Harriton vinder staten Science Olympiad

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Harriton vinder staten Science Olympiad

Harriton vinder staten Science Olympiad

Harriton High Schools uovertruffen dominans i Science Olympiad fortsætter. For nylig ved Juniata College forlod teamet for Harriton Science Olympiad sit statsmesterskabsstreg i 14 på hinanden følgende år, menes at være den længste titelløb for et hold i enhver statewide konkurrenceaktivitet atletisk eller akademisk i Pennsylvania. Sejren kvalificerer Harriton til Science Olympiad National Tournament ved University of Illinois i Urbana Champaign den 20. maj 22.

I år vil Harriton blive tilsluttet af Bala Cynwyd Middle School på den nationale begivenhed. BCMS fangede sit første nogensinde statsmesterskab. Lower Merion School District er en af ​​blot en håndfuld skole distrikter i nationen, der nogensinde har fejet stats konkurrencen på både middleand high school niveauer.

Harriton har også den længste ‘top ti’ -stribe på National Science Olympiad (16 år). Efter en hård lørdag for to uger siden af ​​konkurrencen i 23 forskellige arrangementer, kom Harriton sejrrige på et yderst konkurrencedygtigt område. Holdet matchede sin rekordstilling medalje i sidste år kl 20 (ud af 23 begivenheder) og øgede sin guldmedalje med en til ni førstepladser. Bala Cynwyd medaledes i 15 arrangementer, inklusiv fem førstepladser (guld).

‘Det er umuligt at overvurdere, hvor svært det er at gøre og lige så umuligt at overvurdere, hvor hårdt holdet har forberedt sig på arrangementet,’ sagde coach Brian Gauvin. ‘Nu skal vi sætte vores seværdigheder på de bedste hold i landet og se, om vi kan lave lidt støj hos statsborgere.’

(VIDEO: Gauvin fortæller mere om Science Olympiad-holdet)

Videnskabs Olympiad State Finals fremhævede deductive og begrundelse færdigheder af nogle af de bedste science students i Pennsylvania. Statskonkurrencen bragte mere end 1.000 gymnasieelever og gymnasieelever fra hele staten til Juniata campus.

Studerende deltog i 46 samlede begivenheder, enkelte personer og nogle hold og optjente point. Hold, der deltog i statsfinalerne, kvalificerede sig ved at være blandt de øverste pladser på regionale konkurrencer. Der var fem regionale konkurrencer i Pennsylvania i marts og april. Målsætningerne for Science Olympiad, en ideel organisation, er at forbedre kvaliteten af ​​videnskabelig uddannelse, øge studentinteressen for videnskab og anerkende fremragende præstation i naturvidenskabelig uddannelse.

Videnskabs-Olympiaden involverede landsdækkende mere end 1 million elementære og gymnasieelever i klasseværelsesaktiviteter, workshops og turneringer.

ArticlesUpdate: Radnor Police undersøger dødelig hit og løbe; Offer ID ‘dRadnor High School grad dræbt, når træet falder på bil under sne stormValley Forge Military Academy College annoncerer ny præsidentLower Merion at blive hjem til nye corporate headqurters hvis parkering dæk godkendtRadnor Planning Commission anbefaler godkendelse af 10 townhouse udviklingNeighbors forberede sig på at bekæmpe forslaget til udvidelse på Gladwyne Montessori SchoolPhiladelphia mand dømt til 32 års fængsel Moncler DunJakke for Lower Merion, Phoenixville bankrøverierLower Merion Police Reports: Server angrebet på City Avenue Olive GardenMalvern Prep senior Jack Magargee er Main Line Student i WeekUPDATE: Radnor Billige Moncler Jakke Herre politiet finder køretøj involveret i 6 marts dødsulykke og løb