Christie s brug af Sandy relief funds

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Christie s brug af Sandy relief funds

Christie s brug af Sandy relief funds

Føderale embedsmænd tager et nærmere kig på, hvordan Christie administrationen brugte 25 millioner dollars til at fremme Jersey Shore i kølvandet på Super Storm Sandy. Rep. Frank Pallone fortalte CNN: ‘Dette var penge, der kunne have været brugt direkte til Sandy Recovery. Department of Housing og Urban Development (HUD) vil undersøge statens tilbudsproces til marketingkampagnen.

Revisorerne undersøger brugen af ​​$ 25 millioner til en marketingkampagne, der fremmer Jersey Shore efter orkanen Sandy, samt den $ 4,7 millioner annonce med guvernørens familie.

Budet for annoncen blev tildelt den næsthøjeste budgiver, i stedet for den laveste, der tilbød $ 2,5 mio. En CNN-rapport siger, at den laveste budgiver har foreslået en annonce, der ikke havde Christie-familien.

‘Jeg arbejdede sammen med mine New Jersey-kolleger og måtte kæmpe hårdt for at få Sandy-hjælpepakken bestået ved at forsikre andre i kongressen om finansieringen var desperat behov og ville blive brugt ansvarligt. Jeg rejste også bekymringer, at guvernør Christie og hans familie optrådte i skatteyderne finansieret reklamer i løbet af et valgår, ’sagde Pallone.

HUD ’s Inspector General’ s Office foretog en grundlæggende gennemgang af spørgsmålet i Pallone s opfordring sidste år. New Jersey Democrat siger, at kontoret siger, at det fandt tilstrækkeligt bevis for at retfærdiggøre en fuld revision af føderale midler.