Harris County Flood Control District Houston

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Harris County Flood Control District Houston

Harris County Flood Control District Houston

450 er måske gennemsnitligt for boliger, der ikke er i en flodslette. Folk i oversvømmelsessletten betaler hundredvis, tusind dollars mere. Selvom der stadig ikke oversvømmes, men nogle forstad hus ikke i en flod slette gjorde. Hvor kommer folk ud af at tænke oversvømmelsesforsikring er ikke en byrde for boligejere i en flodslette. Dens behov for et pant, men et hjem handler om placering. Mange vælger at betale og tage risikoen.

Det er også gavnligt for byerne at have noget tilskud til forsikring. Forestil dig houston nedrivning af hver struktur i en flodslette, en tidligere oversvømmet bygning eller bolig, der ikke er forhøjet 3 meter. En fjerdedel af houston ville være snavs

Rediger: Jeg kan fortælle mig, at jeg er blevet vild med at betale $ 1700 pr. År i oversvømmelsesforsikring for et 60 år gammelt 2000sqft hjem og en person i Kingwood uden oversvømmelsesforsikring er oversvømmet og får FEMA penge. Det er hvad det er

450 er måske gennemsnitligt for boliger, der ikke er i en flodslette. Folk i oversvømmelsessletten betaler hundredvis, tusind dollars mere. Selvom der stadig ikke oversvømmes, men nogle forstad hus ikke i en flod slette gjorde. Hvor kommer folk ud af at tænke oversvømmelsesforsikring er ikke en byrde for boligejere i en flodslette. Dens behov for et pant, men et hjem handler om placering. Mange vælger at betale og tage risikoen.

Det er også gavnligt for byerne at have noget tilskud til forsikring. Forestil dig houston nedrivning af hver struktur i en flodslette, en tidligere oversvømmet bygning eller bolig, der ikke er forhøjet 3 meter. En fjerdedel af houston ville være snavs

Rediger: Jeg kan fortælle mig, at jeg er blevet vild med at betale $ 1700 pr. År i oversvømmelsesforsikring for et 60 år gammelt 2000sqft hjem og en person i Kingwood uden oversvømmelsesforsikring er oversvømmet og får FEMA penge. Det er hvad det er

FEMA-pengene vil ikke betale for noget mere end at få huset til beboelig (ikke engang behagelig) tilstand. Det betyder at trække tæpperne ud, fjerne arkrock og isolering, og måske A / C reparationer. Det er det. De vil ikke få penge til genopbygning eller erstatning af ejendele. Da vi oversvømmede under Allison, før jeg vidste noget om oversvømmelsesforsikring, gav FEMA os $ 1300, hvilket var nok til at dække nogle fans og affugtere og fjernelse af sheetrock og tæppe.

FEMA-pengene vil ikke betale for noget mere end at få huset til beboelig (ikke engang behagelig) tilstand. Det betyder at trække tæpperne ud, fjerne arkrock og isolering, og måske A / C reparationer. Det er det. De vil ikke få penge til genopbygning eller erstatning af ejendele. Da vi oversvømmede under Allison, før Moncler Outlet Online jeg vidste noget om oversvømmelsesforsikring, gav FEMA os $ 1300, hvilket var nok til at dække Moncler DunJakke nogle fans og affugtere og fjernelse af sheetrock og tæppe.

Jeg tror, ​​det er berettiget, at folk uden oversvømmelsesforsikring ikke får meget hjælp til genopbygning. Deres advokater kæmper hårdt mod os, der betaler høje priser for oversvømmelsesforsikring i en flodplade. Som de siger, er oversvømmelsesforsikring tilgængelig og billig, hvis du er udenfor en flodslette. De skulle få det i stedet for min $ 1700 om året, der kræves forsikring, der hjælper med at bail out. Hvad sker der i næste år? Jeg skylder $ 2000 i præmier, og de skal nu købe $ 450-prisen?

Min irritation er i middelklassen øvre middelklassen folk, hvordan kunne have skulle have haft oversvømmelse forsikring, men gjorde ikke. De får på nyhedsartikler råber om, hvordan mit hjem skal nedrives, og de skal få flere penge

De uden oversvømmelsesforsikring er virkelig fri lastning på dem, der har det. Masser af mennesker hvis hus ‘aldrig oversvømmes’ trækker gulvbrædder op, som vi taler.

Måske skal byen beskatte folk højere, hvis de ikke kan vise bevis for oversvømmelsesforsikring noget for at få folk til incitament til at blive dækket. Jeg ved, at det er ligesom Obama, men på dette tidspunkt. De sagde kun som 15% af byen har flodforsikring. Det er bare en masse uvidende risiko at tage på. Det er som at køre drukket klokken 9 på søndag lige forbi kirken.

Jeg er ligeglad, hvis du aldrig nogensinde har oversvømmet, er der altid en første.

Jeg køber og betaler for oversvømmelsesforsikring, jeg overtager dette ansvar som et boligejer i en orkan

Korridor. Jeg er ikke glad for at have min skatteprocent og forsikringspræmier hævet på grund af andre boligejere, der ikke kigger på fakta og handler ansvarligt.

Hvorfor købe den gennemsnitlige pris på 450,00 oversvømmelsesforsikring? Åh Ho Hum.

1) Gulfkysten placering, stort set havniveau i de fleste steder, eller lidt højere.

2) I en Hurriance / Tropisk stormkorridor.

3) Byen er bygget over mange steder. Ingen hvor for oversvømmelsesvandet skal gå. Mangel på grønne områder for stormvandabsorption.

A) Mangel på oversvømmelser og opdaterede Rservoirs. Houston virker utilstrækkeligt til at udforme planer for at håndtere de inate problemer, som byen står over for i forbindelse med oversvømmelser.

4) De fleste boliger i de større Houston-områder er ikke bygget til CAT stormspecifikationer. Enhver Tom Foolary af denne slags må stoppe! NU, eller husejere bør være i stand til at retsforfølge, hvis der ikke var sådan oplysning i deres købsaftale.