har en hjælp og får en kamp i 4

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

har en hjælp og får en kamp i 4

har en hjælp og får en kamp i 4

Det var uudtalt, men et givet, at stjernerne ville søge nogen form for gengældelse mod Panthers defenseman Dmitry Kulikov for et lavt hit på Tyler Seguin for tre uger siden, der grundlæggende ødelagde All Star centerets karriere bedste sæson, mens også knuse Dallas ‘playoff hopes .

I et stykke tid virkede det som om Kulikov ville få det sidste grin, da han indspillede Gordie Howe hat tricket med et mål, hjælpe og den forventede kamp. De influenza ridte Panthers hostede dog bogstaveligt talt før de tabte i en 4 3 shootout torsdag aften foran 8,510 ved BB Center.

Pantherne går til 2 2 1 i denne sæson lang syv spil hjemmehold og forblev to point bag Bruins, der også tabte i en shootout til Calgary for den endelige wild card playoff kaj. Bruins har spillet to mindre spil.

‘Alt, hvad jeg havde forventet, skete,’ sagde Kulikov. ‘De holder op for deres holdkammerater. Jeg ville ikke komme tilbage. Da de bad mig om at kæmpe, kæmpede vi.

‘Jeg ventede, hvornår kommer det til at ske? Efter det følte jeg at jeg kunne begynde at spille. Vi havde brug for en sejr. Et punkt er godt for os, men vi havde brug for to.’ ‘

Næsten få et hævningsmønster blev for nylig forfremmet målmand Dan Ellis, der håbede at fejre hans årsdagen siden stjernerne gav ham til Florida for Tim Thomas med sin første sejr i en Panthers ‘jersey.

Det var ikke som på trods af en 3-2 føringsbane i den tredje, blev Alex Goligoski’s voksende håndled skudt ud over omkredsen lynlås forbi Ellis (29 sparer) for at skabe en 3 3 slips med 7:39 tilbage i regulering.

I den efterfølgende shootout blev Stars-målmanden Jhonas Enroth, der kom ind for at lette en skakket Kari Lehtonen i den anden periodestymede Brandon Pirri, Vincent Trocheck og Nick Bjugstad, mens rookie Colton Sceviour slog Ellis med en backhander for hans første kampbeslutning. Enroth er 6 0 i shootouts denne sæson og har givet op et mål i 24 forsøg.

‘Jeg følte mig godt derinde,’ sagde Ellis. ‘Jeg ville gerne have fået det andet punkt, men at få det fra det perspektiv var godt nok.’ ‘

Ellis, der forventedes at sikkerhedskopiere Roberto Luongo, da GM Dale Tallon erhvervede ham sidste år, gik 0 5 ned i strækningen, så pantherne underskrev Billige Moncler Sale fri agent Al Montoya i juli sidste år. Ellis havde trukket sig i AHL før hans opkald onsdag efter tirsdagens dårlige 3 2 tab for de lave Maple Leafs, hvor både Luongo og Montoya blev såret.

Ud over at tabe Luongo (skulder) i mindst to spil og Montoya (lyske) i 2 4 uger, tog influenza bug ud forsvarerne Erik Gudbranson og Willie Mitchell, der var tilbage efter en 15 kamp fravær samt nyligt erhvervet fløj Jaromir Jagr. Panthers træner Gerard Gallant sagde, at fire flere spillere, herunder Shawn Thornton og Tomas Kopecky, spillede mens de var syge.

‘Det var et stort punkt,’ sagde Gallant. Jeg er ikke en til at gøre undskyldninger, men det så ikke godt ud i spillet, da vi fandt ud af, at fyre var syge. ”

Stjernerne førte 1 0 bare 2:33, da Jonathan Huberdeau ’s giveaway endte i nettet efter Curtis McKenzie omdirigeret omdirigeret Jason Demers skudt forbi Ellis, som starter lørdag mod Islanders.

Selvom de fleste stjernernes spillere og coach Lindy Ruff downplayed hævnfaktoren for Kulikovs ‘gutless’ ‘hit ifølge Dallas’, sagde Vernon Fiddler selv den 24-årige russiske blå liner, at han havde skøjet med hovedet op mere end normalt .

Kl. 12:24 i den første periode inviterede McKenzie Kulikov til en kamp på center is, kun den fjerde af hans seksårige karriere. Mens den ujævnlige kamp i det væsentlige var en uafgjort, fyrede den op Kulikov og stjernerne, som 17 sekunder senere lavede det 2 lynlås, da center Shawn Horcuff slog pucken fra rookie defenseman Aaron Ekblad og slog den ud af forsvarsman Brian Campbell.

Panthers lavede det 2 1 klokken 17:00, da Trochecks krydsis passede Pirri i spids for hans varemærke wrister. Det var Pirri’s 13. mål, binde sin karriere markeret sidste sæson og fjerde i fire spil siden vender tilbage efter mangler ni spil med en skulderskade.

Bare otte sekunder efter Kulikovs anden holdholdige straf ramte Jussi Jokinen ham, da han forlod boksen. Hans efterfølgende breakaway og point blank shot fik et stykke Lehtonen før han driblede ind til sit tredje mål for sæsonen for at gøre det 2 2 på 08:15.

Derefter kl. 12:28 skød Huberdeau for sin omkostningseffektive omsætning med sit tiende mål, skudt et kuglehåndled, Billige Moncler Jakke Herre for at give panterne en 3 2 føring efter to, mens han snappede sin 18 kampmåltørke.