havde ingen hensyn til denne unge dame

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

havde ingen hensyn til denne unge dame

havde ingen hensyn til denne unge dame

WEST ALLIS En 15 år gammel runaway finder en verden af ​​vold i en garage i West Allis. Nu bliver en 17 år gammel dreng anklaget som en anklaget leder i en voldtægt.

Domstolsdokumenter beskriver, hvordan pigen lykkedes at sige ‘nej’, men ikke kunne bekæmpe sine angribere. Det var fordi hun blev druget af en drink lavet af Sprite og hostesirup kaldes undertiden ‘magert’.

‘De’ kalder det lilla drak, magert eller beskidt sprite og det er promethazine, som er en hostesirup, og de blander det med spritet og det forårsager ekstrem døsighed, især i dette tilfælde, et barn, der ikke ved hun drukkede det, det havde indlysende virkninger for hende, ’sagde jessica johnson med politi afdeling for vestlige allis.

Den kriminelle klage angiver offeret fortalte embedsmænd, hovedet begyndte at spinde. Hun fortalte efterforskere, at benene følte sig som vand, som Jello. Hun faldt fra verandaen. Hun vågnede inde i en garage, med en gruppe børn der allerede var på politi radar.

‘Disse børn har vi haft et øje med i et stykke tid involveret i mange typer af aktiviteter. Da navne kom op af hvem der var involveret, kan vi ikke sige, at vi var overraskede overhovedet, ’sagde Johnson.

17-årige Gregory Wagner fra West Allis står over for anklager som voksen i dette tilfælde: To tæller af anden grad seksuelt overgreb af et barn under 16 år. Han er anklaget for at tage den 15-årige piges tøj af og med hjælp fra en anden dreng, voldtægter pigen. Undersøgere siger, at den anden dreng gjorde det samme.

Wagner og den anden dreng kom da angiveligt tilbage og gjorde det igen.

Undersøgere siger en tredje dreng sagde, at han også ville gøre det.

Rettens dokumenter angiver, at seksuelle overgreb var så voldelige, at offeret blødede.

‘De havde ingen hensyn til denne unge dame. Det er meget ked af det,’ sagde Johnson.

Mens ‘lean’ svækkede offeret, kunne hun bemærke et stærkt lys under et af angrebene. Hun genkendte det som en videobåndoptager, og hun skreg.

Klagen antyder en af ​​drengene satte hænderne rundt om halsen og hun kunne ikke trække vejret.

Ifølge klagen blev hele sagen registreret, og der var flere videoer af hændelsen. Mindst en blev sendt til Facebook.

‘Videoen var kommet over, og vi kunne fange videoen. Det blev lagt ud på et socialt medier,’ sagde Johnson.

Wagner står overfor op til 80 års fængsel. De andre står over for afgifter i juvenile court.

Wagner vil være i retten den 17. juni for hans indledende høring.

Hvis flere mennesker i samfundet holdt deres børn ansvarlige og selv, ville vi ikke have normerne for den indre by. De mennesker, der optræder i Baltimore (eller andre steder) måtte opdrættes af nogen. Det er virkelig trist, selv om der er gode mennesker, der ønsker at gøre det rigtige og leve lige i den indre by, som ikke får anerkendelsen. Men hvad der er værre er, at det er kommet til et sted, hvor det er rigtigt, er noget, der skal fejres, og ikke bare forventes !!! Du tager sig af dit barn, Great !!! Du skal !!!!

Konge blev slået fordi han kørte fuld og fart. Da politiet forsøgte at trække ham over for at fremskynde, tog han en jage afsted, gennem private kvarterer med hastigheder, der ville have dræbt nogen, der krydser gaden. Han indrømmede at gøre dette, fordi han var på parole for en røverisk overbevisning og vidste, om Moncler Sale han blev fanget, at den ville krænke betingelserne for den parole. Da de endelig trak ham over, kom han ud og grinede på politiet, og kravlede på jorden, der var dunklet. Så da de forsøgte at arrestere ham, modstod han ved at skubbe politi ud af ham. De tog ham. To gange. han modstod stadig. Det tog 8 politi at bringe Moncler DunJakke ham ned for endelig at arrestere ham og ja, de slog sin berusede bagved i processen. Politiene indrømmede at gå for langt, men King fik dem til at gå for langt.

Som bosiddende i West Allis må jeg være uenig om, at den er befolket af skum og tabere. Dette skete meget tæt på mit hus. Min familie og jeg har set disse børn på vores blok, men så aldrig dem gøre noget kriminelt (bare uhøfligt og ubehageligt). Mange flotte mennesker bor i West Allis, og vi ser ud til hinanden og forsøger at få den faktiske scum (som også bor i mange andre samfund) væk fra vores gade. Vi ringer til politiet, og de gør hvad de kan. De har regler og protokaler, som de skal følge, eller fraskummet går ud på tekniske aspekter af scum advokater og dommere derude. Jeg er ikke en politimand, jeg ved ikke, hvad det er at være politimand, men jeg støtter dem og ved at det er et frygteligt hårdt arbejde. Du var meget mere korrekt spørgsmålstegn ved forældre. Det er her, der starter.

Hvad disse unge mænd gjorde var forkert periode peger tomt, men jeg var næsten positiv, at hun var klar over, hvad hun var ved at drikke nogen, der kender til magert, ved, at det ændrer farven på spriten, drikker det, undskyld det, de gjorde, men hun var gammel nok til at vide hvad skal man gøre og hvad man ikke skal gøre !!! Hun spillede offer, men hun spillede sin rolle, og hun måtte tydeligvis tillade dem at drikke ud, de flasker, og hun kendte dem, så jeg var 100% sikker på, at hun vidste, hvad hun skulle drikke dem, hvor de var forkert til at rappe hende og skulle straffes ingen bør udnyttes af nogensinde !!! Men hun vidste og ville handle som om hun vidste og lyver at få det til at lyde, det er forkert at fortælle sandheden og hele sandheden !!! Itsjustmyopion !!!

Tiara, du skal høre mere, når du er i skole i stedet for at sms’er under dit skrivebord. Eller måske lave lektier, ved du den slags, hvor du rent faktisk lærer? Pigen er 14 uanset hendes vilje eller ej, loven siger, at hun blev voldtaget. Vores samfund kom sammen og besluttede at enhver, der tvinger sex på en mindreårig, betragtes som en voldtægt. Vi (det betyder også dine forældre) stemmer for at overholde love som denne. Nu, hvis du ikke kan lide den lov, vil du lære, når du er i skole, at du kan ændre loven, men det skal formelt ændres, før du, Tiara, kan afgøre, om det voldtægt eller ej. Og du bliver nødt til at være en rigtig uddannet voksen til at gøre disse ændringer. Når du er i biologi-klasse, lærer du også, at alle har en anden reaktion på kemikalier. Og endelig skal du også øve det, du prædiker, og ikke dømme heller.

du så videoen godt, politiet så videoen og baseret på, hvad pigen sagde, og hvad de så i videoen, opladede de guttenes dokumenter, der angiver, at seksuelle overgreb var så voldelige, at offeret blødede. Jeg kan tro at hun indvilgede i det. Men du ved bedre fordi du var der? Måske sagde hun, at hun gik i stykker, fordi hun gik med dem i første omgang. Hvis hun virkelig gjorde det hele, og indrømmede det, hvorfor er afgifterne stadig fremad mod drengene? Forhåbentlig sker der intet som det her, Tiara, hvis det gjorde det, hvordan vil du at folk skal sige, hvad de siger om hende? Vokse op.