Mand bag Facebook video af Myrtle Beach skydning svarer til

Posted on: december 17, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Mand bag Facebook video af Myrtle Beach skydning svarer til

Mand bag Facebook video af Myrtle Beach skydning svarer til

Bond nægtede for anden mistænkte i.

Bond nægtede for mistænkt indsats i.

MYRTLE BEACH, SC (WBTW) Myrtle Beach Mayor John Rhodes kritiserede den mand, der streamede Facebook Live-videoen af ​​en skyde på Ocean Boulevard, set millioner af gange på sociale medier.

Borgmester Rhodos fremsatte bemærkningerne under torsdag aftenens mesterlige debat og hævdede, at den mand, der optog skydningen, ikke gjorde sit job som frivillig Moncler Outlet brandmand.

Manden der skød videoen, Bubba Hinson, bor i Kershaw County og besøgte Myrtle Beach i helgen den 18. juni, da en stor mob af mennesker, der gik ned ad Ocean Boulevard, begyndte at afbryde trafikken. Hinson var streaming video på Facebook Live, der viste individer at gå foran biler og stoppe trafikken på Moncler Outlet Ocean Boulevard. I øjeblikket brød en kamp ud, og en mand tog en pistol og fyrede flere runder ind i mængden.

Hinson siger, at han ikke havde nogen anelse om, at han ville være et emne i Myrtle Beach Mayoral valg, men at videoen han delte udløste en samtale, der skulle ske i byen.

Det er skydningen afbildet i Hinson ’s video, der bragte guvernøren i South Carolina til Myrtle Beach, tvang byens ledere til at imødekomme behovet for flere politibetjente og bragte ændringer for sikkerheden til Ocean Boulevard.

Mindst en borgmesterkandidat har sagt uden den video, byen vil stadig ikke tale om volden.

‘Y’ har alle disse kameraer overalt, og jeg har ikke set, at et af disse kameraer nogensinde viser noget som det vi så den anden nat ‘, udtalte kandidat Mark McBride. ‘Hvor mange hændelser har fundet sted, som vi ikke engang ved?’

Borgmester John Rhodes sagde i torsdags majors debat, at det var negativ reklame, der skader byen mere end noget, og kritiserede Hinson for at skyde videoen.

‘Den herre, der tog filmen, var en brandmand, der var her på en brandmands konvention,’ sagde borgmester Rhodos under torsdagens debat. ‘Han var en sverget officer, der skulle reagere på mennesker, der var urolige og sårede. Han var så travlt med at tage filmen, han gjorde aldrig hvad hans job kaldte ham til at gøre, og det var at reagere på sårede på boulevarden.’

Hinson siger, at han begyndte at filme, hvad han troede at dansede, det blev til kamp, ​​og da skud blev fyret, var han i chok.

‘Som en frivillig brandmand bærer jeg ikke en pistol eller et badge, og jeg vil ikke sætte mig i en situation for at komme i ondt, især i en aktiv skydespil,’ svarer Hinson til borgmester Rhodes ‘ forslag.

Hinson siger, at han har set voldsstigning i de sidste mange år, han har besøgt Myrtle Beach, og håber, at hans video fører til forandring.

‘Hvis videoen hjælper og får mere politiets tilstedeværelse, som jeg siger, siger jeg ikke at gå ind og knække ned på dette og dette og dette og dette, men jeg tror, ​​at en tungere politimæssig tilstedeværelse ville hjælpe med at afskrække nogle af de kriminelle væk , ‘udtrykker Hinson.

Hinson siger, så snart han forstod, hvad der skete i videoen, han havde hans ven kalder 911 og talte med politiet bagefter om, hvad han så.

News13 nåede frem til borgmester Rhodos flere gange fredag ​​for at se, om han ville snakke om sine kommentarer til Hinson under debatten. Borgmesteren reagerede ikke.