Hardy vandfugle i NS til vinter

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Hardy vandfugle i NS til vinter

Hardy vandfugle i NS til vinter

De ænder og gæs, du måske kan se på vintering i Nova Scotia, er ikke et godt parti.

Deres liv er uden glæde. De i en konstant tilstand af overlevelsesmodus, sårbare over for potentielt livstruende kold snaps. De kan være generet af sex, ikke før foråret kommer, alligevel.

Tag for eksempel amerikanske sorte ænder. Ca. 20.000 eller derover overlever de små hvirvelløse dyr i vores provins, saltmyrer og mudderflader giver om vinteren. Hovedparten af ​​dem ankommer fra Labrador og nordlige Newfoundland og bliver sat i stedet for at gå sydpå til steder som Boston og Maine.

De dømmer, siger Glen Parsons, biolog med Natural Resources Department. Figuring der en passende fødevarekilde og vinteren vandt dem, de forbliver putte. Det samme gælder for andre vandfuglearter, der modige vores lange kolde vintre: scotere, canada goose, brant gæs, eiders, goldeneye, bluebills og den truede harlekin-duck, samt lilla sandpipers, den eneste arter af sandpiper, der stikker rundt om Nova Scotia om vinteren .

de forsøger at få nok energi reserver til at overleve gennem vinteren uden at flyve syd, sagde Parsons.

Sæsonen bliver varmere, dagene bliver varmere, og de flytter fra overlevelsesmodus til avlsmodus om foråret. De begynder at danne obligationer og laver nestvalg. Nogle af vores overvintrende fugle vil vandre længere mod nord til Labrador. Nogle vil migrere kortere afstande, og andre vil opdrætte lige her i provinsen. har en intim forståelse af deres vintervaner. Han er medlem af afdelingens økosystemer og habitats program, der overvåger Nova Scotia-vandfuglepopulationer ved at dække ca. 10.000 kilometer kystlinje med helikopter.

Det er et forsøg, der begynder midten af ​​januar og løber igennem til slutningen af ​​februar. Det er en del af en bevarelses- og forvaltningsmetode med mange arter, der opstår kort efter, at vandfugljagtperioden slutter.

gjort om vinteren fordi damme og søer er frosne, så vandfuglen skubbes til kysten, og det giver os mulighed for at se på fugle koncentreret Billige Moncler Sale langs kysten.

i slutningen af ​​februar ruller rundt, ferskvand indløb er alle åbnet op og fugle er begyndt at parre op. viser et stigende antal amerikanske sorte ænder og mallarder vinder i provinsen. Parsons spekulerer på, at den opadgående tendens kan henføres til klimaændringer. Han sagde, at de samlede befolkninger ikke viser en betydelig stigning, hvilket peger på en ændring i migrationsmønstre.

plejede at være ualmindeligt for mange mallarder til over vinteren her. Vi plejede at se et par hundrede, nu går vi ind i de få tusinde rækker. befolkningen af ​​amerikanske skaldede ørne er også på vej, en anden fugl hans hold spor under vinterundersøgelsen.

Op ad 20.000 Canada Gæs vinter hele provinsen, specielt i områder som Yarmouth, Cole Harbour, Port Joli, Sable River, som tilbyder dyb isfri bugter, hvor ålgrass (deres valgmuligheder) er mest rigelige. Scoters findes generelt i det åbne hav, hvor de primært lever af blå muslinger.

Holddataene går ind i blandt andet brug af informationer om jagtbestemmelser, herunder baggrænser og sæsonlængder, udarbejdet af den føderale regering.

del af Nova Scotia’s biodiversitet, en del af vores naturlige biodiversitet. Hvis du har en god sund biodiversitet, har du gode, sunde miljøer, og det er godt for alle. du kan forestille dig, at der er dårligere måder at fella Moncler DunJakke på at bruge sine dage.

af videnskaben, får jeg virkelig at sætte pris på den forskelligartede kystlinie, vi har i Nova Scotia. Det storslåede. Fundybugten er meget forskellig fra Atlanterhavskysten. De østlige øer, sydkysten og Tusket-områderne adskiller sig meget fra de øvre kystområder af Bras d-søerne i Cape Breton. Vi er en lille provins, men vores kystlinje er så forskelligartet. Jeg ønsker alle havde mulighed for at gøre det.