Manchester United 4

Posted on: december 17, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Manchester United 4

Manchester United producerede en første halvdel skærm som underholdende, da det var dominerende Billige Moncler Sale at svinge til side regerende mestere Leicester, med Jose Mourinho beslutning om at slippe Wayne Rooney betale sig.

En ekstraordinær start på kampagnen blev fulgt af en kraftig afgang efter den internationale pause, der førte kritik og kontrol til at montere på United manager, kaptajn og samlet set.

Mourinho lovede sig hårdt i spiky programnotater, og det viste, at United endte med en skuffende Premier League, der løber ved at smøre Leicester 4 1 takket være en Moncler Outlet voldsom første halvdel.

Den store nyhed før kampen var, at Rooney var blevet droppet til bænken, men kaptajnens fravær syntes at hjælpe snarere end at hindre de røde djæveler som Chris Smalling header midtvejs gennem første halvdel efterfulgt af en ekstraordinær fodbold.

Juan Mata sparkede hjem imponerende, før han skiftede et Daley Blind-hjørne ind i Marcus Rashfords vej, med verdensrekordet Paul Pogba på vej hjem til sit første mål for klubben som United nettede tre gange om fem minutter

Det var første gang siden februar 2001, at United var gået ind på halv tid af en Premier League-kamp med en fire målpude, så de var altid tilbøjelige til at kæmpe for at matche denne skærm i anden halvdel.

Stedfortræder Demarai Grey ekstraordinære anstrengelser reducerede underskuddet og Leicester truede en anden, men United holdt fast for at undgå en tredje lige liga-nederlag på omfattende måde.

FT: MUFC 4 Leicester 1.

De fejende ændringer førte til en uensartet start, hvor værterne dominerede besiddelse uden at skabe klare muligheder.

Leicester så en større trussel, og David de Gea standsede Marc Albrighton på tværs af at finde islam Slimani, mens nogle rettidige udfordringer var nødvendige før United åbnede scoret i det 22. minut.

Blind, spiller venstre tilbage med Luke Shaw skadet, sendt i et fint hjørne, som Smalling mødtes med en header for magtfuld for tidligere Red Devils ungdomsholdet målmand Ron Robert Zieler at klage ud.

Åbneren syntes at fjerne bøjlerne, da hjemmeplanen voksede i tillid og angreb med panache.

En dejlig bold fra Zlatan Ibrahimovic fandt Rashford som United brød i takt, men den 18-årige ramte ukarakteristisk bred ikke, at den bankede sin selvtillid, da han forsøgte et overhead spark kort efter.

Pogba producerede komfortabelt sin fineste United-præstation og sendte en klippet bold ind i kassen, hvor Ibrahimovic kontrollerede fremragende og ramte en fizzing strejke over et træk, der bragte en stående ovation, hvis ikke et mål.

Zieler måtte scramble over for at forhindre en ekstraordinær 30 meter strejke fra Pogba går ind i øverste hjørne, men mesterens mål var nu under belejring og United nettede tre mål om fem minutter mod slutningen af ​​åbningsperioden.

Mata fordoblede værterne førte ved at starte et træk, der gik gennem Pogba og Jesse Lingard, før han fyrede hjem og derefter indsamlet et klogt blind hjørne og rettet ind i den seks yard kasse for Rashford at score.

Tre minutter før break United racked deres fjerde. Blind gav endnu et fint hjørne og Pogba steg for imponerende at sende en header forbi Zieler.

Få forventede Mourinho-side for at opretholde denne intensitet efter pausen, og så viste det sig, med Andy King og Gray halvtid introduktioner hjælper med at slå Foxerne ned.

Sidstnævnte forlod alt inde i Old Trafford åbent mundet i det 59. minut, tager sigte fra afstand og slog De Gea med en fantastisk strejke.

King havde en chance for at reducere underskudet yderligere, efter at Ibrahimovic havde lavt skuddet rundt om stolpen, mens Antonio Valencia blinkede et kryds skud over målets overflade.

De Gea var nødt til at være opmærksom på at modvirke Grey, da han forsøgte at nette en anden kloge på et tidspunkt, da Claudio Ranieri-mændene lejlighedsvis åbnede United forsvar.