har været et særligt hårdt år i Georgia Sports

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

har været et særligt hårdt år i Georgia Sports

har været et særligt hårdt år i Georgia Sports

Som en der følger hvert hold og atlet, der gør sin vej gennem Georgien, er der en træt følelse, der har rodnet efter at Falcons ikke kunne komme videre i slutspillet mod en backstart-quarterback og Philadelphia Eagles.

Efter nogle overvejelser indså jeg, hvorfor mange af os har denne melankolske følelse. Det var ikke bare på grund af Falcons. De er en del af det, men hvis du kigger på Georgiens sport fra det sidste år, indser du hurtigt, hvor mange gange vi har været plaget og tortureret med hold og atleter, der er på randen af ​​noget stort, kun at falde.

Jeg snakker ikke bare om Super Bowl LI. Det var bare begyndelsen.

At blæse den 28 3 bly syntes bare at have en sommerfuglvirkning på alle vores hold og atleter. Bare et par dage efter Super Bowl havde Chase Elliott føringen i Daytona 500. Han var klar til at vinde sin første professionelle race efter at have ført til 37 omgange, men han løb tør for gas med tre omgange. Han er endnu ikke til at vinde et løb.

Atlanta Braves var ikke forventet at gøre noget særligt, men Freddie Freeman var på vej til at gøre noget godt. Freeman blev bundet til de fleste hjemmehold i MLB, da Blue Jays pitcher Aaron Moncler DunJakke Loup smed en fastball høj og indeni. Det ramte Freeman ‘ s venstre håndled og fik ham til at være ude i mere end en måned.

Endvidere blev Braves forankret i en skandale, der involverede deres tidligere general manager, John Coppolella, der omgåede internationale signeringsregler i to år og er blevet forbudt fra MLB for livet. Åben med en 1 slagsled, men Brooks Koepka havde en latterlig, rekordindstillingsrunde for at bevæge sig foran ham og vinde hovedtitel. Harman havde tilbage til ryggen bogeys at blæse en mulighed for at vinde sin første store titel.

Atlanta United havde en fantastisk første sæson, men da de fik en chance for at spille i deres første playoff-spil, savnede de tre straffespark i en shootout, der kostede dem spillet. En endda skød af posten, og Columbus sluttede for tidligt Atlanta Uniteds indledende sæson. Nogle troede, at Atlanta United ville fortsætte til MLS Cup.

Atlanta Hawks fortsatte med at kæmpe i postseasonen, og havde derefter en manglende gratis bureauperiode. Ny general manager Travis Schlenk tilbød ikke engang Paul Millsap Moncler Sale en ny aftale, og så Millsap forlod Denver. Det ser ud til, at hawkerne forsøger at bare tænke på dette tidspunkt for en høj NBA Draft Pick, men de har problemer selv at.

Georgia Tech havde et hårdt år, der involverede blæse spil, herunder deres season opener mod Tennessee frivillige.

Georgiens Bulldogs opnåede tidligt og havde en sæson i de aldre, der gik helt til nationalmesterskabet. Men Crimson Tide satte en ægte freshman på quarterback for at lede dem tilbage fra et underskud på 20 7 og vinde en anden titel.

Endelig faldt deres stjernemodtager Julio Jones i slutningszonen, efter at Falcons kampede med inkonsekvens og kampene ved den nye offensiv koordinator Steve Sarkisian, og kunne ikke få en spilvindende fangst mod ørerne. Han tabte et par bolde gennem luften denne sæson, for ikke at nævne hans øre.

Jeg siger ikke alt dette til at være negativt, men bare for at påpege, at det har været et hårdt år. Hvis du føler dig træt eller letdown som en Georgias sportsfan, skal du. Har nogen været igennem så meget som vi har?

De fleste af holdene har ladet os ned på de hårdeste måder. Det har været en følelsesmæssig rutsjebane af høje øjeblikke, der kulminerer i en stor nedtur. Det gør ondt mere end bare hold, der er konsekvent dårlige.

Glem ikke der har været masser af problemer uden for bare spillene. Vi havde problemer med at komme bare til spillene på grund af brobrud. Mercedes Benz stadion behandlede flere forsinkelser, og taget er stadig ikke fuldt funktionelt.

Georgia Dome skulle revet to gange, fordi en mur ikke faldt. Ikke at du kunne se nogen af ​​nedrivningen på grund af Marta-bussen.

De fleste af GHSA high school statsmesterskaber måtte flyttes fra Mercedes Benz Stadium på grund af sne og is. Åh, så meget sne og is!

Det har været meget. Vi har været igennem så meget.

Der har været noget godt.

Georgia State vandt sin første skål spil i program historie under ny hoved træneren Shawn Elliott. Georgia Swarm vandt en professionel titel, Georgiens første siden 1996. Det er en succes, men det er ikke den slags hovedtitel fans, der er sultne efter.

Men lysere dage er foran. Braves har stadig meget talent på vej op. Hvis Falcons kan komme ud af deres offensive funk, pas på. Hawks kunne få nogle af de bedste basketballspillere ud af college basketball snart, og Atlanta United lavede bare en rekordbrud overførsel, der har klubben på rette spor for at være den bedste i MLS.

Når nogen bryder den tilsyneladende forbandelse, som denne tilstand er under, vil alle disse prøvelser og prøvelser gøre rejsen speciel og få det til at smag så meget sødere.