har lokale MMA-krigere

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

har lokale MMA-krigere

har lokale MMA-krigere

For tre år siden fik Lister et opkald om et reality show med blandet kampsport scene i Amarillo. Oprindeligt troede han, det var en joke. Nu vil et Showtime-besætningsmedlem være i Amarillo for at have Lister og IFC’en i et show.

Showet hedder ‘Fight Town’.

‘Det er ikke som den ultimative fighter ting, hvor de tager gutterne og sætter dem i et hus,’ sagde Lister. ‘Hvilken brise. Det handler om fyre, der skal gå til deres job stadig, skal arbejde. Alt imens forsøger at træne og tage sig af alle disse ting. ‘

Lokale krigere Chad Chestnut og Mercedes Chavez vil blive præsenteret.

‘De skal filme alle de ting, jeg gør, og alle de ting, vi gør,’ sagde Lister. ‘Du ser produktet, du ved ikke hvad der går i at gøre det. Der er mange ting, der kræves for at trække dette ud. Kæmperne har været træne hårdt. De er spændte. Lørdag. Billetter kan købes på Martial Arts og Athletic Center på 3820 Line Ave. eller ved at ringe til 806 677 3428. Billetter er $ 20. Kids 12 og under er $ 10. Lokale krigere sælger også billetter.

VIP-borde er også tilgængelige for $ 600 og vil omfatte drikkevarer og catering fra OHMS. Fredag.

‘Vi fandt nogle gamle korn elevatorer derude væk fra Soncy,’ Lister sagde. ‘Vi skal sætte et bur op og have det sjovt. Det bliver sjovt, det bliver spændende. Vi har nogle madvogne, vi har nogle andre ting der sker.’

Korneløftene er en del af et overordnet tema, som IFC går på i deres kampe.

‘Vi kan bare lide dette underjordiske blodsportsudseende,’ sagde Lister. ‘Vi’ har forsøgt at gøre det som UFC. Personligt tror jeg folk er trætte af at se, at UFC crap. De vil gerne se, at den gamle skole føler. Vi fandt en gammel laden, vi har fundet en gammel natklub, vi har fundet en gammel parkeringsplads. Vi skal flytte den rundt sådan. ‘

Lister er spændt på at få filmen startet.

‘Jeg fortsætter Moncler Udsalg med at fortælle dem, at vi bliver større end Duck-dynastiet,’ sagde Lister. ‘Vi gør så meget sjove ting som de gør, og vi er ikke i Louisiana. Jeg Billige Moncler Jakke Herre tror, ​​at det bliver en god ting. ”