Harlequins Ladies 27 vs

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Harlequins Ladies 27 vs

I runde 10 af Tyrrells Premier 15s blev Wasps FC Ladies nægtet sejr over Harlequins damer, der slog dem til en 19 point sejr. Det var et spil på to halvdele, da scoret i halv tid kun sad med 2 point mellem holdene. Harlequins, der for tiden sidder foran Wasps i bordet, gjorde deres mærke i anden halvdel løb i fire forsøg på at Wasps ‘one.

Wasps FC Ladies startede spillet stærkt og sikrede en straff i de første 4 minutter, efter at Harlequins blev straffet for deres arbejde i pausen. På samme truende måde fortsatte Wasps hårdt med, at Nic Smith ramte hårdt i forsvaret og Louise Dodd i angreb, der løbende bryder igennem Harlequins-linjen.

De næste 20 så en hensynsløs kamp fra begge hold for at opretholde ballwith både Sarah Mitchelson (sponsoreret af Yes Mortgages) og Elizabeth Crake (sponsoreret af XL Driving), der stjæler for at vende bolden og sætte Harlequins under pres. Vepsene skubbede hårdt i forsvaret og lukkede nøglespiller, Jess Breach, med straffen op mod dem, blev Wasps efterladt en mand efter et hold blev tildelt Amy Cokayne.

Om 36 minutter har Harlequins nr. 9, Leanne Riley, fandt et hul og lavede en pause for linjen for at score det første forsøg i spillet. Med fire minutter tilbage af den første halvdel og Harlequins i besiddelse var Wasps fast besluttet på ikke at tillade Harlequins endnu et punkt. At sørge for dette, og tacklede Harlequins tilbage tre i berøring.

Anden halvdel startede hurtigt med begge hold scoring i de første 1 minutter. Harlequins Billige Moncler Sale center, Fi Pocock, lavede en aflytning, Moncler Outlet Online stjæler besiddelse fra Wasps for at løbe i et forsøg i de første 3 minutter. Imidlertid reagerer hurtigt og fast besluttet på ikke at lade spillet løbe væk fra dem. Hvepsne skruede op lydstyrken. Efter en linje ud på de 22 til Wasps finder bolden bolden på hænderne på Louise Dodd, der brød igennem Harlequins forsvar og poppede op til Tina Veale, der krydser whitewash for Wasps tager scoren til 10 8.

De næste 20 så Harlequins tage besiddelse og kæmpe for at holde spillet i Wasps halvt, Wasps holdt fast struktur i forsvaret dog nøgleboldbærer og nr. 6 for Harlequins, lykkedes at dømme Wasps forsvar for at sikre et forsøg i det 50. minut. Dette blev kort efterfulgt af et straffespark tildelt Harlequins fra et scrum på 5m.

De sidste 10 minutter af spillet så en stigning i intensitet fra Wasps, da de kæmpede i Harlequins 22 på jagt efter prøvelinjen. Vepsene arbejdede gennem flere faser ud for en linje ud, løb løbende på Harlequins forsvar, men blev desværre benægtet herlighed og tacklet i berøring i hjørnet. Harlequins-spiller Abbie Scott formåede at presse i et endeligt forsøg i det sidste spil, efter at værterne fik en straffespark fra et scrum, der forlod scoringen på 27 8 på fuld tid.

En scoringslinie afspejler ikke altid spillet, og på trods af tabet kan Wasps ikke nægtes det pres og den intensitet, de har bragt til spil mod Harlequins. Næste uge får Vepsene Gloucester Hartpury, hvor de vil se frem til intensiteten og erfaringerne fra dagens dag for at sikre gevinsten.