Harriton Field Hockey hold holder sig over

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Harriton Field Hockey hold holder sig over

Harriton Field Hockey hold holder sig over

At spille i Central League mod stærke programmer som Conestoga, Haverford og Radnor har Harriton måttet kæmpe hårdt for at nå markeringen .500. Men det stoler på en spiller, Caleigh Foust, der skaber en vis buzz med sin scoring.

Junior forward har 31 mål med to spil at gå før postseason starter. De 31 mål rangerer hende blandt landets topmålscorer. Hun er anbragt af Owen J. Roberts sønner Heather Morris med 33.

Pionerer øjenprisen. Karen Gately var ikke sikker på, hvad man kunne forvente fra hendes Conestoga-hockeyhold i begyndelsen af ​​sæsonen. Pionererne var færdige med hinanden bag Haverford i Central League-racen i 2010, men 15 medlemmer af dette hold var nu væk.

‘Vi havde nogle unge, talentfulde spillere der kommer, men vi havde mange huller at fylde,’ sagde Gately.

2010-holdet tabte ligatitlen, da Haverford scorede et mål i de sidste 30 sekunder af deres eneste ligamøde sidste år. Fords slog også Conestoga i District 1 Class AAAA playoffs.

Men ankomsten i denne sæson af Olivier Everts, en freshman, der var vokset op på spillehockey i hans hjemland Holland, og legenden af ​​Claire McDugall, Britta Hjelm, Blake Hamblett og Meghan Connor har sat pionererne, hvor de er i dag. Med en sejr over Garnet Valley tirsdag, vil Conestoga klare ligamesterskabet med en perfekt 11 0 rekord.

Pionererne overgav Haverford (9 1) sin eneste ligatab til dato, 1 0. The Fords Moncler Outlet Online spiller Strath Haven i deres liga finale på tirsdag.

Everts har scoret 17 mål til dato i sin første sæson.

Gately siger uden tøven, at det er det bedste hold, hun har haft i sine otte årstider på Conestoga. Pionererne vandt et ligamesterskab i 2005 under Gately.

‘De er et meget sammenhængende hold,’ sagde hun. ‘De kan lide hinanden, og der er ikke noget drama. Det er svært at forudsige, hvad der vil ske, men jeg glæder mig til en stor postseason med dem. ‘

Ned til ledningen? Der er et par ligakampe, der kunne afgøres af nøglespil i denne uge.

Selvom Inter Academic League regelmæssig sæson går i november, kan tirsdagens matchup pitting Notre Dame på Episcopal Academy bestemme eventuel liga vinder. Episkopale træder ind i spillet med et 5 0 1 mærke, mens Notre Dame er 4 0 1. The Irish and Churchmen spillet til en 1 1-tie i deres ligaåbner den 20. september.

I den katolske liga vil det være kardinal O ‘Hara og ærkebiskop Carroll, der mødes onsdag i det sidste regelmæssige sæsonspil for begge hold. Carroll er 8 0 i ligaafspilning, mens O’ Hara er 7 0 med et spil sæt for mandag mod Conwell Egan før man møder Carroll.

Villa Maria Academy gjorde ting interessant i Athletic Association of Catholic Academies race ved at aflevere Mount St. Joseph sin første liga tab, 3 1, på lørdag. Begge hold er 13 Billige Moncler Jakke Herre 1 i ligaafspilning med et spil tilbage for at spille.