Har din mening om anden sport

Posted on: januar 10, 2018 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Har din mening om anden sport

Har din mening om anden sport

Vi er glade for at kunne meddele, at et opslagstavle til generel sport er blevet lanceret på Five Live hjemmesiden. Derfor vil der ikke blive offentliggjort yderligere bidrag på denne side efter mandag den 28. februar.

Mange tak for alle dine e-mails; Vi håber at du vil fortsætte med at have din mening på opslagstavlen, og at den giver dig en mere dynamisk og fornøjelig måde at dele dine synspunkter med medfødte fans.

Hockey har bestemt ikke dræbt, fordi NHL ikke svarer til summen af ​​verdenshockey. Det er bare en liga, hvor de formentlig bedste spillere plejede at anvende deres handel. Desuden er det en liga, der har forladt sit hotspot for længe siden med Quebec Nordiques og Winnipeg Jets forlader til Colorado og Arizona, hovedsageligt som et resultat af Bettman s ambition for en ’spændende’ gladiator sport, der kunne engagere det nye sydamerikanske marked. Dette er et spørgsmål om kapitalbevægelser, der endelig har mislykkedes. RIP NHL. ‘professionel hockey’, vi elsker dig, tid til at komme hjem.

Chris Inkster, Yellowknife,

Og så slutter NHL-sæsonen, inden den begynder, ikke med et knald, men et lur.

Jeg hader at sige det, men et hold, der sandsynligvis skulle blive indgået, er Washington Capitals. Det var patetisk at se halvdelen af ​​arenaen fyldt med Detroit Red Wings fans, da Red Wings afsluttede deres fire spil fejning af Caps i 1998 Stanley Cup finalen, og derefter at høre Gary Bettman proglaim, ‘Washington er en Hockeytown!’ Intet kunne være længere fra sandheden.

Hvis du spurgte den gennemsnitlige Washingtonian om kapitlerne, ville han eller hun nok sige: ‘Den hvem?’

Godt, NHL. Du skiftede dine isbaner til latriner. Brug nu dem.

Paul Turner, Frederick, Maryland, USA

Det er meget kræsne at se, at dette faktisk sker med hockey. Jeg husker, som barn, at tænke på, at prohockeyspillere var frem for alt den grådighed og guld, du ser hos mange amerikanske atleter. At den ædle, kærlighed til spillet, canadiske ånd var langt større end nogen løn check. Hvem har lidt? fansen. hockey fans blev holdt gidsel. Jeg kigger på ekstreme sportsgrene nu, det synes bare at være den britiske måde. Individuelle udfordringer som Dart, Skåle og Snooker gør det godt. Taktiske ames som Rugby, Fodbold, Cricket og Speedway hvor der er klare strukturer til hvordan, hvornår og hvordan mange taktiske ændringer og substitutioner kan laves gør det godt.

Jeg synes, at det handler om identitet, den britiske offentlighed vil kunne identificere med deres sportsfolk. Det er meget svært at gøre, når halvdelen af ​​tiden kæmper for at indse, hvem der er på spilområdet på et hvilket som helst tidspunkt .Jeg tror det er en af ​​grundene til, at ishockey har cotinually mislykkedes at gøre karakteren på tv. Brug af denne ene lockout sæson for at øge spil i UK League er meningsløst, fordi meget få mennesker uden for (allerede) hockey fan samfund har selv hørt om disse spillere.

Ieuan Johns, Port Talbot, UK

I Detroit / Hockeytown ser jeg NHL-spillere hele tiden. Mig personligt er jeg ikke en hockey fan. Disse fyre behøver at huske at Billige Moncler Sale hockey er en sport, som de fleste amerikanere ikke bryr sig om. De er nødt til at indse, at de spiller et spil og bliver betalt. Græsigheden er det, der sygner mig. Jeg kender mange gutter, der kunne hacke det i NHL hvis kun for chancen. Hockey er blevet for meget som fodbold. Et glamourspil. Det handler mere om penge end hårdt at ramme og have det sjovt.

Chris, Detroit, MI

Hvorfor skal den gennemsnitlige fan bekymre sig om millionærer kæmper for flere penge? Begge sider holdt op med at bekymre sig om fansen for længe siden, da billetpriserne steg over det overkommelige niveau. Jeg kan ikke tage min familie til et spil, medmindre jeg redder et år i forvejen. Både spillere og ejere kan drukne i deres egen grådighed.

Tom Jenkins, ishockey, som fodbold til amerikansk ’s) vil aldrig komme i USA i samme grad som amerikansk fodbold, baseball basketball, så både ejere og spillere skal se sig selv som en niche sport der. det ville være godt for hockey at indgå i fan base område s der støtter hockey. Selvom Tampa Bay vandt Stanley Cup, er det ikke en hockeyby. Alt det ville tage, er et par tabte sæsoner, og holdet ville være i problemer. Det samme gælder allerede i mange byer. Bare se på NASL.Pele var ansvarlig for at sætte ligaen ‘på kortet’ som det var Gretzky med hockey, men entusiasmen til sidst inddampet. Som en sidebemærkning følger andre sportsgrene NHL med bekymring. Professionel sport kan have nået et punkt med billetpris, fan loyalitet (som er blevet eroderet gennem fri agentur osv.), Kan ikke længere opretholde kæmpe lønninger (lønlister). Visse NHL vil helt sikkert være meget forskellige fra nu af, og det kan være Europas fordel. NHL vil ikke længere få det bedste af afgrøden.

Stuart Haines, Calgary

Debatten mellem spillere og holdsejere er latterlig. Først og fremmest er spillerne meget overbetalte. Ofte, uden et enkelt spil spillet på NHL, spillede spillere, der udførte sig godt i Junior League, millioner til at deltage i et hold. Alle har set det absurde af dette, da mange af disse ‘friske’ spillere udførte dårligt for resten af ​​deres karriere på NHL. Den triste ting om NHL hockey er, at de fleste spillere er der i dag ikke for skønheden og nydelsen af ​​sporten , men snarere at tjene penge ud af det.

Hej, NHL-spillere, vågn op, du opfører dig som forkælet børn! Mange unge spillere vil være mere end glad for at have en chance for at spille i NHL for en tiendedel af den løn, du får, og sandsynligvis med mere hjerte! Løsningen er at give en løn baseret på præstationer. En grundløn for begyndere (f.eks. 100 000 $ er rigeligt), Moncler Udsalg som vil øge fra år til år, og som du vil tilføje meget givende bonusser til hvert mål og hjælpe med at få, kan være løsningen.

På den anden side skulle der være en måde at begrænse misbrug på siden af ​​ejerne. Med en reduceret lønmasse for et hold er der ingen grund til, at billetpriserne ikke bør falde. Jeg håber personligt at hockeyfans i hele Nordamerika ikke vil blive narret af spillernes forening eller ejerne, og vil fortsat udtrykke deres misbilligelse af situationen ved at vise, som de hidtil har gjort, fuldstændig ligegyldighed over for det.