Harman gør fantastiske birdie til at slå Johnson

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Harman gør fantastiske birdie til at slå Johnson

Harman gør fantastiske birdie til at slå Johnson

HomenewsHeadlinesArkansas mand beskyldt for sexhandel er i fængsel efter at være blevet fundet i BismarckND mand, der havde voldelig gunbattle med Bismarck politiet i standoff får livFired state IT-tjenestemand taler om MNLARS computersystemRules tilføjer gennemsigtighed til ND olie royalty erklæringer få endelig OKPresident Kennedy undskylder for enhver riftsweathersportsHeadlinesSports Søndag 11. marts: Curling Nationals kommer til FargoSports søndag 11. marts: Klasse B Boys basketball previewSports Søndag 11. marts: Century rallies at slå Mandan i klasse A piger mesterskabSports Søndag 11. marts: Century bryder igennem med klasse A Boys mesterskabDeKok vandt lade kræft stoppe ham fra coaching sporten han elsker businessHeadlines Supermoms NDSU officielle deltager nationalt arrangement ND MDU Resources fejrer milepæle Kan store sojabønner overskride majs i foråret? Store elbrugere har egen ide til at opfylde fremtidens energibehov i Minnesota. På spørgsmålet er tre øverste ledere fra Essentia Health leave stafffeat ureHeadlinesWhat går rundt: Trichomoniasis og hånd-, mund- og mundesygdomCalifornia vildbrændte synlige fra det ydre rumSUBMIT DIN HOMETOWN STARS! Tilbage til skolen: Er forskole værd at koste? Tilbage til skolen: Doktor advarer lokale forældre til atleter om hjernens traumaradioHeadlines970 WDAY on Demand Rob (re) Port 970 WDAY On Demand: Mike McFeely Show FM Diversion, Pensionering, Aaron Greterman, ‘Flydende Kokain’, Jim Fuglie, George Sinner, Clay Jenkinson970 WDAY On Demand: Mike McFeely Show 3/9/18 970 WDAY On Efterspørgsel: Mike McFeely Show 970 WDAY On Demand: Jay Thomas Show Pickup Træk Crash, Officer Involveret Skydning, Grilling Opskrifter, Jay New Motors Show, Shane Tibiatowski, Fairway Independent Mortgage

TV noteringWDAY dealschannelsMore Topicswhere for at se WDAY xtra

Med Johnson ser på tv i klubhuset på Eagle Point, slog Harman en smuk putt og brød ud i glæde, da den faldt i koppen.

Han carded 68 til slut på 10 under par 278 for hans anden PGA Tour sejr, et slag foran andre amerikanere Johnson (67) og Pat Perez (68).

Spanjeren Jon Rahm (71) afsluttede to slag bag, mens overlegen Patrick Reed (75) kæmpede med sin chauffør og falmede til at afslutte fem slag Moncler Outlet Online bagved.

Verdens nummer et Johnson, der for første gang siden spillede ned trapper på tærsklen til mestrene for en måned siden, søgte at blive den femte spiller i PGA Tour historie for at vinde mindst fire på hinanden følgende start.

Efter at have sænket en 15 fods birdie på par fem 18., så han ud til at være en del af en playoff, indtil Harman birdied de sidste to huller, en fem fodfod på den 17. opstilling af hans sidste hulhelte.

Harman sagde, at det ville være forkert at kalde sin vindende putt utroligt.

‘Jeg kunne tro det fordi jeg har rullet det så godt i denne uge, men da det var om en fod kort sagde jeg,’ Den ting går hjem ‘,’ Harman, 30, sagde i et grønne interview efter at have hentet hans anden PGA Tour sejr.

‘Jeg har arbejdet rigtig hårdt. bare stoler på, at jeg er ret god til hvad jeg gør. Det føles rigtig godt. Det er en masse følelser helt sikkert. ‘

Harman forventede sin 2014 John Deere Classic sejr for at åbne floodgates, men i stedet spundet hans hjul indtil for nylig.

‘Efter at jeg havde vundet den første, troede jeg, at jeg skulle være der meget, og det fungerede ikke sådan,’ sagde han.

‘Jeg kæmpede i løbet af de næste to år, blev aldrig rigtig i jagten. Jeg begyndte at komme i jagten i begyndelsen af ​​dette år og begyndte at føle, at det kom rundt, så jeg er glad for at få det valideret.’

Til trods for ikke at vinde, var Johnson, 32, tilfreds med tilstanden af ​​sit spil i sin første turnering efter fem uger.

‘Jeg vidste ikke, hvad jeg kunne forvente i denne uge,’ sagde han. ‘De første par dage spillede jeg ikke det store, men virkelig spillede pænt lørdag og søndag, så jeg er glad for, hvor spillet går ind i næste uge. ‘Brian Harman snakker med Vaughn Taylor på vej til fjerde fairway i den sidste runde af Wells Fargo Championship golf turneringen på Eagle Point Golf Club. Harman vandt turneringen med 10 under 278. (Jim Dedmon / USA TODAY Sports )

Med Johnson ser på tv i klubhuset på Eagle Point, slog Harman en smuk putt og brød ud i glæde, da den faldt i koppen.

Han carded 68 Billige Moncler Sale til slut på 10 under par 278 for hans anden PGA Tour sejr, et slag foran andre amerikanere Johnson (67) og Pat Perez (68).