Har flere projekter i tankerne for at bekæmpe graft

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Har flere projekter i tankerne for at bekæmpe graft

Har flere projekter i tankerne for at bekæmpe graft

Efter demonetisering af værdipapirer til bekæmpelse af sorte penge sagde premierminister Narendra Modi på søndag, at han har projekter i tankerne for at fjerne korruptionens land og var klar til at imødegå konsekvenserne, da kræfter er imod mig, med deres 70 års løv i problemer.

‘Dette er ikke en ende. Jeg har flere projekter for at gøre Indien korruption fri. Samarbejd med mig og hjælpe mig i 50 dage, og jeg vil give dig Indien du ønskede, sagde Modi efter at have lagt grundstenen til Mopa Greenfield lufthavn og lancering af arbejde på elektronisk byprojekt i Goa.

vil gribe ind mod legems ejendom Dette er et vigtigt skridt til at udrydde korruption og sorte penge. Hvis nogen penge, der blev plyndret i Indien og har forladt indiske kyster, er det vores pligt at finde ud af det, sagde han.

ved at nogle styrker står over for mig, de må ikke lade mig leve, de kan ødelægge mig, fordi deres lod på 70 år er i problemer, men jeg er forberedt, sagde Modi i en tale, der så ham få følelsesmæssige et par gange .

Dem, der var involveret i kulskammen, 2G fidus og andre svindel, skal nu stå i kø for at udveksle Rs 4.000

Han sagde, at folket stemte imod korruption i 2014. Jeg laver det, jeg blev bedt om at gøre af folket i dette land, og det var blevet klart fra min kabinets første møde, da jeg dannede SIT (på blackmoney). Vi holdt aldrig folk i mørke. Når der er swachhata (renlighed), kan ikke engang en myg flyve. . Dette er en 70 år gammel sygdom, og jeg skal fjerne den i 17 måneder. Jeg vil afsløre korruption, der foregår siden uafhængighed; selv om jeg skal ansætte en lakh ungdom for dette, vil jeg gøre det, sagde han.

Med henvisning til kritikken af ​​demonetiseringen bevæger sig af oppositionspartier, sagde han, tænkte, at hvis de trækker mit hår, vil jeg ikke gøre noget. Men selvom du brænder mig i live, er jeg ikke bange. indsatsen bag demonetiseringsbevægelsen sagde premierministeren, at det var en hemmelig operation, jeg startede for 10 måneder siden, og havde dannet et lille hold til folket at bære med ham i 50 dage (indtil 30. december), sagde han, at du finder noget galt med mine hensigter eller mine handlinger hænger mig offentligt. Jeg lover dig, jeg vil give dig Indien, som du ønskede. Hvis nogen står over for problemer, føler jeg mig også smerten. Jeg forstår deres problem, men det er kun i 50 dage, og efter 50 dage lykkes vi med denne rensning. startede denne kamp på ærbødiges ryg og jeg har fuld tro på deres magt. Alle siger, at de står over for et problem, men de er glade for, at det vil gavne landet, sagde han, mens de hilste bankens medarbejdere og de unge, der huggede ind for at hjælpe folk, der stod i køer uden for bankerne.

Med henvisning til de seneste rygter om mangel på salt i landet er Modi sagt, at de bliver gjort af dem, hvis sorte penge bliver gjort ubrugelige Greenfield lufthavn på Mopa i Goa og arbejdet med elektroniske byprojekt, præsidiet minister præsidentminister Manohar Parrikar for indvarsle den politiske stabilitet i staten efter et tidsrum på flere år.

Han sagde, at stabiliteten havde bragt udviklingen til gavn for staten og citerede rapporter, at Goa var kommet som en blandt de mindre stater. Dette skyldes, at Goa-folks indsats sagde, at han var stolt af at lancere disse projekter, som blev lovet af den daværende premierminister Atal Bihari Vajpayee.

Han sagde, at lufthavnen ville føre til over 50 lakh-folk til at komme til Goa, hvilket ikke kun ville gavne turismen, men også skabe beskæftigelse og give et løft til økonomien i Goa.

Elektronisk fremstillingsby er ikke blot et projekt. Jeg ser, at grundlaget for et 21. århundrede Goa, en digitaluddannet, ungdomsdrevet og mest moderne Goa ka bliver lagt i dag. Det vil konvertere Goa til et magthus i Indien fremskridt, sagde han.

Efter overtagelsen af ​​magten blev en højesteret overvåget specialundersøgelsesgruppe dannet for at undersøge sorte penge parkeret uden for landet. Tidligere regeringer forsømte dette; Skjulede jeg noget? Vi tog et centralt skridt for at hjælpe de ærlige borgere med at besejre graden af ​​graft.

indsamlet Rs 67.000 crore under amnesti ordning. Men i de sidste to år har regeringen gennem razzier, undersøgelser og erklæringer samlet Rs 1,25,00 crore i statskassen, sagde premierministeren.

holdt på at administrere små doser medicin for at forbedre landets økonomiske situation (siden jeg kom til magten), sagde han med henvisning til den oprindelige Jan Dhan-ordning med henblik på økonomisk integration.

Jeg er ikke født til stolen (ikke grådig for magt). Jeg har forladt min landsby, min familie for landets skyld, sagde premierministeren.

Under sin tale sagde Modi regeringen vil nedbryde benamiske egenskaber, der findes over hele landet.

Går til handling mod de ejendomme, der købes i andres navn (benami). Det er landets ejendom. Min regering føler, at det er vores ansvar at hjælpe de fattige, og jeg vil gøre det, sagde han.

almindelige mennesker står over for trængsler, jeg føler mig også dårlig om det. Du må ikke overveje beslutningen som min arrogance. Jeg forstår de problemer, som landsmændene står over for, men denne ulejlighed og lidelse er kun indtil 30. december. Når rensningen er forbi, vil der ikke engang være en myg der, sagde han.

har bønner for de fattiges og velsignelser fra mødre i denne kamp mod sorte penge og korruption, som er blevet drivkraften for dens succes. Jeg vil udsætte korruption siden Independence, sagde han.

Statsministeren sagde, hvornår Unionens regering lavede en lov, der mandat, at guldsmedere skulle insistere på PAN-kort ved køb af guld af mere end Rs to lakh, henvendte mere end halvdelen af ​​parlamentsmedlemmerne sig til at slappe af det.

er få der endda turde give mig skriftligt (beder om at slappe af det). Den dag jeg offentliggør deres breve, vil de ikke kunne gå til deres valgkredse, kommenterede han.

PM sagde, at beslutningen om at pålægge punktafgifter på smykker blev mødt med en masse modstand, der tvinger regeringen til at danne en ekspertudvalg for at studere konsekvenserne.

var frygt for, at juvelerne ville blive chikaneret af indkomstskatteafdelingen. Jeg gav Moncler Jakke Dame dem fuld tillid til, at ingen it-officer Moncler Udsalg vil bede dig. Hvis nogen gør det, optag hans samtale og giv det til mig, vi vil handle imod ham, sagde han.

Udtryk lykke over offentlig reaktion efter demonetisering, Modi sagde, at folk skal stå uden for banken i lange køer, men siger, at de skal lide lidt, men landet nyder også appelleret til folket om at deponere stashed penge i banker og om nødvendigt betale bøden og deltage i mainstream.

få mennesker tror stadig, at de kan vente, så de kender mig ikke, sagde han.

IMAGE: Statsminister Narendra Modi taler på grundlæggelsen af ​​begivenheden for Mopa Greenfield lufthavn i Goa søndag. Foto: ANI