Har vi vundet kampen mod hårtab

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Har vi vundet kampen mod hårtab

Har vi vundet kampen mod hårtab

Tanken om at gå skaldet har altid været et privat mareridt for de fleste mænd. Vi tør ikke tænke på det. Måske ville tanken få vores hårsække til at skrumpe op og dø.

Det er det 21. århundrede, og vi er ikke tættere på at besejre forkølelsen langt mindre hårtab. Eller er vi tættere på? Lad os se på fakta først.

Det er nogle ret hårde virkeligheder. Jeg får hellere de dårlige nyheder ud af vejen først. Da DHT er ansvarlig for at forårsage hårtab, vil vi se på måder at bremse den produktion.

C. Saw Palmetto (urt) Effektiv til blokering af dannelsen af ​​DHT og synes at blokere androgenreceptorerne, der findes på hårsækkene. Det blokerer Type 1 og Type 2 former af 5 alpha reductase og har vist sig at være mere potent end Finasteride.

D. Zinc Nylige undersøgelser har vist, at visse formuleringer af topisk zink kan hæmme DHT i huden, hvilket fører til reduktion af olie og muligvis at hjælpe hårrev. Overdos IKKE Hvis du gør det, kan du accelerere eller forårsage hårtab

E. Vitamin B6 kombineret med zink, vitamin B6 var markant i stand til at hæmme omdannelsen af ​​testosteron til DHT i huden. Der er nu undersøgelser, der viser, at specifikke typer af B6 alene vil hæmme DHT-skabelse og androgenreceptoraktivitet. En vigtig faktor er kilden til B6 at bruge. Nogle kilder øger faktisk oprettelsen af ​​DHT. Hvis du ikke ved hvilken form for B6 du får, kan det være bedst at forlade det alene. Det er vigtigt at få nok dog, fordi ifølge de samme undersøgelser vil en mangel på B6 øge DHT-skabelsen også.

F. Omega 3 og omega 6 fedtsyrer Indeholder anti inflammatoriske egenskaber, der er nyttige til at opretholde et sundt hår. Ved at øge disse niveauer af essentielle fedtsyrer kan man nedsætte hårtab.

G. Horsetail (urt) Rig på aminosyrer, silica og phytosteroler, som giver og styrker hår samt reducerer ophopning af olier i hovedbunden.

H. Ginger (krydderurter) Ginger har cirkulationsmidler, der hjælper med at stimulere hårsækkets vækstcyklus. Derudover er Ginger rig på fedtsyrer, som anbefales til hårtab og udtørring af hårstangen

I. Rosemary (krydderurt) Rosemary har vist sig at fremme øget cirkulation samt hjælpe med at fjerne skæl og talgakkumuleringer i hovedbunden.

J. Sage te (urt) Indeholder potente antiseptiske og astringerende komponenter, der gør det til et nyttigt balsam til håret. Derudover fortykkes og styrkes kompromitterede håraksler

K. Capsicum (urt) Stimulerer hårvæksten med 50% og øger blodgennemstrømningen til hovedbunden såvel som histaminfrigivelse for at stimulere celledeling. Det er fremragende til at accelerere ny hårvækst.

L. Ginger Ginger har cirkulationsmidler, der hjælper med at stimulere hårsækkets vækstcyklus. Derudover er Ginger rig på fedtsyrer, som anbefales til hårtab og udtynding af hårstangen.

Vær opmærksom på, at der ikke er noget videnskabeligt bevis på, at disse fødevarer vil stoppe hårtab. Men de kan hjælpe med at opretholde det, du har nu, og sænke dit hårtab. Også ved anvendelse af mere end den anbefalede daglige dosis af disse fødevarer kan det være kontraproduktivt.

Nøglen her er mængden forbruges. Næsten alt er giftigt, hvis det indtages i store doser. herunder salt og lige vand! Så længe du følger den anbefalede dosering af producenten eller forhandleren, og de anbefalede doser ikke overskrides ved at kombinere for mange forskellige kosttilskud, så er chancen for toksicitet ikke en faktor.

SØGET OM HANDELSBEHANDLINGER:

Takket være internettet har vi mere adgang til hårtabsbehandlinger. Selv om dette Moncler Outlet Online er en god ting, efterlader forbrugeren en vild gåsejagt, der forsøger at Billige Moncler Sale finde ud af, hvilket produkt der vil virke for dem. Selvom GUD skabte alle mennesker lige, skabte mennesket ikke alle behandlinger for hårtab på den måde. Så vi er tilbage til at forpligte os selv og forskning utallige websteder, der alle sælger deres mirakelhårvækstprodukt.

Vi går til forum og ser hvad der fungerede for Tom Dick og Harry. Men jeg ville ikke sætte det forbi nogle skrupelløse annoncører. Du undersøger også artikler som denne for at finde upartiske oplysninger om hårtabsbehandlinger. Og ja jeg indrømmer jeg bruger dette sted for at tiltrække potentielle kunder. Men jeg tror på produktet jeg sælge. Du er mere end velkommen til at besøge mit websted. Med det nævnte lader tage et kig på kommercielle behandlinger.

AvacorProduct indeholder urter som saw palmetto og Minoxidil, som de kalder Loniten. Ved $ 235 for en tre måneders levering er det en af ​​de dyreste produkter derude. Produktet leveres med en pengene tilbage garanti. Selvom de hævder at produktet har en 90% succesrate, er det kommet under tilbageslag fra et populært hårtab forum. Skriv bare ordet

Follicare Dette produkt virker ret nyt. Hårvækstbehandlingen omfatter en topisk spray, der indeholder Minoxidil, shampoo og et kosttilskud. Den topiske bør forblive på din hovedbund i 4 timer, før du vasker dit hoved. Forvent at betale $ 100 for en to måneders levering. De hævder en 95% succesrate og tilbyder en pengene tilbage garanti.

Hair Genesis Botanisk afledt behandling designet til at forhindre mønster hårtab i både mænd og kvinder. Det aktuelle behandlingsserum er designet til at bruge direkte på den berørte hovedbund, mens målet med HairGenesis oral SoftGels er at behandle problemet systematisk og blokere den negative udvikling af mønsterhårforløb, før det har en chance for at skade hårsækken. Webstedet hævder, at det er bedst at bruge begge produkter. Selvfølgelig til en højere pris. Hår Genesis hærder ikke hårtab. Det forbedrer din hårfollikel, som i virkeligheden gør det tykkere. Så teorien her er hårene på hovedet vil være tykkere, hvilket giver din hovedbund indtryk af mere hår. En tre måneders forsyning vil løbe omkring $ 200. DHT-inflammation menes at stoppe dine hårsække fra at vokse og fremskynde dit hårtab. Den kommer i 2 flasker. Den ene er en anti-inflammatorisk og andre et kosttilskud. Omkostningerne er kun $ 99 for en 6 måneders forsyning og leveres med en 90 dages pengene tilbage garanti. Hair Transplant Network bekræftede RK19s resultater. Mange forskere har undersøgt, om hårsækkene indeholder ‘blanke skifer’ stamceller, som kan give de fleste mennesker et helt hårhoved for livet. Tænk ikke på denne behandling helst snart. Det er stadig flere år væk.

Hårkloning Princippet bag hårkloning er at producere nye hårsække fra visse celler. På sin enkleste måde kan nogle sunde hårfollikler udskæres fra en biopsi. Folliklerne bliver derefter dissekeret for at isolere en lille kugle af celler ved bunden af ​​hver follikel kaldet dermal papilla. For den gennemsnitlige fuldvoksede hårbunds hår er der omkring 200 400 celler i hver dermal papilla. Disse få celler kan dyrkes i inkubatorer for at gøre flere hundrede tusinde celler inden for 6 uger eller deromkring. Cellerne implanteres derefter ind i patientens skaldede hud, hvor de dermale papillaceller fremkalder nye hårfollikler at udvikle sig.