Mand arresteret efter kamp med gravid kæreste

Posted on: december 17, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Mand arresteret efter kamp med gravid kæreste

Mand arresteret efter kamp med gravid kæreste

En Bangor mand blev arresteret onsdag aften efter at han allegedly angreb hans gravide kæreste og derefter fulgte hende, indtil hun nåede en dagligvarebutik, hvor en kontorist kaldte politiet på hendes vegne.

Perry Newell, 19, var anklaget for vold i hjemmet for at ramme sin kæreste og med kriminel mishandling, efter at han angiveligt havde ramt en Bangor Police Department-krydser med hovedet og forårsagede en bule i politiets øverste bagpanel, Bangor Police Sgt. Jim Buckley sagde torsdag.

Med henvisning til arresteringsrapporter skrevet af officerer Taylor Bagley og Chris Blanchard sagde Buckley, at overfaldet fandt sted efter et argument mellem Newell og hans levende i kæreste, der er mere end fem måneder gravid i deres Ohio Street-lejlighed.

Efter angrebet forlod kæresten lejligheden til fods, sagde Buckley. Newell fulgte efter sig hende, da hun bankede på flere døre, der søgte hjælp. Da hun ankom til Leadbetter Mini Stop, i skæringspunktet mellem Ohio og Hammond-gaderne, gik hun ind i butikken og en kontorist kaldte politiet, der gennemførte separate interviews med kvinden og med Newell.

Politiet bemærkede, at kvinden havde skader på hendes hånd, sagde Buckley. Hun blev taget til Eastern Maine Medical Center for behandling.

Selv om Newell tilsyneladende hovedet stødte krydseren samt plastdeleren mellem sine for- og bagagerum, gjorde han ikke sig selv alvorligt nok til at berettige lægehjælp og blev taget til Penobscot County Fængsel, Moncler Outlet Online hvor han forblev sent på torsdag aften.

Da Baillargeon stoppede ham, overgav Zachary Elkins øl og sagde, at en ven havde givet det til ham. Selv om han var mindreårig og drunkende i offentligheden, blev Elkins arresteret på to aktive warrants og blev ikke anklaget for nogen alkoholkrænkelser, Bangor Police Sgt. Jim Buckley sagde. Han siden er blevet frigivet på kaution fra Penobscot County Fængsel.

Lynn Szczech, 48, gav efterfølgende sin nabo nogle penge til en ølkørsel. Da naboen ikke gjorde æret hurtigt nok til hendes smag, brød Szczech tilsyneladende gennem døren og greb hende og skrabte hende og ripede hendes halskæde i gang, Sgt. Jim Buckley sagde.

Szczech blev anklaget for angreb og Moncler Outlet kriminel handling og blev taget til Penobscot County Fængsel, sagde Buckley. Hun er siden blevet frigivet på kaution.

Ulykkerne sendte tre personer til hospitalet for behandling af mindre skader, sagde han.

Simpson sagde, at ulykker var henført til sådanne faktorer som bilister mangler deres udgange og smækker på bremserne og brugen af ​​mobiltelefoner under kørsel blandt andet.

Han mindede bilister om at holde fokus på kørsel undervejs og at være meget opmærksom på deres omgivelser, herunder andre køretøjer. (Dawn Gagnon, BDN)