Harper ‘optimistisk’ om chancerne i Quebec

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Harper ‘optimistisk’ om chancerne i Quebec

Harper ‘optimistisk’ om chancerne i Quebec

Den konservative leder Stephen Harper siger, at han er ‘optimistisk’ om hans partys chancer i Quebec, på trods af de nylige afstemninger, der tyder på, at Tories dræber her i kølvandet på den stigende NDP.

Harper dukkede ind i la belle province tirsdag for en morgen begivenhed mellem kampagnestop i Ontario.

Men mens NDP’ens støtte er udbredt i Quebec, hvilket gør det måske svært at vende øget vælgerstøtte til nye pladser, er konservativ støtte i høj grad centreret i og omkring Quebec City, og 13 af de 14 liberale pladser er i Montreal.

Trods afstemningerne har Harper sagt, at de konservative vil vinde pladser i Quebec den 2. maj og der vil ikke være et hul midt i Canada uden repræsentation fra det konservative parti.

‘Jeg er meget optimistisk om vores udsigter i Quebec. Vi vil naturligvis kæmpe hårdt og fortsætte med at kæmpe hårdt,’ Harper fortalte en befolkning på omkring 150 mennesker. Moncler Sale ‘Vi har brug for mere Quebec repræsentation i en stærk, national, flertal konservative regering.’

Men Harper tog ikke agnet, da han tilbød chancen for at smadre ud hos NDP Leader Jack Layton, der for nylig har mouset om at genåbne forfatningen og lade Quebecs kontroversielle sproglovgivning trompe officiel tosprogethed på føderale arbejdspladser her.

I stedet sagde Harper simpelthen hverken canadierne eller Quebecers ønsker at genåbne forfatningen.

‘Som jeg går over landet i Quebec og andre steder, er dette ikke Canadas prioritet,’ sagde Harper. ‘De ønsker ikke en ustabil regering, der skal bruge tid på at argumentere for forfatningen. Vi gik igennem det i 20 år.’

Harper s trukket slag var sandsynligvis bevidst, fordi i mange Bloc Quebecois ridninger hvor Tories sluttede anden i 2008 var der 16 sådanne Moncler Udsalg løb der ‘en chance øget støtte til NDP på ​​bekostning af Bloc vil dele afstemningen og tillade de konservative at vinde ridninger, der tidligere var tænkt uden for rækkevidde.