Hard Rock Cafe Tilbud Hard Knocks

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Hard Rock Cafe Tilbud Hard Knocks

Kontakt os, Key West er en tilbagesendelse til enklere tider, dens unikke holdning og fri spirited befolkning tilbyder et beskedent ækvivalent af New Orleans, i det mindste med hensyn til sin forkærlighed til fest. på Duvall Street i 1996. Vi fik se alle webstederne

det såkaldte sydlige hvide hus, barer, restauranterne, barsthe-swimmingpoolen, barer, den lokale radiostation (hvor jeg

scarfed op flere kasserede cd’er), og åh, nævntede jeg stængerne? At

En del af udflugt var alt godt sjovt, hvilket gav en pause efter timer

efter at have kæmpet med den frygtelige varme hele dagen. Kald det feste

med et formål.

Som forfremmelser og PR-manager for Hard Rock Cafe i Miami’s Bayside Marketplace blev jeg rekrutteret på grund af nærheden. Det, jeg kan huske mest, er, hvor forbløffende det var i Key West i september, en måned, der svelder i vores omegn men især straffe på grund af varme og fugtighed hidtil sydpå. Jeg var en del af et trepersonshold, der traipsed rundt i byen i ugerne forud for den planlagte åbning, møde med fællesskabsledere, udforme logistikken og omtale omstændighederne generelt. I virkeligheden overværede jeg for det meste; De to andre medlemmer af vores team var venner, og mens de chattede og grædede indbyrdes, trak jeg bagud og stræbte om åndedræt, altid i forventning om det næste luftkonditionerede fristed. Desværre har den lokale AC sjældent overdrevet den uudholdelige varme.

Det blev besluttet, at den store åbning ville tage form af et massivt gratis gadefest, hvor der blev oprettet et stadium midt i Duvall Street lige foran restauranten. Duvall blev lukket for trafik, og flere blokke blev bevilget til vores formål. Det var min idé at sikre KC Sunshine Band som headliners, ikke fordi jeg var en stor fan af deres musik (jeg er ikke), men snarere på grund af at KC var en South Florida-indfødte søn, lånte hans musik sig til festlighederne, og jeg havde tidligere lavet noget PR for ham. Joan Osborne, der havde scoret et hit med ‘One of Us’ og Reggae Group Inner Circle blev også tappet til festlighederne. Selvfølgelig ville Jimmy Buffett have været et naturligt valg , men han havde sine egne interesser i Key West nemlig Margaritaville Cafe, som på det tidspunkt var bestemt til at være en af ​​Hard Rocks hovedkonkurrenter.

Aftenen begyndte med en pep snak til restaurantens medarbejdere ved Hard Rocks s derefter CEO, en tidligere musiklærer, der havde overgået fra uddannelse til executive. Det var aldrig helt klart, om han havde gjort denne bevægelse med succes, da hans tilsynsevner syntes at være noget forkert. F.eks. Var mine kolleger og jeg ansvarlige for Billige Moncler Sale at overvåge sikkerhed, roller, som vi helt klart ikke var vant til at antage. En dame ven, som havde ledsaget mig, var fast besluttet på at distrahere mig hele tiden; da jeg stod på mit indlæg, nervøst holdt øje med sagen, skød hun den flydende forfriskning og dræbte sig om mig. Normalt ville det ikke forstyrre mig, men jeg var bekymret for, at den skurkefulde CEO ville se dette som en toldskyld.

Som det viste sig, hævdede koncernchefen sig selv ved at insistere på, at vi var nødt til at holde området uplettede. Det ville have været en rimelig anmodning, hvis det var blevet foretaget efter det faktum, og når koncerten var afsluttet. Imidlertid midt i at overvåge produktionen og sikre, at handlingerne trådte ind og forlod sceneområdet i overensstemmelse hermed specielt Osborne, der brandede sig lidt af en diva, var det lidt latterligt at bekymre sig om hver kasseret flaske og hvert papirskrot, der skød backstage område under selve showet. Og alligevel var han insisterende. Hver gang han gik forbi, ville han berede os for ikke at deltage i selv den mest ubetydelige smule kuld. Det var klart, at dette var et eksempel på, hvordan en uheldig administrator kan skæve hans eller hendes prioriteringer.

Heldigvis havde jeg en behagelig pause med min dame ven senere i aften var vores hotelværelse udstyret med et boblebad, men der var ingen dvale efterglød for det hårde arbejde, vi havde lagt i som forberedelse til denne ekstraordinære koncert, den største grand åbning Key West havde nogensinde været vidne til. Faktisk i stedet for tak blev vi alle afskediget kun et par uger senere. Det er rigtigt! Hard Rock besluttede at indlede en række afskedigelser af sine PR-folk, som i sidste ende ville påvirke virksomheden som helhed. Desværre begyndte cyklen med mig, da jeg usikkert indvarslede til generalforvalterens kontor og fortalte jeg var blevet afskediget. Jeg var skyldig i årets bonus, jeg var skyldig på grund af vores lokations præstation. Jeg var nødt til at vende tilbage til mit kontor efter timer under en tidligere kollegas opmærksomme øjne for at fjerne mine personlige ejendele. Det var i et ord ydmygende.

Jeg var bitter i mange år efter, især siden denne tidligere musiklærer var tydeligvis uheldig og jeg var offer for hans dumhed. Kærligheden ‘Kærlighed Alle, Serve Alle’ syntes noget hyklerisk. Jeg tjente min arbejdsgiver, men de elskede mig ikke for det. Jeg er glad for at sige, at den administrerende direktør ikke længere har ansvaret, og heller ikke nogen af ​​dem, der har udført hans edikter. Seminole stammen styrer nu Hard Rock-domænet, og jeg kan Billige Moncler Jakke Herre endnu en gang gøre min Hard Rock læderjakke og bære den uden nogen form for anger eller modsætning.