Harper sætter tre byselektioner til november

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Harper sætter tre byselektioner til november

Harper sætter tre byselektioner til november

OTTAWA premierminister Stephen Harper kaldte tre føderale byelections søndag, et skridt Oppositionsleder Tom Mulcair siger er en vigtig opvarmning for sammenstød af visioner, han forventer i det næste valg.

Stemmerne i Victoria, Calgary Center og Ontario Riding of Durham vil blive afholdt 26. november og er blevet kaldt, fordi parlamentsmedlemmer i hver ridning trådte ned af forskellige grunde.

Den mest højtstående ledige stilling i Durham, hvor den tidligere kabinetminister Bev Oda afslutter følgende kontroverser over sine udgifter, herunder et berygtet 16 dollar glas appelsinsaft.

Ny Demokrat Denise Savoie fratrådte sin Victoria sæde af sundhedsmæssige grunde og lang tid konservative Lee Richardson ophørte i Calgary Center for at arbejde for Alberta Premier Alison Redford.

Opkaldet kom lige som Mulcair forsøgte at rev op NDP-maskine på et møde i partiets føderale råd, som allerede uddyber strategien for det næste valg i 2015.

Han fandt timingen for statsministerens meddelelse nysgerrig, da Canadas højesteret vil regere denne uge om, hvorvidt konservative MP Ted Opitz fortsat vil fungere som MP for Etobicoke Center.

Forventede opkaldet snart, men vi blev lidt overraskede, fortalte Mulcair journalister søndag. han ventede i fire dage, vi kunne i det mindste have disse oplysninger fra højesteret. forår overtog Ontario Superior Court Opitzs sejr i valgmødet den 2. maj 2011 efter en juridisk udfordring fra den tidligere liberale MP Borys Wrzesnewskyj, der hævdede valg Canada-arbejdere tællede mindst 79 stemmer, som ikke kunne valideres. Højesteret vil styre på torsdag og Wrzesnewskyj har været ude at slå på dørene forberede sig på, hvad han forventer vil være en byselektion.

Mulcair, der overtog som NDP-leder i marts sidste år efter Jack Laytons død, sagde, at hans parti har til hensigt at vende hver af de nuværende byselektioner til en folkeafstemning om Harper-registret, selv i det konservative hjerteland Calgary.

vil kæmpe hårdt i alle disse byselektioner. Det er den eneste måde jeg ved, hvordan man laver politik. Jeg indrømmer ikke noget for en modstander nogensinde, sagde han.

Nye demokrater siger, at de startede deres organisatoriske spadearbejde i 2015, og Mulcair brugte både mødet og byselektionerne som en chance for at ramme forskellene mellem hans parti og de konservative.

Kanadiere går til afstemningerne i 2015, for første gang i meget lang tid har de et klart valg mellem to parter med to klare visioner for vores fremtid i landet, fortalte han delegater og tilføjede senere til journalister: allerede begyndt at se en valg og det, der skal afspejles i disse tre byselektioner.

Som et forsøg på at understrege de opfattede forskelle anfægtede han Harper-regeringen for manglende gennemsigtighed om vigtige beslutninger, såsom afvisning af et bud på 6 milliarder dollar fra Malaysias Petronas til at overtage Calgarys naturgasproducent Progress Energy Resources Corp. på Fredag ​​aften.

løser en så vigtig beslutning ved midnat på en fredag? Nogen der har noget at skjule og ingen måde at forklare det, sagde han.

Petronas vil have mulighed for at genvinde sit bud, men industriminister Moncler Udsalg Christian Paradis har sagt, at den foreslåede investering som skrevet sandsynligvis ikke ville være til nettovinster for landet.

ser ud til at sælge vores ressourcer ud til den laveste budgiver, sagde Rankin. tror det er bare fuldstændig dårskab, Billige Moncler Jakke Herre og de forstår ikke, hvorfor vi er ved at fange disse job i Canada.