Hardere at hæve

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Hardere at hæve

Hardere at hæve

Jeg siger ofte, at jeg bruger mere tid og energi på min ene dreng end på mine tre piger. Andre drenge af drenge er hurtige til at sige det samme. ‘På en eller anden måde er det blevet ændret til, at drenge bliver lavet af’ kampe, fartsand videospil ‘og til tider er jeg ikke sikker på, hvor meget mere jeg kan tage!’

Ikke så hurtigt, siger mødre af piger, som påpeger, at de skal kæmpe med mere modig modefølelse, mere dristige sociale navigationer og en langt større evne til at holde vred. Og som en datter vokser, varierer en forældres bekymringer fra kropsbillede til matematisk bias. ‘Drenge og piger er hver især hårdere på forskellige måder.’

Hvert barn er selvfølgelig et individ. Hans eller hendes medfødte personlighed hjælper med at forme, hvordan livet udfolder sig. ‘Vi har tendens til at tale mere blødt til piger og kaste drenge i luften.’

Men det er også sandt, at hvert køns hjerne og vækst udfolder sig i en anden takt, der påvirker adfærd.

Så kan vi endelig svare på den store forældreforhandling, hvor sex er mere udfordrende at rejse op? Meget afhænger af hvad du ser på, og hvornår:

Disciplin Hvem er hårdere? BoysHvorfor tænker ingen drenge? Viser sig, at deres hørelse ikke er så god som piger lige fra fødslen, og denne forskel bliver kun større, når børnene bliver ældre. Pigernes hørelse er mere følsom i frekvensområdet kritisk til talediskrimination, og de verbale centre i deres hjerner udvikler mere hurtigt. Det betyder, at en pige sandsynligvis vil reagere bedre på at disciplinere strategier som ros eller advarsler som ‘Do not do that’ eller ‘Brug dine ord.’ ‘Drenge har en tendens til at være mere taktil, de måtte muligvis blive hentet og plunked i en time out stol ‘, siger Gurian. De er også mindre verbale og mere impulsive, tilføjer han, hvilket især er tydeligt i børne- og førskoleårene.

Disse udviklingsforskelle bidrager til mislabeling af normal adfærd som problematisk, siger et stigende antal observatører. Nogle børn oftest drenge kan simpelthen falde på den mere robuste ende af normal. De har brug for flere muligheder for at bruge energi og aggression samt fastere grænser.

Fysisk sikkerhed Hvem er sværere? Drengere ‘Meget efter middagsbrydning her’ rapporterer Michelle Mayr, Davis, Californien, mor på fire drenge i alderen 5 til 12. ‘Jeg kæmper hele tiden for at holde mit hus et hjem frem for en indendørs idrætscenter, deres fyldte dyr ‘primærfunktionen skal tilføjes til bunken af ​​puder, som alle lancerer ind fra sofabordet.’ Generelt er drenge mere rambunctious og aggressive, siger eksperter. At tage risici lyser nydelsescentrene for deres hjerner Mange forældre finder, at de skal holde øje med, hvad en søn ‘kommer ind i’ eller brug mere bandager. Drenge, der er naturlige risikobetrædere, kan muligvis opmuntre til at bremse lidt, men måske må piger opmuntres at tage flere risici. Se efter muligheder for din datter at hoppe ud af en mur, svømme i den dybe ende eller prøve det større lysbillede.

KommunikationHvem er hårdere? Første drenge, derefter pigerFor fødslen har en pigefamilie en tendens til at være mere interesseret i at se på farver og teksturer, som dem på det menneskelige ansigt, mens en drengebarn trækkes mere til bevægelse som en hvirvlende mobil, siger Dr. Sax. (Disse forskelle springer ud i den måde, som børnene tegner: Pigerne har en tendens til at bruge en regnbue nuancer til at tegne navneord, mens drenge læner sig mod blå, blackand sølv for deres mere verbale billeder af køretøjer nedbrud og krige.) I en nøddeskal , piger er rigget til at være folkorienterede, drenge skal være handlingsorienterede. Fordi piger studerer ansigt så intensivt, er de bedre til at læse ikke-verbale signaler, som udtryk og tone. Drengene lærer ikke kun at tale senere end piger og bruge mere begrænsede ordforråd, de har også mere problemer med at forbinde følelser med ord.

‘Mens de fleste piger deler deres følelser og detaljer om begivenheder, ser mine tre sønner ærligt ikke så vigtigt ud. Jeg bruger mine dage og spørger: ‘Hvad skete der da?’ eller ‘Hvad sagde han efter at du sagde det?’ ‘O’, siger Donnell.

Vigtig note: Fordi drenge holder øjenkontakt i kortere perioder end piger, kan forældre bekymre sig om autisme, da dette kan være et rødt flag. ‘Det er en lettelse for mødre at vide, at dette er normalt og kommer fra den måde hjernen er oprettet på,’ siger Gurian.

Som piger bliver 8 eller deromkring, kan tingene blive sværere: Flipsiden af ​​at være så dygtig til at kommunikere er, at piger udøver en masse energi på det. Der kan være en masse drama omkring, hvem er sur på hvem, hvem sagde hvad og hvorfor osv. Start når din datter er en pjokk for at etablere en åben kommunikation, så hun lærer at hun kan komme til dig for at få råd.

Self esteemHvem er sværere? GirlsDeveloping et sundt selvbillede er afgørende for alle børn. Men som det mere kompatible og folkorienterede køn, har piger tendens til at vokse op mindre trygge og mere usikre end drenge, siger forskere.

‘Dette kulturelle pres for at sætte andre’ har brug for først, ignorere ens egne tarmfølelser og undgå at spørge efter, hvad man vil have, har traditionelt skadet piger, ’siger Jenn Berman, en familiær terapeut i Californien, der skrev. ‘På trods af det faktum, at hun nyder den positive opmærksomhed og anerkendelser, som folk glæder sig over, jo mere en pige skubber sine egne behov og ønsker under jorden for at behage andre, desto mere sandsynligt vil hun selvfølelse lide.’

‘Jeg ser et naturligt plejende instinkt i min datter og hendes venner’, siger Tracy Lyn Moland, en forældrekonsulent i Calgary, Alberta, som har en pige, 11 og en dreng, 8. ‘Jeg finder mig selv selv at sige,’ jeg kan sige pas på, at du får dig klar, ‘når hun forsøger at mor sin bror.’

Gør ingen fejl, hjælpsomhed og pleje er dyder for alle. Men denne tendens i piger gør det smart at hjælpe hende med at udforske og styrke sin indre natur og opmuntre hende til at prøve nye ting.

Kropsbillede er en stor del af selvværd, og selv om der er helt sikkert kropsbilleddysfunktion hos drenge og mænd, forbliver det for det meste et kvindeligt problem. Den naturlige afrunding ud af kroppen, der sker i puberteten sammenstød med de unaturlige slimness piger se i kulturen omkring dem.

Vær opmærksom på de meddelelser du formidler om din egen krop, kost og motion. ‘Det er smerteligt indlysende, at pigernes’ negative kropsbillede kan komme direkte fra at se deres mødre ser kritisk ud i spejlet og klager, ’siger Berman. ‘Lær din datter for at lytte til hendes krops signaler om sult og mæthed. Piger, der lytter til deres kroppe, har en tendens til at lytte til deres instinkter på andre områder. ‘Sport er en fantastisk måde for piger at skabe selvtillid og en sund forståelse for deres kroppe.

Skole Hvem er sværere? De fleste drenge Børn og moderne uddannelse er ikke en idyllisk kamp. En indendørs baseret dag og en tidlig fokus på akademikere og visuel auditiv (i modsætning til hænder) lærer spørger en masse af en gruppe, der kommer til skolen, mindre moden. I deres tidlige år ligger de fleste drenge bag piger i at udvikle opmærksomhed, selvkontrol sprog og fine motoriske færdigheder.

Den relativt nylige acceleration af prek og børnehave-studieplanerne er sket uden at være opmærksom på, at hjernen udvikler sig på forskellige sekvenser hos piger og drenge, siger Dr. Sax. Musik, lejearbejde, fingermaling Moncler Udsalg og fysisk træning tidlige aktiviteter, der engang hjalp livlige børn, der tiltræder skole, forsvinder. Få lærere er uddannet til at håndtere de problemer, der opstår.

Et område, hvor piger gør mindre godt i skolen, vedrører rumlig læring, som f.eks. Geometri. Piger kan bruge forskellige dele af deres hjerner til at behandle rumperspektioner. Nøglen er, at forældre skal præsentere både drenge og piger med masser af intet pres for at prøve de områder, der er udfordrende.

Bundlinjen? I balance synes den generelle konsensus at være, at drenge er mere håndfuld tidligt, Billige Moncler Jakke Herre og piger mere udfordrende begynder i preteenårene. Hvilket betyder, at som mor af døtre, der er 12, 9 og 7, har jeg de næste ti år skåret ud for mig!