Mand opkrævet ved at bryde ind i 2 kirker

Posted on: december 17, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Mand opkrævet ved at bryde ind i 2 kirker

Mand opkrævet ved at Moncler Udsalg bryde ind i 2 kirker

ONSLOW COUNTY Jacksonville Police Department arresterede 23 årige Andrew Jarrett Fetters på lørdag og bad ham om at bryde ind i to kirker.

Fetters, af Pine Valley Road, hævdes angiveligt i Pine Valley United Methodist Church og Calvary Lutheran Church i Jacksonville den 17. januar ifølge warrants.

Ifølge warrants er Fetters ansvaret for to tæller om at bryde og gå ind i et sted for tilbedelse, larceny efter at have slået sig ind og indtastet, safecracking, personskade og besiddelse af stjålet ejendom.

Fetters anklaget for at bryde ind i Pine Valley United Methodist Church og stjæle en grå nøgle åbnet sikkerhed indeholdende dokumenter tilhørende en dagpleje inden for kirken ifølge warrants. Dagplejen er adskilt fra kirken og kaldes Kids Landing Daycare. Sikkerheden værdiansættes til ca. $ 100 dollars. Fetters er også anklaget for at beskadige en sort kontant skuffe, der var tom på tyveriets tid, ifølge pastor Thurman Horney fra Pine Valley United Methodist Church. Der er ca. $ 200 dollars i skader på skuffen ifølge warrants.

Samme dag blev Fetters anklaget for at bryde ind i den calvary-lutheranske kirke, hvor han angiveligt stjal et stort sort sikkert inde fra pastorens kontorskabe. I henhold til warrants havde sikkerheden dokumenter tilhørende kirken indeni, værdiansat til ca. $ 500 dollars. Der var også flere døre brudt og klinkegulve i kirken blev beskadiget ifølge warrants.

Pastor Thurman fra Pine Valley United Methodist Church sagde, at dette ikke er første gang hans kirke er blevet ramt.

‘Vi havde en pause i et år siden, hvor intet blev stjålet. De kom igennem og riflede gennem kontorerne, men vi beholder ikke penge i kirken, så de forlod,’ sagde Thurman.

Frank Hart har været medlem af Pine Valley i femten år. Han sagde, Moncler Outlet at han føler sig dårlig for den påståede tyv.

‘Den normale reaktion er frustration ved skaden og i kombination med en holdning til [følelsen af] beklager, at nogen ville være i den desperate situation at bryde ind i en kirke. Vi forsøger at udøve læren om tilgivelse, som Kristus lærte det.’ .

Siden den seneste indbrud har kirken opstillet nye tegn, der siger ‘Ingen kontanter på stedet’, håber at afskrække ville være tyve fra at komme ind.