Mand involveret i dødelig kamp i Yazoo City vender sig ind

Posted on: december 17, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Mand involveret i dødelig kamp i Yazoo City vender sig ind

Mand involveret Moncler Udsalg i dødelig kamp i Yazoo City vender sig ind

YAZOO CITY, MS (Mississippi News Now) Mashall er anklaget for at ramme Demarcus Jones, 25, i hovedet med en spade lørdag aften efter en kamp. Jones led et alvorligt sår i hovedet og blev udtalt død på scenen. Lørdag. Yazoo City Police sagde en gruppe af fyre var i en park på Perkins Street i Jonestown-kvarteret, da en kamp brød ud. Police sagde, at Marshall ramte Jones i hovedet med en skovl i løbet af kampen. Venner er stadig sørgende. ‘Du ved, at han var en god person, du ved selvfølgelig, at alle har fejl, men han var en god person, når nogen kommer til at argumentere, nogen kommer til at kæmpe for ham der for at forsøge at bryde det op, du ved det,’ sagde Curtis Berry, en ven af ​​Demarcus. Investigatorer med Yazoo City Police siger det ikke klart, hvad der førte til kampen, men naboer tror det kunne have været spil. Ikke desto mindre siger Berry, Moncler Outlet Online at denne type aktivitet er meget usædvanlig. ‘Ikke almindelig, vi har børn i parken hele dagen hele dagen, jeg mener selvfølgelig, at du ved, at du har dem der spiller over springskud, du har alt det’ Berry forklarede. Jonas bror blev arresteret på banen, og politiet opkrævede ham med at udlade et skydevåben i bygrænser og forværrede angreb med et dødbringende våben. Vidner sagde, at meget af volden starter fra dem, der kommer ind i Yazoo City fra de omkringliggende byer. af problemet er dem der kommer uden for Jonestown, kom her og kom til at kæmpe nogle gange skyder de ikke hele tiden. Men vi har mange børn, mange børn, op og ned på denne gade, formode at være et sikkert havn nu hvor skyderier foregår, ’sagde Yazoo City Supervisor Willie Wright.