Manden får ride fra politiet

Posted on: december 17, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Manden får ride fra politiet

Manden får ride fra politiet

MOSES LAKE, Wash. Sen torsdag aften svarede Moses Lake Police på et hjem i den 700 blok Grand Drive for et argument over et barn.

Da officerer ankom, Moncler DunJakke kontaktede de Noe Alvarez, 22, Moses Lake.

Undersøgere sagde, at Alvarez var beruset og argumenterede Moncler Udsalg med sin tidligere kæreste om, at han forsøgte at tage deres etårige barn. Alvarez sagde gentagne gange til embedsmænd, at han ønskede at gå i fængsel og holdt spørgsmålet om, hvad han skulle gøre for at blive anholdt, og endog tilbyde at angribe en officer, hvis det var nødvendigt.

Alvarez havde ikke begået en forbrydelse, så han blev ikke anholdt. Efter at han havde roet ned, gav embedsmændene ham en tur til et andet sted på hans anmodning. Alvarez syntes taknemmelig, selv kramende embedsmanden, der gav ham en tur.

Men politiet sagde, at det ikke tog Alvarez lang tid at bevise, at han virkelig ønskede at gå i fængsel.

Ifølge politiet kom han tilbage til sit ex girlfriend hus kort efter midnat. ulovligt kom ind i bopælen og begyndte at kæmpe med to af hans tidligere kæreste, som var kommet til huset efter den første hændelse.

Da politiet ankom, udvekslede Alvarez og den tidligere kæreste 23-årige bror stumper. Da officererne befalede dem at stoppe, holdt broren op med at kæmpe. Alvarez fortsatte dog med at angribe broren, landede et par slag, inden han ramte med Taser og faldt til jorden.