Mand beskyldt for angrebet kæreste i James City County

Posted on: december 17, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Mand beskyldt for angrebet kæreste i James City County

Mand beskyldt for angrebet kæreste i James City County

En mand står over for 10 afgifter efter en hændelse den 22. november, siger politiet. på en adresse Billige Moncler Jakke Herre på Hillgrove Lane, sagde Stephanie Williams, Moncler Outlet af James City County Police Department, i en email.

Paven bliver anklaget for at kaste sin kæreste ind i en mur, så hun slår hendes hoved og falder til jorden. Politi siger, at pave klatrede sig ovenpå hende og kvælte hende og truede med at dræbe hende.

Pave er også anklaget for at holde en pistol på hendes hoved og ind i munden, mens hun er oven på hende, sagde Williams.

Efter kampen tror politiet, at paven tog penge og en mobiltelefon fra sin kæreste, inden han forlod ejendommen, sagde Williams.

Pausens kæreste fortalte politiet, at hun ringede til ham og bad ham om at vende tilbage til sine ejendele. Da han kom tilbage, begyndte parret at argumentere igen, og politiet mener, at han overfaldede hende og ødelagde sin telefon, sagde Williams.

Påven blev anklaget for forværret overfald ved strangulation, besiddelse af skydevåben af ​​en dømt fængsel, bortførelse og kidnapning, grand larceny, to tæller af brandishing et skydevåben, besiddelse af et skema I eller II stof, ødelæggelse af ejendom eller et monument, petit larceny og overfald og batteri af et familiemedlem den 2. december.