Manden bag kampen sang

Posted on: december 17, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Manden bag kampen sang

Den kendsgerning, at sangen har været en favorit blandt folk i alle aldre i flere årtier, sætter stor glæde i Saylor, da han havde en hånd i at gøre det, hvad det er i dag.

Efter at have arbejdet som Eagles underholdning og musik direktør i mere end 30 år, Saylor, en Boyertown beboer, har intet men gode minder om sin tid med hans yndlingshold. Efter at have vokset op som en die hard Eagles fan, sagde Saylor, 76, at han oprindeligt blev Billige Moncler Jakke Herre bemærket af Eagles for sine musikalske talenter. Han arbejdede længe som bandet direktør for Boyertown Area School District og Moncler Outlet er kendt for en række musikalske bestræbelser i området.

‘Med ørerne tror jeg, at det var mit arbejde med Boyertown-båndene, der fik øje på øerne,’ siger Saylor. ‘Min rolle med musik har været kendt i lokalområdet i mange år. Jeg havde flere forskellige hatte med min musik.’

Måske var den største hat, Saylor havde i årenes løb, hans rolle som Eagles underholdningsdirektør. Han begyndte sin karriere med holdet i 1966, da han overtog retningen for Eagles Sound of Brass, et stort marcheret ensemble. Gruppen omfattede mere end 200 musikere, dansere og twirlers, der ville udføre i løbet af Eagles-halvtimer, viser flere gange i løbet af sæsonen.

‘Vi d udvikle et show, planlægge det og øve på en ugentlig basis. Det ville tage en måned med repetitioner at lave et show,’ sagde han. ‘Vi har måske præsenteret Sounds of Brass med tre halvtidsudstillinger, og vi bygger vores forestillinger mellem spil og arbejder det på den måde.’

Hver onsdag i flere år gjorde Saylor det lange kørsel til Philadelphia, hvor han ville øve med Sound of Brass. Han sagde, at det generelt tog en måneds samarbejde med andre underholdningsarbejdere og repetition før showet blev perfektioneret.

Under arbejdet med gruppen tog Saylor den oprindelige version af ‘Fly, Eagles, Fly’, som blev skrevet af tidligere langtidige Eagles medarbejdere Charles Borrelli og Roger Courtland, og omarrangerede og tilpassede stykket til en marcherenhed. Han skabte et ekstra afsnit til sangen, hvilket gør det længere.

‘Det blev meget populært hos den enhed på det tidspunkt. Jeg omarrangerede det til Sound of Brass og udvidede det lidt, men de bruger stadig det tema i dag,’ siger Saylor. ‘Heldigvis er det fanget folks og fans interesser.’

I 1969 blev Eagles Sound of Brass afbrudt. Efter en kort hiatus fra at arbejde med holdet, fandt Saylor sig trukket tilbage til Philadelphia et år senere.

Han vendte tilbage til arbejdet som en annoncør for ørerne og til sidst tog stilling til underholdningsdirektør. Hans job omfattede koordinering af halvtidsudstillinger, annonceringer, udvælgelse af udøvende kunstnere til at synge nationaltsangen og en række andre underholdningsrelaterede aktiviteter.

‘Der var en vis grad af stolthed i det. Det var et unikt ansvar og en unik organisation. Det var meget dynamisk,’ siger Saylor. ‘Det var et spændende job at have. Det var interessant, fordi jeg altid har været interesseret i atletik og fodbold. Meget af mit voksne liv er blevet brugt med Philadelphia Eagles fodboldorganisation.’

Hans position gav ham mulighed for at rejse for at se Eagles konkurrere i Super Bowl XV i 1981. Spillet blev afholdt i New Orleans og Eagles tabt til Oakland Raiders, 27 10. Trods at se hans hold tabe, sagde Saylor at have mulighed at gå til spillet og personlig møde NFL-medarbejdere og spillere gjorde oplevelsen uvurderlig.

Mere end to årtier efter deres første tur til Super Bowl landede ørerne søndag i Jacksonville, Fla., For at spille New England Patriots i Super Bowl XXXIX.

Selv om Saylor ikke vil være til stede denne gang, planlægger han at juble på holdet fra sit hjem i Boyertown.

‘Jeg tror i år, Philadelphia Eagles, lige nu gør et fremragende arbejde. De er meget stærke og meget gode, og jeg tror, ​​de har en fremragende chance for at vinde Super Bowl,’ sagde han.