Mand billet til pløjning naboerne indkørsler vinder sag

Posted on: december 17, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Mand billet til pløjning naboerne indkørsler vinder sag

Mand billet til pløjning naboerne indkørsler vinder sag

POCATELLO, Idaho (KIFI / KIDK) Den Pocatello mand, der blev billet til at plove sine naboer indkørsler vandt hans sag i denne uge.

Mitch Fisher blev udstedt en $ 206 billet, når han pløjede sine naboer. Politiet sagde, at han brød en lov mod at skubbe farlige materialer ind på gaden. Fisher sagde, at loven, der blev citeret, kun talte om Moncler Outlet ikke at skubbe materialer til at generere på en ejendom på gaden, såsom pinde eller træer.

Fisher sagde sneen ikke var specifikt nævnt. Også sneen stammer ikke fra Fisher-ejendommen, så statutten virkelig ikke fuldt ud blev anvendt, og billetten blev afskediget.

Fisher sagde, at han stadig blev opkrævet $ 75, hvilket han fik at vide var en slags obligationsgebyr. Men han sagde, at han Moncler Outlet Online gerne ville betale det, hvis det tillader ham at fortsætte med at hjælpe sine naboer.

‘Det er gået og jeg er helt tilfreds med det,’ sagde han. ‘Jeg synes det viste sig ganske godt, men du ved, den virkelige ting her er, at disse er handicappede. Alle tre er ældre 78 år er den yngste, de har brug for hjælp til disse ting om vinteren. at have en slags program, der gør det muligt for folk at gøre dette for dem uden at være i problemer. ‘

Fisher sagde, at han aldrig havde forventet at blive sådan et rod, men han kæmpede principielt på billetten. Han sagde, at han ikke har noget imod Pocatello Police Department, og han værdsætter, hvad de gør.