Manatee shocks University School med fire lige TD’er i 28

Posted on: december 17, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Manatee shocks University School med fire lige TD’er i 28

Manatee shocks University School med fire lige TD’er i 28

Universitetsskolen fandt ud af, hvad det er som fredag ​​aften, hvis du giver momentum på side af hjemmepublikummet på Manatee High. Orkanerne fik deres løbende spil rullende og cowbells klamrede, da Manatee stormede tilbage for at studere tidligere ubesejrede University i en ikke-konference, krydsstatlig kamp af unbeatens.

Universitetet (8 1) rullede lige sammen med en tidligt 21 0 føring, men Manatee (9 0) blev ved med at skyde væk ved Solens forsvar med et uheldig rushingangreb og til sidst flået i spidsen for at trække inden for 24 20 tidligt i fjerde kvartal. Da momentet allerede svingede i retning af orkanerne, ramte universitetets Jordan Scarlett og Manatees Travon Rumph sig på Suns 46.

Det tog 11 spil at gå på afstand, men Josh Meyers 1 yard pass til Kelvin McKnight gav Billige Moncler Outlet Manatee sin fjerde straight touchdown og første led i spillet, og det var nok til at holde off the Suns, som kom ind i spillet med staten ‘ s længste vindende stribe på 19 lige.

‘Vi flyttede bolden lidt, og Jordan gjorde nogle flotte kører, men den omsætning gør os lidt, og det er noget der sker,’ sagde universitetets træner Roger Harriott.

Universitetets luftangreb med Sean White ved roret gav solerne den tidlige pude Hvid forbundet med Scarlett på det første spil i et skærmkort, der endte med at gå 91 meter og USchool gjorde det let. En Manatee fumler På sin første serie blev genoprettet af solens ‘Brandon Russell’ og kort tid siden var universitetet tilbage i slutningsområdet på et Lajuan Hunt 3-yard-spring.

Hvid havde en stjerneaften som sædvanlig gennem luften med 389 yards og to touchdowns på 19 af 33 passerer, men det var anden halvleg præstation af Manatee QB Meyer og kører tilbage Trevon Walters, der stavede forskellen. Begge spillere skyndte sig over 100 meter og universitetet kunne ikke stoppe orkanenes ‘ground game’.

‘Vi vidste, at de skulle have en stærk front, og nogle af vores fyre er undervurderede, og de kæmper hårdt.’ Vi er stolte af deres indsats, ’sagde Harriott.’ Du skal give en kredit til Coach [Joe] Kinnan og hans Manatee Hurricanes. De ‘er absolut en kraft til at regne med.’

Meyer var især instrumental i rushing angrebet, kører muligheden til perfektion ved mange lejligheder, tucking bolden op feltet på de rigtige øjeblikke samt får store yardage på draw spiller og designet runs. Manatee skyndte Moncler DunJakke sig i skæbne i anden halvdel, og det syntes at smide solens forsvar.

Georgia Tech begår tackle Jake Stickler drev den imponerende offensiv linje, der sprang Meyer for 121 yards på 22 bærer, mens Walters, der er forpligtet til Missouri, havde 131 yards på 29 bærer. Manatee sluttede med 289 værfter på jorden.

‘Vi hang derinde og vi gik op i tempoet i anden halvdel,’ sagde Kinnan. ‘Vi sagde,’ Vi skal gå tilbage til vores NASCAR-pakke ‘, og vi følte, at vores styrke- og konditioneringsprogram ville bære os igennem. Vi følte bare, at vi var nødt til at fremskynde spillet. Det er hvad vi gør.’

Manatee holdt den voldsomme Suns forbrydelse til blot et feltmål i anden halvdel.

‘Vi’ er nede ved tre scoringer, og vi hang derinde, ’sagde Kinnan.’ De er gode. De har hvad, syv børn har allerede forpligtet Division 1? Quarterbacken var lys ud i første halvdel. ‘

Men Manatee har sin andel af D 1-udsigterne, og ledet af Florida State forpligter sig til at tackle Demarcus Christmas, den rystede orkanes forsvar sparkede White fire gange, tre i anden halvdel. Line mates Raland Brewer, Diontay Dozier og linebacker Nashon Smith kom også ind på sækkepartiet som White, en Auburn-forlovelse, så trykket, at han ikke plejer at undgå.

White var stadig i stand til at gøre sin sædvanlige skade gennem luften, og sophomore sensation Sam Bruce (8 fange, 121 yards) og senior Chris Taylor (5 75) var de største modtagere i det forbipasserende spil.

På trods af tabet var det præcis, hvad Harriott søgte at få for sit hold på vej ind i playoffs. Klasse 3A-forsvarende champs er nu i klasse 4A.

‘Dette giver vores fyre mulighed for at være opmærksom på de små ting,’ sagde Harriott. ‘Vi’ tager et lille stykke af denne ydmyge tærte og som følge heraf bliver de lidt sværere og leger med en chip på deres skulder og spiller på et lidt højere niveau. ‘

M McKnight 1 passerer fra Meyer (Walters løb) University Scarlett 11 33, White 2 11, Hunt 2 1; Manatee Walters 29 133, Meyer 22 121, Lang 4 23, Yancy 3 4, Hines 2 7.