Manafort tilbød at give russisk milliardær

Posted on: december 17, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Manafort tilbød at give russisk milliardær

Manafort tilbød Moncler Udsalg at give russisk milliardær

Paul Manafort lavede tilbuddet i en mail til en udenlandsk Billige Moncler Jakke Herre mægler og beder om, at der sendes en besked til Oleg Deripaska, en aluminiummagnet med hvem Manafort havde gjort forretninger i fortiden. Disse mennesker sagde: ‘Hvis han har brug for private briefinger, kan vi rumme, ‘Manafort skrev i juli 7, 2016, e-mail, hvoraf portioner blev læst til The Washington Post sammen med anden Manafort korrespondance fra det tidspunkt. valg. Der er ingen beviser i dokumenterne, der viser, at Deripaska modtog Manaforts tilbud eller at nogen orientering fandt sted. Præsidentkampagnen ifølge folk, der var bekendt med sonden. De fleste af udvekslingerne, der fandt sted mellem Manafort og en Kievbaseret medarbejder af hans internationale politiske rådgivningspraksis, fokuseret på penge, som Manafort mente, at han var skyldig i østeuropæiske kunder. Notaterne synes at være skrevet på bevidst vage vilkår, med Manafort og hans medarbejder, Konstantin Kilimnik, der aldrig udtrykkeligt nævner Deripaska ved navn. Investorer mener Disse nøglepassager henviser til Deripaska. Menneskerne refereres nogle steder af hans initialer, ‘OVD’, og en e-mail påberåber en dyr russisk delikatesse, hvad efterforskere mener er en sløret reference til Manaforts tidligere arbejde med Deripaska. I en april udveksle dage efter at Trump hedder Manafort som kampagnedirektør, henviste Manafort til hans positive presse og voksende ry og spurgte: ‘Hvordan bruger vi til at blive hel?’ Manfreds talsmand Jason Maloni sagde onsdag, at e-mailudvekslingen afspejlede en ‘uskyldig’ indsats for at indsamle tidligere gæld.