Mand opkrævet med stabbing værelsekammerat i ansigtet

Posted on: december 17, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Mand opkrævet med stabbing værelsekammerat i ansigtet

Mand opkrævet med stabbing værelsekammerat Moncler Udsalg i ansigtet

BAY CITY, MI En dag i 2018 begyndte nogle indbyggere i Bay City at argumentere over crack-kokain og beskyldninger om prostitution. De stokede følelser eskalerede ind i en kamp, ​​der involverede en kniv og en klohammer, hvilket igen førte til en mand, der lider en stakkelsår i ansigtet og en anden står over for tre kriminelle anklager. tirsdag den 2. januar reagerede politiet på Marathon-tankstationen på 322 Garfield Ave. efter Billige Moncler Jakke Herre at clerken havde ringet til 911, havde der meldt sig en kvinde om at bede om hjælp. Politiet talte med denne kvinde, 37, som sagde, at 59-årige Daniel C. Templeton var ’skåret (eksplosiv) op’ og havde brug for en ambulance, politiets rapporter indeholdt i retten filer state.

Kvinden sagde, at Templeton var inde i sin lejlighed på 317 Garfield Ave. Hun påpegede også, at en mand gik i nærheden, sagde hun, havde været involveret i fracasen.

Politiet gik til lejlighedsbygningen og fandt Templeton sidde på nogle trin, blødning fra en stor laceration på venstre side af hans ansigt. Inden for Templeton’s enhed fandt officerer en stor mængde blod gennem køkkenet, badeværelset og stuen. De fandt også en kniv på gulvet og en blodstænket klohammer på en nærliggende sofa, siger politiets rapporter.

Bay City mand, 59, indlagt på hospitalet efter at han blev stukket i ansigtet

‘Joe er den fyr, der stakkede mig,’ fortalte Templeton politiet. ‘Joe kæmpede med sin kæreste, jeg fortalte dem at forlade. Joe greb en kniv fra køkkenvasken og stakkede mig.’

Paramedics transporterede Templeton fra scenen til McLaren Bay Region hospitalet. På grund af hans sårs sværhedsgrad blev et skåret ned til benet, der skåret en arterie Templeton, senere transporteret til Hurley Medical Center i Flint for yderligere behandling.

Politiet ligger snart en mistænkt, 56 år gammel Joseph L. Jones, der går på 14th Street nær Fitzhugh Street. Han nægtede oprindeligt officerer ‘ordrer at standse og skulle bringes til jorden, før de blev arresteret. Politiet fandt en revne på ham, siger deres rapporter.

Jones blødede fra hans ansigt og blev også taget til McLaren til behandling. Der var han fjendtlig over for politiet og hospitalspersonalet.

‘Har du nogensinde været skudt?’ Jones spurgte en officer, ifølge domstolsrekord. ‘Vil du have mig til at skyde dig?’

Han spyttede også blod mod en officer.

‘Joseph rådgav, at han er racistisk, og at Bay County Fængsel er blød,’ skrev officer i sin rapport. ‘Joseph har også lavet flere kommentarer til hospitalets sikkerhed om at se dem igen.’

På trods af den oprindelige modstand modtog Jones fire sting i overlæben. Udladet fra hospitalet, gentog han gentagne gange officerer ‘forsøg på at placere ham i et patruljebil og tage ham i fængslet, retten registrerer staten.

Kvinden, der oprindeligt besøgte maratonet, gav senere politiet en redegørelse for, hvordan hændelsen startede. Ifølge hende havde hun været intim med, men ikke dateret Jones, og de havde begge levet på Templeton’s sted. Mens Jones var væk, havde hun og Templeton røget revne. Da Jones vendte tilbage til enheden, bad han om at købe nogle revner fra kvinden.

‘Jeg havde ikke så meget tilbage, og jeg nægtede at sælge det til ham,’ sagde kvinden til politiet.

Jones beskyldte derefter kvinden for at prostituere sig for stoffer. Argumentet forværrede til det punkt, at Jones gentagne gange slog kvinden og kom oven på hende en gang, da hun var på jorden. Templeton greb derefter ind og trak Jones ud af kvinden, fortalte hun politiet.

De to mænd begyndte at kæmpe, med Templeton fortæller Jones, at han måtte forlade. Jones fortsatte med at slå Templeton i ansigtet med noget, der lignede et stykke glas, sagde kvinden. Templeton greb derefter en hammer og slog Jones med det, sagde kvinden.

På det tidspunkt løb kvinden fra opholdsstedet til tankstationen. Kvinden havde knuder og blå mærker på hovedet, politiet noteret i deres rapporter.

Jones om eftermiddagen torsdag den 4. januar, optrådte før Bay County District dommer Mark E. Janer for arraignment på en enkelt tæller af angreb med et farligt våben, angreb, modstå eller blokere politiet og angreb og batteri. Den første afgift er en fireårig forbrydelse, den anden er en toårig forbrydelse, og den tredje er en 93 dages misdemeanor.

Jones har ret den lange kriminelle rekord, herunder 18 domme, der går tilbage til mindst 1986. Hans rapark indeholder overbevisninger om angreb med et farligt våben, vold i hjemmet, ulovlig indrejse, afståelse fra bånd, besiddelse af narkotisk eller kokain og larceny fra en person . Senest den 13. november dømte en Bay County-dommer Jones til to års forsøg på en overbevisning om at udlevere forfalskede sedler. Jones absconded fra obligation blot et par dage senere den 21. november ifølge Michigan Department of Corrections.