Mand død efter ureguleret MMA kamp

Posted on: december 17, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Mand død efter ureguleret MMA kamp

Mand død efter ureguleret MMA kamp

Den nigerianske fødte atlet døde efter tredje runde, da kampen blev stoppet, fordi han ikke kunne forsvare sig fra sin modstander. Han viste ingen tegn på alvorlig skade, men blev senere ikke reagerende.

Paramedikere kunne ikke Billige Moncler Jakke Herre genoplive ham, og han blev taget til sygehus. Det er ikke klart, om han Moncler Outlet døde i ambulancen eller på sundhedscentret.

Husk at se ham for et par uger siden da vi fejrede hans fødselsdag, og han talte faktisk om denne kamp, ​​sagde Elochukwu-ven, Jerry Igenu, i et telefoninterview fra New Brunswick tirsdag.

var meget optimistisk. Han troede, at dette skulle være hans gennembrudsmatch, og han ville gå videre til næste niveau. Han ønskede at kæmpe for Canada. ven, Nnamdi Orakwue, fra Toronto, sagde, at Elochukwu kom til Canada fra Nigeria som studerende på Memorial University of Newfoundland. I 2012 flyttede han til Hamilton, fordi det var kendt som et stramt knit samfund, hvor han kunne træne på den højt ansete Joslin Martial Arts og være en del af Ontario MMA scene.

en straight up fyr, orakwue, 34, sagde. havde et stort hjerte. Jeg tror ikke, han følte, at han ville have haft nok støtte i Canada til at dyrke sin kampkarriere, så Michigan var der for ham at lave et navn for sig selv. talsmand for Joslin kunne ikke nås tirsdag, men medierne rapporterer peg Elochukwu som en 265 pund tungvægt med et blåt bælte i Brazlian Jiu Jitsu og siger at han var en tre gang guldmedalje vinder på det lokale grappling kredsløb.

Elochukwu var tæt på sin familie, sin mor, far og søster, der stadig bor i Nigeria, sagde Orakwue. Han bad ham for nylig om at sende dem en plejepakke bestående af et ur, et par sko og en håndtaske.

Igenu, 32, sagde efter hans bedste at hans ven havde nogen medicinske problemer, der ville sætte ham i fare i ringen.

en af ​​gutterne du elsker at hænge ud med, tilføjede han. der kender ham fra hjemmet, førte han altid et meget aktivt liv. Han elsker boksning og kamp. Han fik lidenskab. til Sportsnet bestod de to første runder af primært primært af grappling udvekslinger. Elochukwu viste imidlertid tegn på træthed, der gik ind i tredje runde. Hans modstander opnåede fuld mount og begyndte at levere hammer næver.