Haverhill nyheder

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Haverhill nyheder

Haverhill nyheder

Det tager modet at klatre ind i et låst stålbur og engagere sig i råkamp som en blandet kampkunstner.

Men som Jordan Faulkner har lært på den hårde måde, tager det meget mere mod til et levende liv med ærlighed og integritet.

‘Jeg er homoseksuel,’ sagde Faulkner, en tidligere Haverhill High School wrestling-stjerne, som vil være på fredagsaftens kampkort for Combat Zone Mixed Martial Arts (MMA) 58 i Rockingham Park.

Selvom han forstår hans offentlige udtale vil blive mere offentlig, end han søger Faulkner mener, at han er den eneste MMA-fighter, der er åbenlyst homoseksuel. Det er ikke et faktum, han har gemt de sidste par år.

‘Jeg har været åben om det siden jeg var 16 år gammel,’ sagde han. ‘Det er forfærdeligt at være closeted og nødt til at leve en løgn for at holde øje med et billede.

‘Jeg har aldrig været en til at forfalske det. Jeg vil ikke lyve for nogen, ’sagde Faulkner. ‘Alle mine holdkammerater ved, og mine træner kender. Jeg har aldrig været en for at holde det til en hemmelighed. Det ville være respektløst for min kæreste, og det ville være respektløst for alle mine holdkammerater og mine trænere at ikke kende den sande mig og hvem jeg er. ‘

Faulkner repræsenterer Spero s MMA i Plaistow og har været tilknyttet Smitty s Wrestling stald i Danville. Indfangning af et mesterskabsbælte så tidligt i hans karriere ville være en enorm præstation.

‘Han har været året rundt, både hos mig her og i Nebraska. Han bryder sig ikke kun i skole, men arbejder også med deres blandet kampsport program, så han træner hele tiden, ’sagde David Spero, som fungerer som både Faulkner’s coach og mentor. ‘Dette er en stor kamp for ham.’

Faulkner er ikke fremmed for at kæmpe. Hans temperamentstråler var berygtede i gymnasiet, og i en velkendt hændelse kunne han ikke konkurrere i Massachusetts-state wrestling championships efter en særlig mindeværdig udbrud efter en andenpladsfinale i sectionals.

Et enkeltmors bi-raske barn og den ældste af fem søskende, Faulkner, blev ofte opvokset og deltog i gymnasier i Delaware, Massachusetts og Maine. Hans hjemmeliv var ‘udfordrende’ i bedste fald, sagde han og gav nogle få bekvemmeligheder. Han sagde, at han nu er kommet til udtryk med sine tidlige kilder til vrede.

‘Jeg voksede op fattig og så de andre børn i gymnasiet med alle de ting, som jeg ikke gjorde’ t, ’sagde Faulkner.’ Jeg følte, at jeg fortjente mere respekt for de talenter, jeg havde, fordi jeg kunne se folk gå til hockey-spilene og kun gøre det så langt som den første runde af playoffs, og vores wrestling team blev rangeret nr. 1 i staten og nr. 1 i New England, men vi fik aldrig respekt for det.

‘Der var også mange personlige ting, der foregik i gymnasiet. Jeg følte mig væk, jeg følte mig som en afvisning,’ sagde han. ‘Så udbruddet udbrød. Folk ville vide, at jeg var en jock og tænkte:’ Åh mand, han har det lavet. ‘Men det var ikke sådan. Uanset hvor god du er i en sport, har du stadig dine personlige dæmoner. ‘

Faulkner sagde, at han så mange ting i sin ungdom, som børn ikke skulle se.

‘Jeg har set folk i min familie kamp stoffer. Jeg har haft familiemedlemmer forbi, ’sagde han. ‘Min bedste ven, Travis Yell, var en af ​​mine mentorer, og han døde. Han var en wrestler fra Haverhill.’ Jeg spurgte: ‘Hvorfor har jeg haft denne hårde vej? Hvorfor har jeg haft dette hårde liv? Hvorfor kan’ t ting bare være glat? ‘Der var ingen svar, og det vrede mig.’

Yell døde i 20 år efter at være ramt af en bil, mens han gik i nærheden af ​​Bentley University i Waltham i oktober Moncler Sale 2014. En politiets undersøgelse af døden fortsætter.

Som Faulkner har modnet i hans universitetsår, sagde han, at han er bedre rustet til at kontrollere sit humør, og at han fortsat arbejder flittigt på vredehåndtering. Han deltog i Chadron State, som han sagde, gav ham et fuldt stipendium, han har hovedrolle i motion science og kinesiology. Han sagde, at erfaringerne har været meget positive, selv om han lider hjemligheden til indtil for nylig.

‘I gymnasiet havde jeg talent og arbejdsmoral, og det eneste der stoppede mig var min følelse,’ sagde Faulkner. ‘Jeg har været i stand til at kontrollere mine følelser meget bedre, som jeg er blevet ældre. Hvor jeg er i en lille by i Nebraska er 5.000 fod i luften, så det er godt for mig at træne klogt, men det er s også godt for mig at komme væk fra hjemmet og den hurtigere livsstil, og det hjælper mig med at fokusere på min træning. ‘

Som lesbiske, homoseksuelle, bisexuelle og transgender (LGBT) rettigheder og livsstil bliver mere og mere accepterede, er ting blevet lettere for Faulkner. Men fordomme og manglende accept eksisterer stadig, og han bærer de ar, de påfører.

‘Det begyndte at være meget hårdt. Det var grunden til, at jeg forlod mit brydningsteam mit juniorår, da jeg var ved Glasgow High School i Newark, Delaware, som er blevet et af de farligere områder i staten,’ sagde han. ‘Folk har meget forskellige synspunkter om homoseksuelle der. Jeg blev mobbet meget, og selv mine egne holdkammerater gjorde mig sjov og trænerne var ikke hjælpsomme. Jeg tog beslutningen om at forlade holdet og fundet en brydningsklub i nærheden, hvor jeg blev accepteret. ‘

Sporten af ​​Mixed Martial Arts er kendt for at være exceptionelt ‘macho’, men Faulkner har fundet sin seksuelle præference og livsstil til at være et ikke-problem hidtil.

‘I denne sport og i alle kampsport kan du kun forestille dig, hvad du kan gå igennem, når din modstander må smide slag og spark og virkelig slam nogen,’ sagde han. ‘Hvis der var en person, der var bigoted over homoseksuelle, kunne de tage det ud på nogen og virkelig straffe dem fysisk.

‘Kampen i MMA og at være åbenlyst homoseksuel har ikke givet et problem,’ sagde han. ‘Jeg tror, ​​at den eneste måde det ville være, hvis jeg skulle gøre noget for at gøre dem ubehagelige og gjort det til et problem. Jeg tror på grund af min personlighed og den arbejdsetik jeg har, at folk er i stand til at glemme det, og de er i stand til at overse det. ‘

Andre ser op til Faulkner som en kilde til opmuntring. Han sagde, at mange mennesker, herunder nogle atleter og endda tidligere gymnasiekammerater, har udtrykt deres støtte og delte deres personlige oplevelser.

‘Jeg har folk, der kommer op til mig og fortæller mig, at jeg inspirerer dem og har hjulpet dem med at overvinde denne form for pres. De siger, at jeg hjælper dem med at være som de er og ikke længere bange’, sagde han.

Alligevel sagde han, at han ikke vil blive identificeret som blot ‘den homoseksuelle MMA-fighter’, men i stedet for at blive kendt som Jordan Faulkner, en hård fyr.

‘Jeg har været igennem en rejse,’ sagde han. ‘Ingen af ​​det’ har været let, og det er stadig rocket. ‘Jeg forsøger stadig at overvinde mange forhindringer og mange toppe og dale, mens jeg forsøger at finde min klare vej til toppen. Tror jeg det vil være en klar vej? Jeg don ‘t. Men jeg tror, ​​at den hårde vej jeg har rejst har bygget mig. Det har hærget mig og gjort mig, hvem jeg er. ‘

Fredag ​​aften s kamp kort på The Rock

Faulkner vs McAndrews kamp er den 10. 11 professionelle og amatør MMA og kickboxing kampe på Combat Zone 58-kortet, Billige Moncler Outlet som fremhæves af hovedbegivenheden for Lighteweight Amateur Championship i en kamp med ubesejrede krigere.