Mand dømt i 1981 drab søger nyt forsøg

Posted on: december 17, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Mand dømt i 1981 drab søger nyt forsøg

Mand dømt i 1981 drab søger nyt forsøg

En Carroll County mand, der blev dømt for mere end to årtier siden til liv i fængsel i en dødsfald i en 17-årig Finksburg-pige, gik til retten i går for at anmode om en ny retssag, idet han hævdede, at hans advokat i sagen ikke var tilstrækkeligt repræsenteret.

Gennem sin advokat bad Cecil L. Redman Jr. også om, at hans straf blev reduceret og klagede over, at hans advokat burde have været i stand til at forhandle en klageaftale med mindre fængsels tid. Carroll Circuit Dommer Raymond E. Beck Sr. rejste ikke straks på anmodningen.

Redman var 16 da han blev anklaget i december 1981 med første grads mord i Ingrid Bernhards død, 17, i Finksburg. Ifølge forsøget Moncler DunJakke vidnesbyrd var Moncler Outlet Redman bevæbnet med et haglgevær, da han gik til Finksburgs hjem for en pige, som havde afvist sine romantiske overtures og havde anklaget ham for telefonchassering. Den pige gemte sig i hendes soveværelse og var uskadet, men Bernhard blev dræbt med en enkelt blast til brystet.

Efter en to ugers prøve i foråret 1982 fandt dommer Luke K. Burns Jr. Redman skyldig i første grads mord, dagtimerne i husbrud, forsøg på mord og ondsindet ødelæggelse af ejendom. I maj 1982 dømte han Redman til livet plus 45 års fængsel.

Hans lange brune hår bundet i en hestehale, Redman, nu 38, bar jeans og en grå svedtrøje, der overvældede hans svage fysik. Han afviste sin ret til at vidne om i går, så hans advokat, Baltimore Assistant Public Defender Howard Margulies, kunne argumentere for hans sag.

Margulies sagde, at Redman blev rådgivet af sin advokat advokat ikke at vidne for sig selv og blev tvunget af advokaten til at afstå fra sin ret til en jury prøve. Margulier sagde også, at Redmans advokatkampagne ikke kæmpede hårdt nok for at overtale dommeren til at være lunken i betragtning af Redmans alder og historie om psykotisk adfærd og tilstedeværelsen af ​​et receptpligtigt stof i hans system.

Carroll County viceadvokat s advokat Tracy A. Gilmore var uenig og pegede på telefonbogen tykke stakke af transkripsier. Hun sagde, at Redmans advokat, Samuel A. Culotta, var konsekvent aggressiv i Redmans forsvar og tilføjede: ‘Dette var en hård kamp mellem advokaterne i denne sag. Mr. Cullotta kæmpede hvert eneste skridt. ‘

Gilmore kaldte som vidner i går Cullotta og Edward M. Ulsch, der retsforfulgte den oprindelige sag.

Cullotta tog stand til at sige, at Redman traf beslutningen om ikke at vidne ved flere lejligheder. Cullotta sagde også, at ‘på trods af min mest overbevisende indsats’ gentog forsøg på at forhandle om en nedsættelse af afgifterne.

‘Ulsch ville ikke budge,’ sagde Cullotta. ‘Han sagde, at han havde et solidt tilfælde.’

Ulsch bekræftede Cullottas version af begivenhederne.

Carroll County stats advokat Jerry F. Barnes var Ulschs kollega som assisterende stat s advokat for 20 år siden. Han mindede den oprørske sag, der var forårsaget af amtet, som endnu ikke havde blomstret ind i et soveværelse samfund.

‘Juveniler, der var involveret i en sådan forbrydelse, med den grad af ondskab og brutalitet, var uhørt,’ sagde Barnes. ‘Det var en chokerende og tragisk begivenhed. På det tidspunkt havde vi næsten halvdelen af ​​kriminaliteten i hver kategori, og det var en af ​​de første meget alvorlige tilfælde, hvor der var en meget ung sagsøgt.’

Opladningsdokumenter angiver, at Redman reddede den 7. december 1981 sin cykel fra sit hjem i 1800-gaden Fawn Way i Finksburg til hjemmet til Regina Marie ‘Tina’ Rodgers en blok væk. Flere vidner ville fortælle efterforskere, at de så ham, der bar et haglgevær.

Redman havde truet med voldtægt og dræbt Rodgers, som han skyldte for at blive sendt til en ungdomsfængslingsfacilitet, viste et vidnesbyrd. På dagen for forbrydelsen skød Redman et forreste billedvindue for at komme ind i pigenes hus og derefter stødte på Bernhard.

Bernhard var datter af indvandrerforældre fra Tyskland, og ifølge dem ønskede han at være statsborger.

Pigen fortalte Redman at forlade. Da Rodgers gemte sig ovenpå en soveværelse kommode, hørte hun, at hendes ven skreg og derefter skyndte et haglgevær, ifølge vidnesbyrd.

Redman skød soveværelsesdøren åben og søgte på værelset og hendes skab, men afbrudt af ankomsten af ​​en anden Rodgers ven, flygtede til nærliggende skove, hvor han blev søvn næste morgen, vidnesbyrd viste.

Undersøgere gik til Redmans hjem og fandt en kalenderbog med ‘Execution Day’ skrevet under datoen for optagelsen og flere bøger om hekseri, og de bemærkede også, at shotgun-skaller manglede.

Redman sagde, at han ikke havde nogen hukommelse om skydningen, ifølge domstolsrekord. Han fortalte politiet, at han havde set videoer om morgenen og som led i sin rutine som en udvist studerende, faldt i søvn den eftermiddag til lyden af ​​hard rock musikblæsning i sit værelse.

Greg M. Shipley, nu en major og en talsmand for Maryland State Police, undersøgte sagen og skrev i opladningsdokumenterne: ‘[Redman] sagde, at da han blev fundet (arresteret), troede han, at han var en såret hærfange i Vietnam . Han sagde, at det var hans bedstefar næsten døde. Han sagde, at sin bedstefar lærte ham at bruge et riffel, men han skød aldrig riflet. Han sagde at han skudt et haglgevær en gang sammen med sin far omkring fem år siden. ‘

Dage efter at han blev arresteret forsøgte Redman at hænge sig i sin fængselscelle og forlod en selvmordsbrev til sin familie. Gilmore, viceadvokatens advokat, sagde i går, at Redman ikke ville være berettiget til parole i mindst 20 år.