Chteauguay est en deuil d ‘un grand b

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chteauguay est en deuil d ‘un grand b

Chteauguay est en deuil d ‘un grand b

(Engelsk følger) COMMUNAUT. Un grand bnvole de Chteauguay, Ernie Presseau, er dcd, dans la nuit de mardimercredi.

M. Presseau en succombun cancer. Der er også tale om en fællesskabsretlig organisation med ansvar for Canada og Saint Patrick, der er involveret i andre. M. Presseau tait le fondateur Den Chateauguay og Valley Irish Heritage Association. Mmeses derniers moments, en juillet dernier, der er en mærkelig hovedrolle for 150-års jubilæum i Canada dans i Ville de Chteauguay. Jeg har det godt, jeg har det, og jeg er meget glad for det.

Selon Philippe Mercier, vedhæft politiet du dput Pierre Moreau, og hommage sera renducet homme dans les prochains et samarbejde med Ville de Chteauguay.

Du er trist triste. M. Presseau tager udgangspunkt i ami trs cher. Du er en af ​​de bedste i verdensklasse, og det er en af ​​de bedste steder at besøge. Krænkelse af naturen. Udenrigsanvendelse, rempli d ‘amour pour communauté. Il avait toujours des projets! Du kan også se det her, og du kan også se dem, og du vil også være med til at komme til dig! La Ville soulignera sønnen, kommenterede Nathalie Simon, som er en af ​​de mest berømte steder i byen.

Chteauguay sørger stor frivillig

Valrie Gagnon Oversættelse Dan Rosenburg

FÆLLESSKAB. Ernie Presseau, en hårdtarbejdende chateauguay-frivillig, døde i løbet af natten fra tirsdag til onsdag.

Presseau succumbed til kræft. Han var kendt i samfundet for hans organisering af Canadas dag festival og den årlige St. Patrick’s Day parade siden sidstnævntes start. Presseau var grundlæggeren af ​​The Chateauguay og Valley Irish Heritage Association. Selv i sine sidste øjeblikke, i juli sidste år, satte han sig ind og hjalp med at organisere fejringen til Canadas 150 års fødselsdag i Chateauguay. Han var altid til stede i sin kørestol, på trods af hans alvorlige sygdom.

Ifølge Philippe Mercier, politisk tilknytning til Chateauguay MNA Pierre Moreau, vil en hyldest blive udbetalt til denne mand i de kommende dage sammen med byen.

Jeg er meget ked af det, ’sagde udadvendt Chateauguay Mayoress Nathalie Simon. Jeg gik og havde aftensmad med ham i huset for nogle dage siden, og jeg bragte ham flere fadder af mad. Han var en naturkraft. Han var en engageret borger, fuld af kærlighed til sit samfund. Han havde altid nogle projekter på gang! Han var aktiv indtil slutningen. Han var et skinnende eksempel på generøsitet, altid klar til at hjælpe og opgive sin tid! Byen vil understrege hans bidrag, ‘kommenterede hun .