mand plejer at frivilligt drab i en dødelig skydning under en kamp på en fødselsdagsfest

Posted on: december 17, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

mand plejer at frivilligt drab i en dødelig skydning under en kamp på en fødselsdagsfest

mand plejer Moncler Udsalg at frivilligt drab i en dødelig skydning under en kamp på en fødselsdagsfest

En mand, der står over for retssag mod mordafgifter i en dødsfald i 2014, der blev udløst af en fødselsdagsfest, bad om frivillig voldtråd tirsdag. Nu 27, Otis James Perry påstod sig skyldig i december 1. på 4006 Sixth Ave., hvor venner havde samlet til en fødselsdag fest. Perry påpegede lige før sagen skulle gå til retssag, som advokater havde brugt mandag til at vælge en jury. Han høvlede først i retssalen med omkring 10 familiemedlemmer for at diskutere, om han skulle anke eller lade forsøget fortsætte med åbningserklæringer.

En mand, Moncler Outlet Online der står over for retssag mod mordafgifter i en dødsfald i 2014, der blev udløst af en fødselsdagsfest, bad om frivillig voldtråd tirsdag. Nu 27, Otis James Perry påstod sig skyldig i december 1. på 4006 Sixth Ave., hvor venner havde samlet til en fødselsdag fest. Perry påpegede lige før sagen skulle gå til retssag, som advokater havde brugt mandag til at vælge en jury. Han høvlede først i retssalen med omkring 10 familiemedlemmer for at diskutere, om han skulle anke eller lade forsøget fortsætte med åbningserklæringer.