Chuck Shaheen stemmer ideer til bekæmpelse af kriminalitet i sit bud på borgmester

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chuck Shaheen stemmer ideer til bekæmpelse af kriminalitet i sit bud på borgmester

Chuck Shaheen stemmer ideer til bekæmpelse af kriminalitet i sit bud på borgmester

A: Der skal være en plan om at vende kriminalitet. Jeg vil gerne se et par ting. Nr. 1, jeg vil gerne have os en offentlig sikkerhedskommission. Du har mange pensionister. Du har mennesker, der har dagligvarebutikker i byen, pensioneret militær, der er interesseret i vores samfund. De ønsker at være en del af vores samfund. Jeg ville elske for dem at arbejde sammen med vores politichef og vores afdeling for at være talsmand for borgerne for at komme med forslag til, hvordan vi kan reducere kriminaliteten. De har det i Macon. Borgmester (Robert) Reichert fortalte mig, at det er en af ​​de ting, der har hjulpet med at reducere kriminaliteten i Macon. Kriminalitet i vores by er gået til en anden retning.

A: Jeg synes at være en borgmester, jeg har haft fire års erfaring med at lede en by. Jeg har haft afdelinger for afdelingsleder. Afdelingschefmøder er den bedste mulighed for at forstå, hvordan du bevæger din by fremad. Disse afdelingsledere er fremragende i deres område. Det er sådan, du lærer. Jeg havde fire år i toppen som leder, ikke bare en figurhead. Jeg havde faktisk afdelingschefmøder, jeg løb faktisk i gang med driften til Warner Robins by. Men nu er jeg på rådssiden, jeg får det. Fordi du ikke kan gøre noget uden fire stemmer. på min mobiltelefon vil være råd.