Hart spiller sidste kamp vs

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Hart spiller sidste kamp vs

Hart spiller sidste kamp vs

Jayden Hart løber ud af WHL-spil, men Prince Albert Raiders overageforward havde en sidste markeret på hans kalenderVedagens kamp mod Medicine Hat Tigers.

Selv om det ikke gik på Raiders måde med et 6 2 tab, er det et spil, der betød en masse Hart.

Den 27. december besluttede Hart ikke at vende tilbage til tigrene efter ferieferien i sin anden sæson i Medicine Hat. Han blev derefter handlet til Prince Albert Raiders på nytårsdag 2013.

Siden handlen har Hart 45 mål og 110 point i 149 kampe med Raiders, sammen med 186 straffeminutter. Han spillede også i alle otte af Raiders playoff-spil i sin tid, med to mål og tre point.

‘Det er sint, tiden flyver forbi,’ sagde Hart. ‘Det har altid været yderst godt for mig, og jeg er meget taknemmelig for (Raiders). Jeg tror, ​​min far forklarede det bedst, det er et koldt sted med varme mennesker. Det har været godt her. ‘

Holdet har værdsat hans indsats i årenes løb, såvel som kolleger i teamet i Swift Current s Colton Heffley og hjemby Raiders kaptajn Sawyer Lange.

‘Jayden har været god, han er en god person og en god hockeyspiller,’ sagde Raiders hovedtræner Marc Habscheid.

Desværre for Raiders, det handler om den eneste positive ting, som en synligt ophidset Habscheid havde at sige i sine postgame-interviews. Hans Raiders var helt fladt ud af portene og fik udslag 11 1 i de første ni minutter af den første periode. overgav også de tre første mål i spillet, herunder to i en 17 sekunders strækning i anden periode.

‘(Tigrene) er et godt hold, men jeg troede ikke, vi kom til at spille i aften,’ sagde Habscheid, der rystede på hovedet. ‘Du kan altid komme til at spille. Jeg ved, at vi er ude af det, men folk betaler gode penge, og vi kom ikke til at spille i aften.

‘Vi’ er bedre end vi var i aften, det er s skuffende. ‘

På spørgsmålet, hvor hårdt det var at levere budskabet om at arbejde hårdt hver aften, selvom Raiders blev elimineret fra playoffs lørdag i et 7 3 tab for Swift Current Broncos, var Habscheid hurtig at pege på søndagens 4 3 overarbejde over tigrene.

‘Insatsen i Medicine Hat var anderledes end indsatsen i aften.’

Før onsdagens spil blev Duane ‘Puff’ Bartley præsenteret med en pris efter at have nået 1.000 spilmilestone, en feat han udførte på søndag i et spil mod Medicine Hat.

Bartley er det længste betjeningsmedlem i Raiders organisation, der har været sammen med holdet i 14 årstider.

Raiders kaptajn Sawyer Lange spillede i ons 250. karriere spil på onsdag, alle sammen med Prince Albert Raiders. Lange har 114 point i sin karriere på den tid, herunder onsdagens mål.

Tigre frem Chad Butcher scorede det eneste mål i den første periode, bare 1:26 i hockey spillet.

Jordan Tkatch tog usportslig mindre, efter at have vist sig at sige noget til dommer Chris Crich. Selvom tigrene ikke kapitaliserede magtspilet, havde de et vredespil på momentum. Nine minutter ind i den første periode førte tigrene skudsklokket 11 1. Raiders klatrede ind igen, da de udsatte tigrene 9 5 for resten af ​​perioden.

Den anden periode startede som en målfestival, da begge hold kombineres til tre mål på bare et minut. Tigrene scorede to gange i et 17 sekunders forløb med Matt Staples og Dryden Hunt begge scoring for at give Medicine Hat en 3-0 ledelse.

Raiders kaptajn Sawyer Lange fik Raiders på brættet med et seende øjenpunkt skud.

Senere i perioden afsluttede Steven Owre en dejlig bagdørfoder fra Cole Sanford for at give Medicine Hat en 4-1 ledende overskrift i den tredje.

Cole Sanford scorede sin milepæl 50. mål for sæsonen midtvejs gennem sidste stanza. Matteo Gennaro blev krediteret med et wild bounce mål for at gøre det 5 2, før Kyle Burroughs forlængede de besøgende ‘føre til 6 2.

Raiders vil indpakke deres 2014 2015-sæson med en hjemme-og hjemme-serie mod Regina Pats. Efter fredagens bortben i Regina vil Raiders Moncler Udsalg spille deres sidste årsspil på lørdag på Art Hauser Center.

Raiders slutter sædvanligvis deres årstider med et to kampspil mod deres arch rivaler, Saskatoon Blades, men denne tradition bliver bucked i år. Bladene vil hjælpe Medicine Hat Tigers lukke deres Medicine Hat Arena, som vil blive erstattet Billige Moncler Jakke Herre efter dette år. Bladene var det første WHL-hold til at besøge Arenaen i 1970.