Hassan opmuntret af lovet boost i opioid kamp finansiering som en del af nye budget deal

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Hassan opmuntret af lovet boost i opioid kamp finansiering som en del af nye budget deal

Hassan opmuntret af lovet boost i opioid kamp finansiering som en del af nye budget deal

Sens. Senat gulvet øger midlerne til at bekæmpe opioidepidemien fra omkring 1 milliard dollar til 6 milliarder dollar over to år.

Shaheen og Hassan har været involveret i bipartisanske forhandlinger som deltagere i en ’sund fornuft’ -kaucus, der var med til at sikre inkluderingen af ​​de ekstra opioidkrigsdollerne i pakken, der blev annonceret af senatet Majority Leader Mitch McConnell og Senate Democratic Leader Charles Schumer.

New Hampshires to senatorer sagde, at de også modtog forsikringer fra lederskab om, at den føderale formel, der i øjeblikket bruges til at fordele midler til staterne for at bekæmpe epidemien, vil blive fornyet til at ‘prioritere stater som New Hampshire med høje dødelighedsgrader fra overdoser.’

Den nuværende formel vægtes tungt mod stater med større populationer, med mindre vægt på overdosis dødsfald. Det har været en kilde til frustration for New Hampshire embedsmænd.

New Hampshire rangerer andet i nationen, efterfølgende kun West Virginia, i antallet af opioidrelaterede dødsfald pr. Indbygger og først i fentanylrelaterede dødsfald pr. Indbygger. Reps. Annie Kuster og Carol Shea Porter udtrykte bekymring sidste år, da Trump administrationen meddelte, at New Hampshire ville modtage kun 6 millioner dollars over to år på 1 milliarder dollar i føderal finansiering over to år i henhold til 21st Century Cures Act, som var blevet underskrevet af tidligere præsident Barack Obama i 2016.

Med finansiering nu øget til 6 milliarder dollar, og med en ny distribution bliver lovet, vil New Hampshire modtage mere, men hvor meget mere er stadig uklart.

Disse nøgle detaljer, kongressens kilder sagde, vil blive udarbejdet i de kommende uger, da den nye formel er færdiggjort.

Shaheen og Hassan havde presset for 25 milliarder dollar i yderligere midler til bekæmpelse af epidemien, og ifølge kilder kunne de hjælpe med at sikre 6 milliarder dollar ved at sætte baren højt.

Senatorerne, begge demokrater, holdt pressekonferencer for at presse på for mere finansiering og en ny formel. De kritiserede præsident Donald Trump for ikke specifikt at kræve mere finansiering i sin EU-adresse i sidste uge. Hassan skrev et udtalelsestykke i Time magazine, der beskyldte Trump for ‘forsømmelse’ om problemet.

På onsdag, efter at aftalen Moncler Outlet Online blev annonceret, kaldte Shaheen ‘en meget opmuntrende aftale, der ville øge føderal støtte til New Hampshires indsats for at bekæmpe opioidepidemien. Denne aftale er et produkt af god tro bipartisan forhandlinger, som jeg håber vil fortsætte med yderligere at behandle opioidepidemien og andre udfordringer, som landet står Billige Moncler Sale overfor.

‘Der skal meget mere gøres for at give behandling af stofmisbrug til dem, der desperat har brug for det,’ sagde Shaheen. ‘Vi har stadig brug for et føderalt svar på denne epidemi, der svarer til den nationale folkehelsesituation, vi står over for. Præsident Trump skal begynde at hjælpe og ikke hindre bestræbelserne på at nå topartsaftaler i kongressen og følge med på hans løfte om at hjælpe med at afslutte denne epidemi. Liv er på spil, og vi kan ikke råd til at forsinke at levere ressourcer længere. ‘

Hassan sagde: ‘I de seneste uger og måneder har jeg kæmpet for at sikre en betydelig stigning i de føderale midler til bekæmpelse af opioidkrisen som en del af den topartige aftale, der netop er nået. Denne topartige aftale, som omfatter milliarder af dollars i yderligere ressourcer , er et vigtigt næste skridt i styrkelsen af ​​vores reaktion på denne epidemi.

‘Det vil være kritisk, at disse nye føderale dollars prioriteres til stater som New Hampshire, der er hårdest ramt af denne krise, og jeg vil fortsætte med at arbejde med Sen. Shaheen for at sikre det. Vi ved også, at vi i sidste ende vil have brug for langt mere finansiering ud over denne foranstaltning gennem årene for at komme til virkelig at tage fat på denne krise, og jeg vil fortsætte med at kæmpe for at sikre flere ressourcer for at styrke behandling, forebyggelse, genopretning og retshåndhævelse. ‘

Sununu sagde i sidste uge, at Trump-administrationen ‘arbejdede meget hårdt og vendte om hver sten, de kunne for at se alle de forskellige måder, hvorpå de kom op med en slags finansieringsmekanisme.’ Se vores tidligere rapport om Sununu ’s kommentarer her.

Efter at aftalen blev annonceret onsdag, fortalte Sununu WMUR i en erklæring: ‘Jeg har længe opfordret Washington til at ændre deres finansieringsformel, så New Hampshire får sin rimelige andel af føderale midler til at bekæmpe opioidepidemien. Jeg glæder mig til at gennemgå detaljerne .’