Hart reagerer på Sony ‘whore’ kommentar

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Hart reagerer på Sony ‘whore’ kommentar

Hart reagerer på Sony ‘whore’ kommentar

LOS ANGELES Efter at være blevet kaldt en ‘hore’ af en Sony exec i en af ​​de nyligt lækkede e-mails, har Kevin Hart taget til Instagram for at forsvare sig.

‘At kende dit selvværd er ekstremt vigtige mennesker,’ skrev Hart torsdag. ‘Jeg arbejdede meget hårdt for at Moncler Outlet Online komme til, hvor jeg er i dag. Jeg ser på mig selv som et mærke og på grund af det vil jeg aldrig tillade mig at udnytte.

‘Jeg’ siger ikke, at han er en hore, men han er en hore, ’skrev Culpepper om Hart til Sony co-formand Amy Pascal.’ Hvis han ikke gør sin normale rutine, vil hans film ikke åbne så godt og hans mærke vil virke mindre og han vil faktisk være sig selv, fordi vi har hans næste 2 øjeblikkelige film. ‘

Emailen om Hart var kun en af ​​mange pinlige e-mails for at lække ud af Moncler Sale Sony. Også på onsdag ramte e-mails internettet mellem Pascal og producenten Scott Rudin, hvor de to sprængte vittigheder om præsident Barack Obama og hvad hans yndlingsfilm måske kunne ved at fokusere på film, der primært var hovedrollen og af afrikanske amerikanere, som ‘The Butler’ 12 år en slave ‘og’ Django Unchained. ‘

‘Jeg vedder på, at han kan lide Kevin Hart,’ skrev Rudin.

Både Pascal og Rudin har siden undskyldt for kommentarerne.

Hacketangreb mod Sony begyndte 24. november, hvor en gruppe kalder sig Guardians of Peace, der begyndte at målrette studiet. Hackerne har resulteret i udslip af fortrolige oplysninger om executive og star lønninger, filmbudgetter og medarbejderes personlige oplysninger. Hackere har også udgivet fem nye Sony-film på torrent-steder, herunder ‘Fury’ og den udgivne ‘Annie’ og ‘Still Alice’. ‘