Manchester Evening News

Posted on: december 17, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Manchester Evening News

Manchester Evening Moncler Udsalg News

Kom med os her for en live webchat om genanvendelse i Tameside. Tameside Råds leder af affaldstjenester Garry Parker Billige Moncler Jakke Herre vil være i det varme sæde i dag mellem kl. 12.30 og 13.30. Han svarer på dine spørgsmål, efter at annoncøren var oversvømmet med kommentarer om genanvendelse og især de nye brune køkkenkaddier, der for nylig har blevet leveret til boliger over hele bydelen.

Torsdag den 18. oktober 2012MEN [Kommentar fra Garry Parker Garry Parker:]

Hej jeg er Garry, Afdelingschef på Tameside Council. Jeg er her fra 12.30 i cirka en time for at besvare dine spørgsmål om vores affalds- og genbrugstjeneste

Torsdag den 18. oktober 2012Garry Parker

Hej fru Buckley, vi kan give os en større caddy i stedet for en brun kasse, de er mere egnede til lejligheder, maisonetter og andre ikke-haveejendomme. Du ville placere den større caddy ud for indsamling og forlade den mindre i dit hjem.

Torsdag den 18. oktober 2012MEN [Kommentar fra fru Buckley fru Buckley:]

Kan du venligst forklare, hvorfor de brune caddier blev leveret til lejligheder og maisonetter? Formålet med disse kasser er at genbruge madaffald og opbevare det i brune havebakker. Størstedelen af ​​denne type af ejendom har ikke en have, så det er ikke blevet forsynet med havebakker. Hvor meget har alle disse ubrugelige bakker kostet?

Fru Mary Buckley

Torsdag den 18. oktober 2012Mrs Buckley

Lidt glitch med systemet der, det første spørgsmål opstod efter Garrys svar!

Torsdag den 18. oktober 2012MEN [Kommentar fra Jean Atkinson Jean Atkinson:]

Jeg har alle de genbrugsbeholdere, som jeg bruger regelmæssigt. Den brune caddy har været i min garage siden leveret som jeg bruger den store brune bin. Da genbrug er så vigtigt, vil jeg gerne vide, hvad der gøres for at gøre det muligt for os at genvinde alt plastaffald, der er ‘genanvendeligt’, men som skal gå i den sorte bin, da Tameside-rådet ikke kan genanvende denne type plast.