Chuck Ds lektioner om at bekæmpe magten

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chuck Ds lektioner om at bekæmpe magten

WASHINGTON (CNN) Chuck D har kæmpet magten siden hip hop tidlige dage, og i en ny alder af genoplivet aktivisme overfører den offentlige fjende og profeterne af Rage Emcee sin visdom til en ny generation.

I sin nye bog, ‘Denne Dag i Rap og Hip Hop History’, Chuck D Chronicles Hip Hop mest ikoniske øjeblikke og de mest indflydelsesrige sange siden genren starter i begyndelsen ønskede at dokumentere hip hop historie fordi en masse urban myte har kørt voldsomt om det, ‘Chuck D fortalte CNN.’ Mange mennesker, der siger at de elsker musik eller de siger, at de elsker kunstformen hiphop eller rapmusik, synes at være tabt på fakta af det, og jeg ville have at sammensætte noget, der var slags akademisk og et fundament for folk at se på. ‘

Chuck D, som har rejst til mere end 100 lande som kunstner, siger, at han ikke kun forstår hip hop mark på amerikansk kultur, men genren påvirker globalt.

‘(Anti-etableringskampen) er ikke baseret på individer, der kommer i magtpositioner,’ sagde Rock and Roll Hall of Famer. ‘Det er systemer, og jeg har altid skrevet sange som en slags lysere systemerne, så den gennemsnitlige person kan se, om de er enige eller ej.’

Præsident Ronald Reagan var på kontoret, da Public Enemy udgav sit første album i 1987. Krigen mod narkotika var i fuld kraft, og fængselsraten for ikke-voldelige forbrydelser skyrocketed, disproportionelt påvirker farvefællesskaber. Banebrydende hip hop-kunstnere som Chuck D projicerede lyden af ​​gaderne et perspektiv, at nogle regioner i Amerika ikke havde hørt før for at protestere mod og modstå systemisk racisme.

Da anti etablering følelser tog 2016 præsidentvalget med storm, dannede Chuck D profeterne af Rage. Rock og hip hop supergruppe med sloganet ‘Make America Rage Again’ inkluderer Chuck D, Rage Against the Machine Tom Morello, Tim Commerford og Brad Wilk, B Real fra Cypress Hill og DJ Lord.

CNN GetPolitical-serien fanget op med den legendariske rapper, som delte sine tanker om aktivisme i dag, Amerika elsker had-forholdet med hip hop, Eminem’s store politiske erklæring og om mumle rap har et sted i genren.

CNN: Selv om hip hop endelig får anerkendelse for sine kulturelle bidrag, ser Amerika ud til at have et kærlighedshat forhold til genren, især når kunstnere bliver politiske og ikke bare laver festmusik. Hvorfor tror du det er?

CHUCK D: Hvis du siger at du elsker hip hop, bør spørgsmålet være, da det var stemmen til de stemmeløse. elsker du de mennesker, den kommer fra? Og du ved i første omgang det, der hopper tilbage hvorfor? Hvad har det at gøre med det? Men jeg fortæller folk hele tiden, hvis du ikke elsker de folk, hvorfra den kom fra, som udviklede sig og skabte den ud af at være voiceless for at få en stemme, så skal du se på scriptet igen og sige, om du elsker det eller ikke. Og hvis du elsker det, hvordan skal du støtte det og støtte de stemmeløse?

CNN: Nogle kunstnere siger, at bevidst rap gjorde et comeback i løbet af de sidste par år. Er det kommet tilbage eller er det bare mere synligt?

CHUCK D: Der er en vis sandhed, at bevidst rap er mere i spidsen i dag, men det gik aldrig overalt. Kilden (et top hip hop-magasin) gik hårdt hver måned på høj dialog i barbermændene og gaderne og salonerne på den intellektuelle søgen om, hvad hip hop og rap-musik kunne være, så godt som at få dig til at ryste den. Denne balance var bestemt der i og måske faldt i begyndelsen af ​​dette årtusinde, da den blev mere industrialiseret og mere set fra en markedsførers synspunkt, fra et selskab (synspunkt). Og hip hop er lige begyndt i de sidste fem eller seks år at bide den hånd og også angribe det med uafhængigheden af, hvor folk er hos.

CNN: Et af de største politiske øjeblikke i hip hop i år var Eminem-angreb på Trump og Trump-tilhængere ved BET Hip Hop Awards. Hvad var betydningen af ​​det øjeblik?

CHUCK D: Der er meget pres på ham (som en hvid rapper). Han var indvarslet på et sort tæppe, så at sige, og han tog den tid ud for at tage den vej til at tale med alle sine fans. Han angreb ikke kun Trumps uhæmmethed, men han angreb også, at han skal træde op der og sige, se, jeg har en hvid demografisk og jeg vil henvende dig alle til at tænke på en måde, som alle tænker på (Trump ), især den demografiske på det sorte tæppe, der lod mig ind, så det var prisværdigt. Han gjorde hvad han måtte gøre, og han var ansvarlig over for det.

CNN: Nogle rappere kritiserede hans tekster og argumenterede for, at dette var hans bedste arbejde. Var det punktet?

CHUCK D: Det var ikke meningen med det. Jeg tror, ​​at vi i en nation lige nu, der acclimated til mennesker, der giver alt, hvad de kan, når det kommer til at tale om en atletisk tredobbelt dobbelt, men de sjældent hører til dialogen med rap musik og hip hop på et højt niveau.

CNN: Har mumle rap et sted i hip hop?

Mumble rap er en ny stil i hip hop, populeret af rappere som Future og Lil Uzi Vert, hvis tekster er vanskelige at dechiffrere, da de mumler over beats.

CHUCK D: Det er et meget svært arbejde at klarlægge og være veltalende og komme på tværs af ordforråd, som du måske ikke har, så du har tendens til at tage den musikalske vej ud af det og måske humming, og den afrikanske. så (mumble rappers) slippe væk med en licens og et overløb. Uanset om det kan klassificeres som hiphop eller rap musik, er det en anden debat. Men mumle rap er en nem vej ud i stedet for at gå ind i kompleksiteten ved at lære ord, og nogle gange kom jeg væk med det. mange af dem, der betragtes som mumle rappere, føler også, at musikken er vigtig. De ønsker ikke at forhindre det med deres stemmer.