CIA nominerede Pompeo om tortur

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

CIA nominerede Pompeo om tortur

CIA nominerede Pompeo om tortur

‘Vores mænd og kvinder, der havde til opgave at holde os trygge efter 9/11 vores militær og vores intelligens krigere er helte, ikke bånd i nogle liberale spil bliver spillet af ACLU og Senator Feinstein’ Pompeo sagde i en erklæring om 9. december 2014. ‘Disse mænd og kvinder er ikke torturere, de er patrioter. De programmer, der anvendes, var inden for loven, i forfatningen og blev udført med den fulde viden Senator Feinstein. Hvis nogen havde arbejdet uden for programmet s lovmæssige ramme, ville jeg forvente, at de blev retsforfulgt i lovens fulde omfang.

‘Det er svært at forestille sig en solid grund, at senator Feinstein ville sætte amerikanske operatører og deres familier i fare ved at kræve udgivelsen af ​​detaljer, der ikke på nogen måde er relateret til lovligheden eller hensigtsmæssigheden af ​​programmerne. Intelligence-indsamlingsprogrammerne beskrevet i Rapporten har været i nyhederne og de varme emner til diskussion i årevis. Den triste konklusion, der står åben, er, at hendes udgivelse af rapporten er resultatet af en narcissistisk selvrensning, der er helt uensartet i forhold til hendes pligt til landet.

‘GTMO har været en guldmine af intelligens om radikal islamisk terrorisme. Jeg har rejst til GTMO og har set den ærede og professionelle adfærd hos de amerikanske mænd og kvinder i uniform, som tjener i frihedsberøvelsesfaciliteten,’ sagde Pompeo i en erklæring om nov 18. ‘De tilbageholdte hos GTMO behandles usædvanligt godt så godt, at nogle endda har afvist at blive genbosat, i stedet vælger at blive hos GTMO. Virkeligheden er, at dette forslag i sidste ende vil sætte Kansans og amerikanerne i fare.’

‘Ayatollah Khamenei kigger Amerika tillader Iran at udvide sin magt, mens vores præsident skriver ham missiver, der sikrer, at vi vil beskytte Irans interesser. Dette er farligt. Den islamiske republik kan ikke engang føle sit eget folk uden adgang til markederne, og vores præsident belønner den nation, der har dræbt utallige amerikanere med sanktionshjælp. Kongressen bør straks handle for at stoppe alle olieforsendelser ud af Iran, genoprette økonomiske sanktioner og kræve, at vores allierede også gør det. Vi bør gøre det klart, at nukleare berigelse ikke er acceptabel inden for Iran til noget formål, og som præsident Bush engang sagde, vil de, der har havn af terrorister, der dræber amerikanere, behandles på samme måde som om de selv havde begået terrorhandling.

‘Det handler ikke om at besejre ISIS som slutmål. Udfordringen, som denne administration har nægtet at påtage sig, er, at der er et meget reelt kald i vest for at besejre og ødelægge truslen fra radikal islamisk terrorisme, uanset om den kæmper under navnet Al Quaedaor Boko Haram eller ISIS eller nogen af ​​de andre snesevis af grupper, der er baseret på det centrale princip om ødelæggelsen af ​​Vesten og indførelsen af ​​sharia-loven, ’sagde Pompeo i et interview med The Wichita Eagle.’ Og denne administration har nægtet at anerkende det. De har simpelthen behandlet disse som almindelige kriminelle, og de har derfor forsøgt at anvende en strafferetlig model til en trussel, hvilket ikke er det. Og som følge heraf er truslen mod vest langt større i dag end det var syv og et halvt år siden. ‘

‘Det er muligt at besejre ISIS i Dabiq og har stadig større trussel her i Vesten. Og så skal fokuset være på et militært, diplomatisk og ideologisk nederlag for radikal islamisk terrorisme, ‘fortalte Pompeo The Eagle den 17. oktober.’ Og når du forstår at det er trusselen om vores tid, bliver det taktiske svar meget, meget klart og uundgåeligt opnåelige. soldater, at kæmpe i Mellemøsten, noget jeg ikke ville fortaler for. ‘

‘Det er en ret præcis opfattelse. Det er anderledes i dag end det var, ‘fortalte Pompeo The Eagle. ‘Og mens jeg opfordrer alle til at komme ud og leve deres liv der, er det ikke en ting, vi skal ændre i forhold til vores adfærd. Vi bør ikke gøre ting anderledes på grund af denne trussel. Der er ingen tvivl om, at der er stigende trusler mod Vesten. (FBI) Direktør (James) Comey taler om dette. Der foregår en undersøgelse i alle stater med respekt til ISIS. Hver stat! Og det var ikke tilfældet for et par år siden. ‘

‘Det er den næste grænse for krigsførelse. Det er ikke nyt i den forstand, at trussel mod Amerikas intellektuelle ejendomsret har været derude i nogen tid,’ fortalte han The Eagle. ‘Vi ser nu hacking foregår af udenlandske regeringer og af privatpersoner over hele verden. Amerika skal investere mere og være mere forberedt. Og vi har alle en forpligtelse til at være mere sikre på den måde, vi håndterer vores egne private oplysninger. Der er en rolle der for regeringen at spille, men meget af dette vil blive gjort af private og private enheder i Amerika, der tager sig af at holde deres information mere sikker. ‘