Mand anklaget for forsøg på mord i stikkende tilfælde

Posted on: december 17, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Mand anklaget for forsøg på mord i stikkende tilfælde

Mand anklaget for forsøg på mord i stikkende tilfælde

Da mannen og kvinden fortalte ham at forlade, landrus angiveligt lunged på dem. Manden ramte Landrus med en radio, han havde Billige Moncler Jakke Herre båret, og en kamp begyndte, ifølge retsdokumenter.

På hospitalet fortalte manden politiet, at han ikke havde set en kniv, heller ikke følte han sig, da han blev stukket, men sagde, at det havde følt sig som om Landrus kvæler ham. Efter andre nutid fik Landrus af manden, manden følte svimmel og bemærkede, at han blødede.

Nødrums læger fortalte politiet, at offerets sår havde været meget tæt på hans halspulsårer og ville kræve kirurgi. Den mistænkte forsøgte også tilsyneladende at skure en nabo, der kom ud for at hjælpe, hvilket forårsager mindre nedskæringer til naboens mave. Tilstandsmanden flygtede, før politiet ankom.

Landrus havde Moncler Outlet Online tabt flere ting på scenen, og ved hjælp af et blodhund sporet politiet den mistænkte senere den morgen til sin bolig på 600-gaden South South Street. West Dakota SWAT-teamet svarede på den mistænktees bopæl, men han nægtede at komme ud. SWAT-holdet trådte ind i bopælen og tog mistænkte i forvaring.

Landrus angiveligt sagde til politiet, at han havde stukket manden, men sagde, at det var i selvforsvar. I en søgning af Landrus ‘bopæl fandt politiet blodige tøj og kniven.

Et vidne fortalte politiet, at han havde set en mand gå ned ad en bakke til en trailer, som satte ham i nærheden af ​​stabbingen. Politiet havde søgt efter manden, da de modtog opkaldet om stabbingen.