Hastighed og færdigheder skubber brute force ud af NHL

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Hastighed og færdigheder skubber brute force ud af NHL

Hastighed og færdigheder skubber brute force ud af NHL

Tidligere i måneden i udkanten af ​​Ottawa rådede Roman Polak, det 31 år gamle slagskib af en Maple Leafs defenseman, teamkammerat Andreas Borgman til at bøjle for nogle voldsomme tilbageslag.

Dette var i øjeblikket efter Borgman, Polak forsvarspartner den nat, udjævnet et knusende bodycheck på senatorer fowrad Zack Smith midt i en 4 3 Toronto vinde. Slaget var sent, uden tvivl. Borgman, den strapping 22-årige rookie, ville få en to minutters interferens straf. Og en senator, Ryan Dzingel, ville slippe sine handsker i et forsøg på at samle Borgman i en kamp.

Advarslen viste sig at være unødvendig. Typen af ​​gengældelse Polak forventede Billige Moncler Jakke Dame den slags voldelige payback, der ville have været standard tidligere i Polak 12 sæson karriere blev aldrig søgt.

‘Der er ikke sket noget,’ sagde Polak tirsdag, hans mund agape i mock forbløffelse. ‘Ikke engang en fyr forsøgte endda at gøre hårdt på Borgie.’ Skal være et smukt spil, bare færdig med ham, men det er ikke sket noget. ‘Det var virkelig overrasket, at ingen gjorde noget, dybest set.’

Anekdoten understregede, hvor meget spillet har ændret sig i de senere år, da det udbredte skift til lineups lagret top til bund med hurtigere og mere dygtige spillere har reduceret elementet af fysisk intimidering i sporten drastisk.

Det har været i grader et stykke tid, for at være sikker, og der er en lang liste over grunde til skiftet. Nogle observatører har skylden spillerens fagforening for at fremme broderi blandt påståede rivaler. Andre vil fortælle dig, at den voksende viden om farerne ved hovedskader og ligaenes nedbrud på head hits har gjort NHLers mindre tilbøjelige til hensynsløshed.

Sidste sæson Shawn Thornton, udkastet til Maple Leafs udkast fra 1997, hvem der indpakker en NHL-karriere på 705 med Florida Panthers, noterede sig hockey aftagende meanness.

Nyder du den moderne, mindre voldelige version af hockey?

‘Det var ikke så ondskabsfuldt og fysisk som det engang var’, sagde Thornton, han af 1.103 straffe minutter. ‘Nogle hold skubber tilbage. Og nogle hold, når bjørnen kommer i skoven, spilles død.’

Bears som Borgman og Polak finder sig delvist på isen, fordi de bringer en bøjet mod hårdt ramt fysikalitet, som stadig betragtes som nyttigt ved Maple Leafs træner Mike Babcock. Men den langsigtede levedygtighed i en sådan niche er op til debat. Toronto tidligere to spil har set veteran fremad Matt Martin fjernet fra lineup som en sund ridse til fordel for Kasperi Kapanen, den 21 år gamle finske speedster. Det var kun to somre siden, at Martin underskrev en fireårig aftale på 10 millioner dollars med bladene, efter at have ført ligaen i hits i fem lige årstider med New York Islanders. Sidste sæson, da Martin spillede alle 82 spil til Toronto, insisterede Babcock på, at hans skræmmende tilstedeværelse var et must: ‘Vi bliver ikke skubbet, nogensinde Billige Moncler Sale (med Martin i lineup). Vi bliver ikke klapede som vi gjorde (før han ankom). ‘

Denne sæson bliver den teori i det mindste testet. Martin har spillet i 47 af 51 spil hidtil. Men bladene er 3 0 med Martin i presseboksen som en sund ridse. Og at dømme fra tirsdagens øvelseslinier, viser han sig at være ude igen på onsdag, når bladene er vært for Islanders.

‘Det er sværere at ramme nu,’ sagde Polak. ‘Du vil ikke være ude af position. Selv det system vi spiller nu er det så svært at ramme nogen, fordi vi har et så stramt hul (på modkørende modstandere) .Du har ikke plads til at ramme. Det er et hurtigere spil. Må ikke selv slå. ‘

Polak rystede på hovedet lidt og tænkte sig tilbage til et ikke så længe siden øjeblikkeligt når NHL-spil mere pålideligt karriere fra sporet mødes til burkekampe.

‘Mine første par år, du havde en tungvægt, du havde to heavyweights i lineupen, de kunne ikke skate, men de kunne kæmpe. Hver gang de var på isen, kiggede du rundt. Du var bange. Det var skræmmende , ‘Sagde polak. ‘Hver gang du havde pucken, var du nødt til at kigge rundt, hvis nogen kom og de kom. Hver gang jeg slog nogen, forventede jeg at blive ramt igen eller have en kamp eller noget.’

Den 235 pund tjekkiske smilede bredt i hukommelsen.

‘Jeg kunne godt lide det,’ sagde han. ‘Det får mig til at gå lidt, og det er sjovt, når du ser de andre spillere, der kører dig eller går efter dig. Du laver dit job.’

Jobbet er ændret. Injektion af fysikalitet er vanskeligere end det nogensinde har været. Holde op med tempoet, især i betragtning af Polak kommer tilbage fra en off season med intens rehab takket være et brudt ben led i Game 2 i post sæsonen, er det ikke lettere. Polak fører bladene i mindre straffe denne sæson med 12, hvilket tyder på, at han mere end lejlighedsvis finder sig et slag bag stykket. Det er ikke at sige, at han kræver en tilbagevenden til de gamle måder.

‘Hockey, jeg synes det er den bedste hockey lige nu,’ sagde Polak. ‘De unge fyre, de har så meget fart og dygtighed. Jeg må sige, det ser godt ud … Alt om fansen Hvis fansen vil bringe de gamle ting tilbage, hvis de vil have flere kampe og store fyre, det kommer til at komme tilbage. Men nu vil fansne have hurtighedshockey, skillhockey og hvem bebrejder dem? Det ser godt ud. ‘

Det er en observation, der fordobles som en anerkendelse af forestående forældelse. Udviklingen af ​​spillet, hvis det fortsætter med kædehastighed i sin nuværende retning, virker det klart på lang sigt ikke for spillere som Polak.