‘let røget, broiled eller stegt. Kødet er delikat, hvidt og flakket og smager noget som vinterflundre.