Hardline Brexit sætter Skotland

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Hardline Brexit sætter Skotland

Hardline Brexit sætter Skotland

John Swinney hævdede, at den nøglelovgivning, der er nødvendig for, at Storbritannien skal forlade Den Europæiske Union, underminerer principperne om devolution og det skotske parlaments beføjelser, at Skotlands folk kæmpede så længe for at vinde.

De skotske regeringer gentog insisteren på, at EU-lovforslaget er en magtgreb, da der blev anklaget May for at være for svag til at møde hårde Brexiteers i hendes parti, efter mere end 60 konservative parlamentsmedlemmer stillede deres krav til den næste fase af afslutte samtaler.

UK Brexit-sekretær David Davis vil mødes højtstående personer fra de decentrale administrationer i London i torsdag med et forsøg på at løse deadlocken mellem Holyrood og Westminster.

Da drøftelser fandt sted, sagde hr. Swinney, at de kommende uger sandsynligvis vil være lige så vigtige for Scotlands fremtid som i vores seneste historie.

Den skotske regering har allerede udarbejdet en rapport, der hævder en hård Brexit, hvor Storbritannien forlader EU uden handelsaftale, kunne koste Scotlands økonomi 12,7 milliarder om året inden 2030.

Skrivning i Daily Record-avisen sagde hr. Swinney: På trods af den overvældende stemme i Skotland for Remain fortsætter Tories med en hård Brexit, uanset omkostningerne til job og levestandard.

Brexit udgør en trussel, ikke kun for Moncler Sale vores økonomi, er nu en trussel mod den hårdt vantede afviklingsafvikling, som folk i Skotland stemte for så afgørende i 1997.

Skotsk Brexit-minister Mike Russell, der repræsenterer den skotske regering i forhandlingerne torsdag, sagde på Twitter, at en aftale stadig kunne gøres, men kun hvis den britiske regering ønskede det. Westminster-forslag har til formål at tage væk Scotlands siger om de vigtigste spørgsmål.

De skotske og walisiske myndigheder har gentagne gange advaret om, at klausul 11 ​​i EU’s tilbagetrækningsforslag er en magtgreb, da den overfører de decentrale beføjelser, som EU for øjeblikket har i øjeblikket, til EU-Westminster i de første tilfælde, som den konservative regering insisterer på, er nødvendig for at gøre det muligt at etablere fælles rammer over hele Storbritannien.

Med de britiske ministre, der indtil videre har undladt at fremsætte ændringer til lovgivningen, sagde hr. Swinney, at det fortsat er en magt, der tager fat på kritiske områder i centrum for decentraliseringen.

SNP-ministre på Holyrood søger simpelthen at beskytte devolutionens afvikling og for at sikre, at det skotske parlament har fuldmagterne, Moncler Udsalg som Skotlands befolkning stemte for, tilføjede han.

Vi vil aldrig anbefale at give samtykke til et lovforslag, der undergraver principperne om devolution og det skotske parlaments beføjelser, at Skotlands folk har kampet så længe for at vinde.