Have skadedyr

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Have skadedyr

Have skadedyr

ARTIKEL REPRINTING ER TILLADT

Hvis vi kunne have uden indblanding fra skadedyrene, der angriber planter, ville det være en simpel sag at havearbejde. Men hele tiden må vi passe på de små fjender, der er små i størrelse, men enorme i den kaos, de gør.

Da menneskers sygdom ofte kan forebygges ved sunde forhold, så kan skadedyr holdes væk ved strenge haven renlighed. Affaldshuller stiller steder til opdræt af insekter. Jeg tror ikke, at en kompostbunke vil gøre ondt, men uforskammet, uforskammet for pletter synes at invitere problemer.

Der er visse hjælper med at holde skadedyr ned. Jordens konstante omrøring af jorden er en hjælp til at holde jorden åben for luft og vand. Mange af vores fælles fugle spiser på insekter. Sparrows, robins, chickadees, englark og orioler er alle eksempler på fugle, der hjælper på denne måde. Nogle insekter føder på andre og skadelige insekter. Nogle slags mariehøns gør denne gode gerning. Den ichneumon fly hjælper også. Og toads er vidundere i antallet af insekter, de kan forbruge på et måltid. Løbet fortjener meget venlig behandling fra os alle.

Hver gartner bør forsøge at gøre hende eller haven til et sted, der er attraktivt for fugle og padder. Et godt fuglehus, korn spredt om i det tidlige forår, et vandsted, er invitationer til fugle at blive et stykke tid i din have. Hvis du ønsker padler, skal du også rette ting op for dem. På en varm sommerdag kan du lide at hvile i skyggen. Om natten er han klar til at gå ud for at spise, men ikke at dræbe, da toads foretrækker levende mad. Hvordan kan man ‘fixe’ for padder? Tja, en ting at gøre er at forberede et tilbagetog, stille, mørkt og fugtigt. Et par sten af ​​en eller anden størrelse under skyggen af ​​en busk med måske tæpper af fugtige blade, synes meget fint på et Moncler DunJakke pad.

Der er to generelle klasser af insekter, der er kendt af den måde, de gør deres arbejde på. En slags gnave ved planten tager virkelig stykker af det i sit system. Denne slags insekt har en mund monteret til at gøre dette arbejde. Sprinklere og larver er af denne slags. Den anden slags suger saftene fra en plante. Dette er på nogle måder den værste slags. Plantelus hører til her, ligesom mosquitoes, som byder på os. Alle skala insekter fastgør sig på planter, og suger ud planternes liv.

Nu kan vi bekæmpe disse chaps? De gnavefæller kan blive fanget med gift sprøjtet på planter, som de tager i deres kroppe med planten. Bordeaux-blandingen, som er et gift sprøjtet på planter til dette formål.

I det andet tilfælde er det eneste at angribe insektet direkte. Så visse insekticider, som de kaldes, sprøjtes på planten for at falde på insektet. De gør et dødbringende arbejde med at angribe på en eller anden måde legemet af insektet.

Nogle gange er vi meget urolige med underjordiske insekter på arbejdspladsen. Du har set en have dækket af myrhuller. Her er et middel, men hvoraf man skal være forsigtig.

Dette spørgsmål bliver konstant spurgt: ‘Hvordan kan jeg fortælle hvilket insekt der gør det ødelæggende arbejde?’ Nå kan du fortelle delvist af det udførte arbejde og dels ved at se selve insektet. Sidstnævnte er ikke altid så let at opnå. Jeg havde cutworms en sæson og så aldrig en. Jeg så kun det udførte arbejde. Hvis stængler af ømplanter skæres rent ud, er det helt sikkert, at snitormen er i udlandet. Hvordan ser han ud? Nå, det er et svært spørgsmål, fordi hans familie er en stor. Skulle du engang se en grålig stribet larve, kan du vide, at det er en snitorm. Men på grund af sin vane at hvile i jorden i løbet af dagen og arbejde om natten, er det Moncler Outlet Online svært at se en. Snitorm er omkring tidligt på sæsonen klar til at klippe hyacinterne blomsterstængler. Når ærterne kommer lidt senere, er han klar til dem. En meget god måde at blokere ham på er at lægge papirkraver eller tin om planterne. Disse kraver bør være omkring en tomme væk fra planten.

Naturligvis er plantelus mere almindeligt. De vi ser er ofte grønne i farver. Men de kan være røde, gule eller brune. Lus er let nok til at finde, da de altid klamrer sig til deres vært. Som sugende insekter skal de klæbe tæt på en plante til mad, og man er ret sikker på at finde dem. Men de bidende insekter gør deres arbejde, og så glemmer de. Det gør dem meget sværere at håndtere.

Rose snegle gør stor skade på rosenbuskerne. De æder ud af bladets krop, så kun veining er tilbage. De er bløde, grønne over og gule under.

En bille, den stribede bille, angriber unge meloner og squashblade. Det spiser bladet ved at gå i huller i det. Denne bille, som navnet antyder, er stribet. Bagsiden er sort med gule striber i længderetningen.

Så er der sneglen, som er haven skadedyr. Slugten vil fortære næsten enhver haveplante, hvad enten det er en blomst eller en grøntsag. De lagte masser af æg i gamle skraldespidser. Ser du godt af at rydde affald? Sneglen gør mere skade i haven end næsten enhver anden enkelt skadedyr. Du kan opdage dem på følgende måde. Der er et trick for at bringe dem til overfladen af ​​jorden i dagtid. Du ser dem hvile i løbet af dagen under jorden. Så bare vand jorden, hvor sneglen skal være. Hvordan skal du vide, hvor de er? De er meget tilbøjelige til at skjule nær de planter, de fodrer på. Så vand jorden med nogle fine rene lime vand. Dette vil forstyrre dem, og op vil de narre for at se, hvad sagen er.

Udover disse mest almindelige skadedyr, skadedyr, der angriber mange slags planter, er der specielle skadedyr til særlige planter. Modløs, er det ikke? Bønner har deres skadedyr; så har kartofler og kål. Faktisk har grøntsagshaven mange indbyggere. I blomsterhave er lus meget generende, snitorm og slug har også en god tid der, og myrer bliver ofte meget talrige som årstidens fremskridt. Men for ægte modvirrende insektproblemer tager grøntsagshave prisen. Hvis vi skulle gå i frugt i nogen grad, ville grøntsagshave måske nødt til at træde tilbage til fordel for frugthaven.

Et fælles skadedyr i grøntsagshave er tomatormen. Dette er en stor gullig eller grønlig stribet orm. Dets arbejde er at spise i den unge frugt.

En stor, lysegrøn larver findes på selleri. Denne larve kan blive fortalt af de sorte bånd, en på hver ring eller et segment af sin krop.

Den squash bug kan blive fortalt af sin brune krop, som er lang og slank, og af den ubehagelige lugt fra den, når den dræbes. Den kartoffel insekt er en anden fyr at passe på. Det er en bille med gule og sorte striber ned på sin crusty ryg. Den lille grønne kålorm er en perfekt gener. Det er en lille larve og mindre end tomatormen. Disse er måske den mest almindelige af haven skadedyr ved navn.

Du kan genoptrykke denne artikel gratis på dit websted. Hvis du gør dette, accepterer du at holde alle tekster og hyperlinks uændrede. Den består sædvanligvis af en trækasse, nogle atten tommer til to meter firkantede og ca. otte højt, dækket med glas, beskyttende klud, myggenet eller myggetråd.

Forudsætninger for Home Vegetable Garden.

Den ideelle havejord er en ‘rig sandstrand’. Og det kan ikke overbevises, at sådanne jordarter normalt fremstilles, ikke fundet.

Dyrkning af grøntsager

Før jeg tager haven af ​​grøntsager individuelt op, skal jeg skitsere den generelle praksis med dyrkning, som gælder for alle.