Mand får tre års fængsel efter bilstop

Posted on: december 17, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Mand får tre års fængsel efter bilstop

Mand får tre års fængsel efter bilstop

Ford Fiesta han kørte blev stoppet, og ved at tale med Foster blev det antaget, at han var under Moncler Outlet påvirkning. Han Moncler Outlet forlod køretøjet og løb fra politiet.

En søgning i bilen fandt en plastikbeholder indeholdende 42 wraps af heroin og 44 wraps af crack-kokain, begge værd mellem anslået 860 og 1.330.

Detektivinspektør Dave Stalker udtalte: ‘Denne sag viser, at selv når du er ude af drift, hvis vores officerer mistanke om en forbrydelse er i aktion, eller at nogen kan sætte andre i fare, vil de handle. Det er det store initiativ fra den pågældende officer og de hårdtarbejdsdetektiver i vores lægemiddelenhed, der førte til fængslingen af ​​Foster i dag. Jeg er glad for, at han er blevet sendt til fængsel for sine forbrydelser og håber, at dette virker som afskrækkende for dem, der tror, ​​de kan komme ind i vores amt at behandle stoffer. ‘