Harm reduktion er forvirring i narkotikakrig

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Harm reduktion er forvirring i narkotikakrig

Harm reduktion er forvirring i narkotikakrig

Da jeg læste borgmester Svante Myricks overordnede forslag til indsprøjtningsanlæg, tænkte jeg straks på præsident Reagans citat i sin tid til valg af tale: ‘Giv dine drømme om frihed, fordi vi redder vores egne skind, vi er villig til at indgå en aftale med dine slaveherrer. ‘

Så meget af den tale, der oprindeligt blev skrevet for at bekæmpe tilpasning under den kolde krig, ringer rigtigt i vores nuværende udfordrede stilling i krigen mod narkotika.

Lad os være klare: Skadesreduktion er en politik for ulovlig narkotikaophold. Det er koncessionen om en vigtig sejr til den illegale narkotikabedrift Moncler DunJakke på bekostning af vores egen moral og vores tro på retsstatsprincippet.

Jeg tror, ​​at de resterende tre søjler i Mr. Myricks plan er sunde, og de samme skridt vi burde have taget for mange år siden ved epidemiens begyndelse. Jeg deler hans skyld og skam, når han indrømmer, at den nærmeste facilitet for narkomaner søger behandling er næsten en time væk Jeg står med ham, når han siger, at ethvert liv tabt i nedstigningen i mørket af ukontrolleret opioidbrug er et liv for mange. Jeg har med voksende alarm overvåget vores systematiske svigt i at håndtere mental sundhed (herunder behandling af tilstande, der ofte fører til afhængighed) på nogen omfattende måde.

Men jeg ekko Reagans ord igen med at sige til vores fjender i denne konflikt de kriminelle elementer, der forgifter vores borgere og begår mord ved deres produkter, at ‘Der er en pris, vi ikke betaler. Der er et punkt ud over, som de ikke må fremme. ‘

Vi er de ultimative brugere af vores moral og vores værdiers ukrænkelighed, og jeg nægter at ofre disse begreber for at lægge et samfundsmæssige sanktion på en proces, der ødelægger vores medborgere.

Ofrene for opioid overdosering er martyrerne i denne kamp. Deres ‘gaver’ til os er sprøjter, de efterlader, de ubevidste sjæle i badeværelser og gyder, der græder for vores bekymring og omsorg. Disse giver os impulsen til forandring; en stærk påmindelse om, at vores bedste i årevis ikke har været næsten godt nok.

Reduktionsstrategier gør ikke andet end at tavle disse meddelelser og fjerne det ene medium, hvorved misbrugere stadig effektivt kommunikerer deres situation med vores fællesskab. Mens disse indesluttede politikker får Moncler DunJakke os til at ‘føle’ bedre, afspejler de effektivt impulserne for selvmedicinering af dem, vi fortsætter med at mislykkes.

Jeg vælger at kæmpe. Jeg tror på misbrugernes menneskehed, og jeg nægter at tavse deres stemmer, der opfordrer mig til at gøre mere i deres krig. Jeg står imod ’skadereduktionsordninger’.